Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çocuğuma oyun oynaması için video izlemesi için ödül zamanların da bu cihazı almayı düşünüyorum önerin misiniz acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle pen up uygulaması ile bol bol resim boyama yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Samsung'un orijinal kapaklı kılıfını almıştım. Mıknatıs ile tutturuluyor, kalınlığa etkisi çok az. Burada pahalı olduğu için Amazon.de sitesinden almıştım ama şimdi döviz kuru çok yükseldi, fiyatlar burası ile benzer olmuş olabilir. Kılıf gerçekten mükemmel yapılmış, fiyatı sorun olmaz ise başka kılıf aramayın.

Ekran koruyucu olarak şunu almıştım, parmak izinde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ama cam her üründe olduğu gibi kullanımdan kaynaklı parmak izlerinin lekesi biraz fazla oluyor.

urun.n11.com
    Samsung Galaxy Tab S6 T860 Tablet Tempered Glass Cam Koruma - n11.com
    https://urun.n11.com/ipad-tablet-ekran-koruyucusu/samsung-galaxy-tab-s6-t860-tablet-tempered-glass-cam-koruma-P375047426

• 2 aydır simkartlı modeli kullanıyorum ve muazzam bir tablet
  • Özellikle son güncellemeden sonra güzel olmuş arkadaşlar.Çok yazdım Samsung a telefonla entegrasyon konusunda.
  • Samsung beklenmeyen hareketler :) yeni güncelleme geldi mart güvenlik ve iyileştirme ler varmış

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

• Fiyatı çok ama yaa
  • Evet ne yazık ki kur nedenlerinden böyle fakat cihazı ben bile 6 taksit aldım 4 yıl önce aldığım alcatel bir tabletim vardı ve youtube a girmekten başka bişey yapmıyordu üniversite öğrencisiyim ödevlerim dolayısıyla aldım android baya değişmiş samsung güzel iş çıkartmış tabi daha ilk izlenimlerim ama dex gayet güzel bir şeymiş klavyeli kılıfın tuşları biraz sıkışık fakat işlevsel ben gayet beğendim ilerde daha ayrıntılı tarafsız olarak görüşlerimi bildiririm abimde ipad air 3 2019 var onunlada kıyaslamaya çalışırım fiyatları birbirine çok yakın ama ben android tarafında işlerimi yürütmeyi sevdiğim için android bir tablet aldım her ne kadar apple işlemci ve stabil arayüz sunsa da androidin tadı bir başka oluyor bu arada tableti pek alasım yoktu ama shop samsungta edu tr hesabına %10 indirim ve stoklara klavyeli kılıfın gelmesi ve sepette kılıfın fiyatının 300 e inmesiyle 4800 tl ye sahip oldum fakat 1 mayıstan itibaren tab s6 lite modeli piyasaya sürülüyormuş ben genede beklemek istemedim belki fiyatları ne olur görmek lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retry3 -- 24 Nisan 2020; 15:10:50 >

• Son guncellemede hosuma gıtmeyen bır sey oldu. Eskıden kaç saat ekran suresı kullandıgımızı gorebılıyorduk. Sımdı takvım seklınde yapmıslar. Aslında guzel olmus ama şarj sonrası ekran suresını tam olarak gostermıyor ve bununla bırlıkte sankı guncelleme sonrası pili daha hızlı tüketıyor. Ya da bana oyle geldı.
    Eskı şarj sonrası ekran suresını gosteren kısmı baska bır yere mı tasıdılar. Bulamadım.
    Ayrıca TabS6 lite da, 3.5mm jack gırısını gerı koymuslar. Harbıden saglam ana avrat sovmek ıstıyorum. Tab S6'da hala typce - 3.5mm jack cevırıcı aparatları desteklemıyor. Ya dandık verdıklerı kulaklıgı kullanacaksınız. Ya da kablosuz.. Kablosuz da benım hosuma gıtmıyor. 600tlye aldıgım ve performansından cok memnun oldugum kulaklıgı bu mallar yuzunden nıye degıstıreyım? Apple bu konuda helal olsun dıyorum. Adamlar typce gırısı yapıyorlar ama cevırıcısını kutuya koyuyorlar. Ya da magazalarında bulabılıyorsunuz..
    Bunun dısında tabletten gayet memmnunum. Androıd ıcın en azından rakıbı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 2 Mayıs 2020; 19:33:18 >

• ploff kullanıcısına yanıt
    Ben o yüzden güncellemedim henüz, o pil kısmı samsung s10'larda da değişmişti çünkü android 10 ile.
    şarj süresinden de çok memnun olduğum için güncelleme için acele etmedim, şuan bana yeterli herşeyiyle
    Kulaklığını ise 1 kez bile kullanmadım daha, büyük ihtimal beni tatmin etmeyecektir, keşke tip c yerine klasik yuva olsaydı. Mecbur kalmadıkça kullanmam büyük ihtimal
    Pil konusu Android 10 ile ilgili maalesef.

Ben S6'dan önce kısa bir süre S5e kullanıp iade etmiştim. Onun kutusundan bu çevirici çıkmıştı. S6'ya koymamaları ilginç tabii.

Gerçi şöyle de bir durum var, nispeten pahalı ve ses kalitesi iyi bir kulaklık ile bir tabletin 3.5mm çıkışı bence tatmin edici ses vermeyecektir. Kulaklığı tam performansı ile kullanmayabilirsiniz. Ben bu yüzden hem kulak içi, hem kafa üstü kulaklıklarımı LDAC destekli Fiio BT amfi ile kullanıyorum. S10'da 3.5mm çıkış ve kaliteli sayılabilecek bir DAC var ama onda bile 3.5mm çıkışı kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Mayıs 2020; 13:1:0 >
  • biraz daha arttırsalar fiyatı keşke bu fiyaz az
    Bende pixel2 ve pixel3 telefonla gelen usb type c den 3.5mm ye çevirme aparatı var Tab S6 da da ve sorunsuz kullanabiliyorum. Bilginiz olsun. Belki aparatın türüne kalitesine göre filan bazıları çalışmıyor olabilir?
  • commagene C kullanıcısına yanıt
    Faydalı bır bılgı, tesekkur ederım. Bır yerlerden bulmaya calısacagım
  • birşey sorucam film izlerken altta üstte bu kadar boşluk kalması normal mi
    yoksa film 16.9 olduğu için mi tam ekran izliyemiyorum

tablet 6degil 5e olanı ama sanırım boyut olarak hemen hemen aynı

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Film sinema formatında (2.35:1) olduğu için öyle gösteriliyor.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    anladım cevap için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba az önce Samsung online mağaza üzerinden S6 duman grisi+Türkçe klavye siparişi verdim klavye kampanyası başlamış yüzde 50 indirimli olarak aldım toplam 5650 tl ödeme yapmış oldum ayrıca maksimum kart kampanyası vardı 1500 tl üzeri alışverişe 150 tl maxipuan ondan da faydalandım yani 5500 tl ye gelmiş oldu.

• Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    vaybe şu cihazı kasım ayında ilk aldığımda 3800 e gelmişti klavye kılıf dahil. lte modelininde klavye kılıf ve yanında buds kulaklık ile 4800 alıp iptal etmiştim.

bana sorarsanız çok para vermişssiniz. google servisleri problem etmem ve dışarıdan yükler kullanırım derseniz siparişinizi iptal edip 4200 e huawei matepad pro almanızı öneriririm. tab s6 çok güzel cihaz ama fiyat a gelince biraz fazla yükseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

vaybe şu cihazı kasım ayında ilk aldığımda 3800 e gelmişti klavye kılıf dahil. lte modelininde klavye kılıf ve yanında buds kulaklık ile 4800 alıp iptal etmiştim.

bana sorarsanız çok para vermişssiniz. google servisleri problem etmem ve dışarıdan yükler kullanırım derseniz siparişinizi iptal edip 4200 e huawei matepad pro almanızı öneriririm. tab s6 çok güzel cihaz ama fiyat a gelince biraz fazla yükseldi.
    Haklısınız fiyat ucuz değil ama piyasaya bakınca bu fiyata şükrediyorum ayrıca bende çok düşündüm matepad pro almayı ama google servisleri midemi bulandırdı ayrıca samsung ta dex avantajı var ve son olarak samsung ta harici hafıza kartı seçeneği daha çok ve huaweiye göre çok daha uygun fiyata alınabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.