Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceden üye olanlar fiyatları şimdiden görüyor. Yarın bir değişiklik olmaz. Şu an görenlere bazı ürünlerde ekstra hediye çeki falan var.

S6 klavyeli o fiyata sanmıyorum ki düşsün. Zaten klavye için son 3 gün. Hediye bitince belki 3700 3800 gibi fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Önceden üye olanlar fiyatları şimdiden görüyor. Yarın bir değişiklik olmaz. Şu an görenlere bazı ürünlerde ekstra hediye çeki falan var.

S6 klavyeli o fiyata sanmıyorum ki düşsün. Zaten klavye için son 3 gün. Hediye bitince belki 3700 3800 gibi fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum.
    tab s6 cok iyi almistim ben 4000 inmisti cekle 200 avantajx den gledi istune klavye...

ama suan avantajx yizde 2 indirmisler

2.400 iyi fiyat dusunuyorum almayi... n11 cekle en dusuk 2400 geliyordu zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sh33p3r kullanıcısına yanıt
    bende, hepsiburada.com'da samsung Türkiye mağazasından aldım ancak klavye gelmede, satıcıya ulaşamadım. hepsiburda da net bir cevap vermiyor. Kesin gelmeyeceğini bilsem kendim alacağım. Hepsiburdadan alana kla vye gelecek mi? kesin bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakeromer

bende, hepsiburada.com'da samsung Türkiye mağazasından aldım ancak klavye gelmede, satıcıya ulaşamadım. hepsiburda da net bir cevap vermiyor. Kesin gelmeyeceğini bilsem kendim alacağım. Hepsiburdadan alana kla vye gelecek mi? kesin bilgisi olan var mı?
    samsung saticisindan aldi isen gelme ihtimali var hocam ama belli de olmaz biraz bekle ... olmadi sahibindende yada n11 den alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

samsung saticisindan aldi isen gelme ihtimali var hocam ama belli de olmaz biraz bekle ... olmadi sahibindende yada n11 den alirsin

Alıntıları Göster
    Aslında almadan önce hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım ve klavyenin gelip gelmeyeceğini sordum, verilen ilana göre klavyenin gelmesi gerekir dedi. ancak faturadan gönderici firmaya ulaşamadım, hepsiburadana yazılı sordum firmayla iletişime gececeğiz size dönerler dedndi ancak bir haftadır arayan yok. eğer dönüş olursa burdan haber veririm.
  • breakeromer B kullanıcısına yanıt
    Samsung türkiyenin internet sayfasından iletişim bilgilerini alıp kendiniz arayın yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada da kampanyasında vardı klavye.

• breakeromer B kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam mağazaya yazın.1300 tl fiyatı var niye ekstra para veresiniz ki?

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 kasımda çok memnunken tabletten 28 kasımda neden iade etmeye karar verdiniz? Ekran sorunu derken siyah dengezisliği mi?

• Samsung kadar ilgisiz bir firma yok sen hangi cevabı istiyorsan onu veriyorlar sana
    arayıp küfür ediceksin bunlara başka dilden anlamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

Samsung kadar ilgisiz bir firma yok sen hangi cevabı istiyorsan onu veriyorlar sana
    arayıp küfür ediceksin bunlara başka dilden anlamazlar
    sorun nedir

• Ekran konusu beni hiç rahatsiz etmedi.Android10 güncellemesini mart 2020 de alacak Tab S6.

• samsung tab s5e 720 wifi
    wifi modelini almistim sonra lte indirim olunca onu siparis gectim

arkadaslar bugun elime hem lte modeli hem wifi modeli gelicek
    lte kendim kullnicam... daha once aldigim wifi modelini cumaya kadar iade edicem. suan 2.500 asagi yok urun

2000 isteyene veririm jelatini bile acmadim olamdi iadeye gidicek... biri faydalansin isterim ben 2100 almistim wifi olani

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Evet ekranda koyu renklerdeki dalgalanma. Koyu gri ve koyu yeşilde bariz belli oluyor. OLED Tools uygulamasının Screen Uniformity kısmından, karanlık ortamda rahatça test edebilirsiniz. İlk başlarda, ne olacak görmezden gelirim dedim ama özellikle evde akşamları iyice gözüme batmaya başladı. Açıkçası, bir süre sonra fiyatı 3000-3500 TL civarına düşerse yine düşünürüm ama güncel fiyatı ile böyle bir hatayı kabul edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Aralık 2019; 11:13:37 >
  • tabs5e geldi arkadaslar kullanıyorum ses vs aynı gıbı ama benım barız dikkatımı çekti hız konusunda tab s6 çok çok onde ekran gecıslerınde falan tab s6 yag gıbı akıyordu...tabs5e daha ilk gununden bırkez takıldı power ve ses tusu ıle kapatmak zorunda kaldım...

tab s6 kılıf bu cıaza uymadıgı ıcın satılıkdır düşünen ihtıyacı olan arkadas yazsın...700 tl verıcem ... aslında ilerde tab s6 almayı dusunmuyr degılm kılıf

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

tabs5e geldi arkadaslar kullanıyorum ses vs aynı gıbı ama benım barız dikkatımı çekti hız konusunda tab s6 çok çok onde ekran gecıslerınde falan tab s6 yag gıbı akıyordu...tabs5e daha ilk gununden bırkez takıldı power ve ses tusu ıle kapatmak zorunda kaldım...

tab s6 kılıf bu cıaza uymadıgı ıcın satılıkdır düşünen ihtıyacı olan arkadas yazsın...700 tl verıcem ... aslında ilerde tab s6 almayı dusunmuyr degılm kılıf
    Hocam kampanya yok,kılıfı tutup tab s6 lte al bitir bu işi.Tab s5e seni kesmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Aralık 2019; 18:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam kampanya yok,kılıfı tutup tab s6 lte al bitir bu işi.Tab s5e seni kesmez

Alıntıları Göster
    lte modelde kampanya kovalicam... 4000 leri 4200 leri gordugu an alirim ... tab s6 harbi cook cok iyi cihaz...

s5e de fiyatina gore oldukca iyi bir model 2000 tl s5e sahibindende sattim... kapali kutu bence ... 2000 4/4 luk cihaz

• Ben de n11 deki gala iletisim magazasindan talep ederek lte model + klavyeyi 5500 tl e aldim. Hemen gonderdiler. Cihazi ben elyazisi ile yazip sonrasinda text e donusturmesi icin kullanicam. Bu konuda samsung notes cok basarili. Tr dilini iyi anliyor. Onun disinda tablet gayet hizli, sarji da fena gitmeyecek gibi. Tek sikinti bence, klavye takili iken dik tuttugumda klavye yerine ekran klavyesi kullanamiyorum. Bu durumda mutlaka klavyeye cikarip oyle kullanmak gerekiyor. Bir de klavyeyi kapattiginizda ekrana temas ediyor. O yuzden ekrana mutlaka film kaplamak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

Ben de n11 deki gala iletisim magazasindan talep ederek lte model + klavyeyi 5500 tl e aldim. Hemen gonderdiler. Cihazi ben elyazisi ile yazip sonrasinda text e donusturmesi icin kullanicam. Bu konuda samsung notes cok basarili. Tr dilini iyi anliyor. Onun disinda tablet gayet hizli, sarji da fena gitmeyecek gibi. Tek sikinti bence, klavye takili iken dik tuttugumda klavye yerine ekran klavyesi kullanamiyorum. Bu durumda mutlaka klavyeye cikarip oyle kullanmak gerekiyor. Bir de klavyeyi kapattiginizda ekrana temas ediyor. O yuzden ekrana mutlaka film kaplamak lazim.
    Hocam klavye takılıykende samsung klavyeyi açabilirsin ayarlardan.Aşağidaki menüden açabilirsin.

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

Omoton cam ekran koruyucu taktım tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 5 Aralık 2019; 21:31:40 >

• Geri döndüm :)

S6'yı geri verip S5e LTE almıştım ama ona 2 gün zor dayandım. S6'dan sonra çekilir çile değilmiş gerçekten. Ortalama kullanıcıyı memnun eder ama beni hiç memnun etmedi. Çok takılıyor. Neyse ki bir arkadaşım çok beğendi. Ay sonu Samsung shop indiriminden 2400'e almıştım, aynı fiyata satayım deyince kaptı tabii

Her neyse, S6 fiyatı düşerse tekrar düşünürüm demiştim. Çünkü cihaz gerçekten güzeldi. Daha önce n11'den alıp ekran sıkıntısı nedeniyle Samsung'a iade ettiğim cihazın iadesi de tam o sırada onaylandı ve hiç beklemediğim şekilde, o siparişteki 11.11 kuponu da iade edilince, ne çıkarsa bahtıma deyip, kupon vb indirimi ile 4350 TL.ye bu sefer mavi renk S6 LTE aldım. Klavye yok tabii.

Ekran daha fena gelir mi acaba diye endişe ediyordum ama eskisinden çok daha iyi çıktı. Varla yok arası bir dalgalanma var ama eskisi gibi lafı edilecek şey değil. Artık noktayı koyuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.