Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenim de var bu tab. Harika bir şey bu yaa yok böyle bir şey
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Tablet çok güzel cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Tablet çok güzel cihaz.
    Çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar,

ben de uzun süredir kullandığım Huawei Mediapad M3 tabletin yerini Tab S6 Lte ile doldurmuş bulunmaktayım.

şu an için memnunum. iş yerinin laptopuna hiç bakmıyorum desem yeridir.
  • Bu konunun 1.den 18 sayfasına kadar eksiksiz okudum. Yorumlardan düşük bütçeli vasat bir komedi filmi çıkar kesinlikle. :)

Birisi baştan 18.sayfaya kadar tableti övüyor harika falan diyor sonra birden 18.sayfada sattım ipad alacağım tablette ipadden başkası olmaz falan diyor aklsjdaslk

Bitanesi zaten apple fanboyu onun yazılarını okumadım zaten ama belli tablete gömüyor takıntılı sanırım bu konuda :)

Bitanesi 20 kere sipariş veriyor iade ediyor bişe yapıyor sonra gidiyor a10x li ipad pro 10.5 alıyor sonra gidiyor samsung tab s5e alıyor ben tam anlamadım o arkadaşı ama sanırım tezcanlı biri :)

Resmen TİYATRO :)

Şimdi bu tablet hakkında kendi yorumlarımı yapayım. Kesinlikle ama kesinlikle iPad Pro (Son versiyon) ile kıyaslanamaz. Yahu zaten inanılmaz bir fiyat farkı var renaultla bmw kıyaslamak gibi bir şey. (4400TLye klavyesi ile aldığım fiyata göre). İlla ipad ile kıyaslayacaksanız Air 3 ile kıyaslayın ki ondada samsung her türlü önde. iPad'in önde olduğu 2 şey var ve bu iki şeyden birisi çok ama çok önemli o da 5 yıl güncelleme garantisi. İkincisi uygulama olayı ki bu benim umrumda değil çünkü profesyonel çizimci değilim ders notu için gp'den nebo alıp yoluma devam ederim nebo gerçekten müthiş bir uygulama tavsiye ederim.

Yakında fikirlerimi daha net belirteceğim bir inceleme videosu çekeceğim s6'ya herkes biraz daha fikir edinmiş olur özellikle ipad'e kıyasla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 2 Haziran 2020; 17:6:58 >

• Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Az çok bilişim sektörünün içinde olan yeğenimin kurduğu güzel bir cümle 'İçerik üreteceksen İpad pro, içerik tüketeceksen tab s6'. bence gayet yerinde bir cümle.

kendim, tab s6 kullandım, diğer cihazları da samsung olan biri olarak çok memnun kaldım. ipad pro 4 almayı düşündüm, özellikle lidar ve 3d tasarım programları kullanmak adına ancak cihazın kendisi zaten pahalı yazılımlarda bir o kadar pahalı. 300 dolar 3d tasarım programı. amator ve sıradan gelirli insanlar için baya baya gereksiz pahalı cihaz. Özellikle öğrenci olan arkadaşlar için tab s6 harika bir cihaz, tabii fiyatlar şişmediği sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Az çok bilişim sektörünün içinde olan yeğenimin kurduğu güzel bir cümle 'İçerik üreteceksen İpad pro, içerik tüketeceksen tab s6'. bence gayet yerinde bir cümle.

kendim, tab s6 kullandım, diğer cihazları da samsung olan biri olarak çok memnun kaldım. ipad pro 4 almayı düşündüm, özellikle lidar ve 3d tasarım programları kullanmak adına ancak cihazın kendisi zaten pahalı yazılımlarda bir o kadar pahalı. 300 dolar 3d tasarım programı. amator ve sıradan gelirli insanlar için baya baya gereksiz pahalı cihaz. Özellikle öğrenci olan arkadaşlar için tab s6 harika bir cihaz, tabii fiyatlar şişmediği sürece.
    Çok mantıklı konuşmuş arkadaşınız. Dediğiniz gibi profesyonel çizim, edit vs vs bir sürü iş için ki bu işler size para kazandıracaksa al ipad proyu kendini zaten kısa sürede amorti edip bir süre sonra karşılar. Ama tab s6 da 10 numara cihaz matePad pro da kullanmış biri olarak diyorum 10 numara cihaz. Dekstop modları tabletlerde geliştirilmeye devam ederse kısa sürede semi-prof'tan prof yönüne doğru ilerler android cihazlar. Ayrıca google play'de nebo var notability kadar iyi bir uygulama not alan öğrenci arkadaşlar bir deneyin derim apk bulursanız. Beğenirseniz satın alırsınız.

• Güzel bir kasyaya sahip s peni nereye koymuşlar arkadaki s pen se nasıl düşmüyor tuhaf

• Kullanan bir arkadaşım var ya gayet iyi diyor o diyorsa iyidir diyebilirim pek bir şey beğenmez kullanmaz zor biraz ama ben yine bi applecı olarak bi bakmak görmek isterim

• tab s6 yı biraz fazla övdük galiba samsung abi fiyatları ateşlemiş...
  • Tab S6 iyidir iyi Her gün yanımdan ayırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Tab S6 iyidir iyi Her gün yanımdan ayırmıyorum.
    abi sen satmıştın sanki ya :) aga noluyor bu nasıl bir konu labirent gibi içinden cıkamıyom. asdkşlfjasd bende bir tane kullanıcı kulübü açalım kullanan vatandaşlar oraya gelsin :)
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Benim iş tam yılan hikayesi İlk olarak 11.11'de Wifi model S6 almıştım ama ekranda problem var diye onu iade ettim. Daha sonra bir ara 1900 küsura sattıkları dönemde S5e aldım ama S6'dan sonra hiç sarmadı beni. Onu da 2 günde iade ettim.

Daha da sonra ilk S6'nın alımında kullandığım kuponu hiç beklemediğim halde n11 tekrar tanımlayınca S6 LTE modeli kupon, kk puanı vb. ile 4300 TL.ye getirip dayanamayıp tekrar aldım İyi ki de almışım o zaman, şimdi LTE modelin fiyatı almış başını gitmiş.
  • arkadaşımda var çok iyi diyor. Kullanmadım daha ama en kısa sürede alacagım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Benim iş tam yılan hikayesi İlk olarak 11.11'de Wifi model S6 almıştım ama ekranda problem var diye onu iade ettim. Daha sonra bir ara 1900 küsura sattıkları dönemde S5e aldım ama S6'dan sonra hiç sarmadı beni. Onu da 2 günde iade ettim.

Daha da sonra ilk S6'nın alımında kullandığım kuponu hiç beklemediğim halde n11 tekrar tanımlayınca S6 LTE modeli kupon, kk puanı vb. ile 4300 TL.ye getirip dayanamayıp tekrar aldım İyi ki de almışım o zaman, şimdi LTE modelin fiyatı almış başını gitmiş.
    klavyeyle 4300 aldıysan hayatının en karlı alışverişini yapmışsın demektir :)

• S6yı kardeşime aldım . Dayanamayıp bir tane de kendime sipariş verdim
  • çok harika bir şey bu tab S6 yaa
  • Böyle bir alet olamaz ya :) Adamlar tam olarak laptopsu tablet gibi bir şey yapmışlar. Eğer verimli şekilde kullanırsanız eliniz ayağınız olur :) Vallaha hiç ama hiç bu kadar üst düzey kalitede bir alet beklemiyordum. iPad pro ile fiyattan dolayı kıyaslamayın diyordum ama bu fiyata neredeyse kendisinden 2 kat pahalı cihazın fiyatına yaklaşmış gibi ya :)
  • merhaba arkadaşlar bugün fiyata baktım da 5 bin tl civarı bunu nasıl daha ucuza alabilirim fikri olan var mı

• farukkk47 kullanıcısına yanıt
    750 TL indirim çeki verdi ama ona rağmen çok pahalı, daha bir hafta önce klavyeli kılıf ile birlikte 4400 e aldım shop. samsung tan 750 TL hediye çeki kullanarak. cihaz gerçekten çok güzel ve keyifli ama şuanki fiyat abartılı pahalı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.