Şimdi Ara

Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet herkes, kendi witcher karakterimizi oluşturabileceğimiz bir oyun hayal etti, fakat yine aksiyon-rpg dediğimiz tarzdan ilerleyecekler, kendi karakterimizi oluştursak bile hepimiz aynı oyunu ve senaryoyu oynayacağız ve farklılık olmayacak, bu sebeple ciri'den yana fikir değiştirmiş olabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Last Of Us 2 için PC beklentisi vardı duyuruldu Witcher yeni Mafia oyunu falan benim için güzel bir yayın oldu astro bot yılın oyunu olmayı hak etmedi Sony yaptı diye vermişler. Borderlands 4 de duyuruldu bence "Dolu Bir Yayın" olmuş benim beklentilerimi karşıladılar.

• ağır çöp

• Olmamış.

Ağır bir şekilde "killing monsters" videosunun çakması olmuş. Kendi videolarının çakmasını yapmışlar. Linkini attım aşağı.

Üstüne dövüş boyunca Ciri nin ciyaklamalarını duyunca aklıma "a night to remember" videosundaki Geralt ın dövüşü geldi, sen olsan bu Shelob çakmasını ne güzel keserdin "neredesin be Geralt" dedim. Onun da linki aşağıda.

Ciri yi severim, kızımızdır, canımızdır.

Ama kahramanımız mıdır?

Zor.

Videodan anladığım Geralt ın yerine Ciri yi monte etmişler, olmuş sana W4.

E ama Ciri Geralt değil ki. İkisini teraziye koysan alet dile gelir, "haşa, ben bu günaha giremem" der.

Mesele güç, yetenek falan değil. Mesele Geralt karakterinin oyun dünyasının en dolu karakterlerinden biri olması. Bu da tabiki CD Project teki mor saçlı ablaların değil kitap serisinin yazarı Andrzej Sapkowski nin başarısı

Eğer ilk oyunda Ciri nin pişmesini işleyeceklerse, Geralt gibi "butcher of Blaviken" tadında şeyler yaşayıp olgunlaşacaksa ok.

Oyunun ne kadar güzel olduğundan bağımsız olarak, altyapısını hazırlamadan Geralt gibi bir karakteri kiminle ikame edersen et emanet durur, o yükün altında ezilir.

The Witcheryoutube
    CD Projekt RED is proud to present The Witcher 3: Wild Hunt "Killing Monsters" cinematic trailer to the public for the first time, offering a thrilling glimpse into the morally ambiguous universe of Geralt of Rivia. "Killing Monsters" portrays the cruel and gritty world of The Witcher and foreshadows the mature mood of the upcoming story-driven RPG, The Witcher 3: Wild Hunt. The game is scheduled to launch May 19, 2015 and will be available on Xbox One, PC and PlayStation®4. See also: Debut Gameplay Trailer at http://www.youtube.com/watch?v=TZ_G6XiHoUA The Beginning at http://www.youtube.com/watch?v=2HGhm0H7d68
    https://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs&feature=youtu.be

The Witcheryoutube
    "A Night to Remember", The Witcher 3: Wild Hunt launch cinematic, has arrived! Feast your eyes on a gripping portrayal what The Witcher 3: Wild Hunt is all about and step into the shoes of professional monster hunter Geralt of Rivia in this gorgeous launch cinematic. For more information about The Witcher visit: Buy now: http://buy.thewitcher.com Facebook: https://www.fb.com/thewitcher Twitter: https://twitter.com/witchergame Homepage: http://thewitcher.com/witcher3 Instagram: https://instagram.com/cdpred/
    https://www.youtube.com/watch?v=1-l29HlKkXU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 13 Aralık 2024; 17:52:7 >

• Nømad kullanıcısına yanıt
    Yeni üçleme hakkında çok fazla şey bilmiyoruz. Yeni üçlemenin konusu Ciri ama Geralt'tan Ciri'ye geçişi nasıl yapacaklar belirsiz. Bilindiği üzere seride Geralt'ı göreceğiz, hatta belki de (W3'te Ciri'de olduğu gibi) kısa bir sekansta Geralt'ı kontrol bile edebiliriz. Kotarılamayacak bir iş değil, ben umutluyum.

• Nømad kullanıcısına yanıt
    Henüz çok erken daha bu yorumlar için, projenin çok başlangıcında CDR. Bekleyelim, birkaç yıl geçsin zaten detaylar belli olur.
    Ciri'nin hikayesine devam etmelerine şahsen doğru buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 13 Aralık 2024; 15:02:39 >
  • Geralt yada ciri istediğini seç olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 13 Aralık 2024; 16:13:07 >
  • Umarım beklediğimize değer bilgisayar yoktu o yüzden ilk iki oyunu oynayamadım onlarada remastered gelirse güzel olur

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

Bu woke oglu wokelar medyadaki kadinlar cok guzel olunca bunu cinsiyetci buluyor. Boyle erkek gibi, killi killi kadinlar istiyorlar her yerde.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    O gördüğümüz ciri 10 yıl öncesinin cirisiydi bırakınca 10 senede biraz büyüsün kartlaşsın
    Witcher 3 te mesela 25 yaşında gibi gözüküyordu burda oldu 35 :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şimdiden heyecanlandırdı ayrıca kadın karakter varsa oynamam diyenleri hiçbir zaman anlamadım ki bu witcher oyunu çapı belli her şeyi belli tabiki de ciri olacaktı ana karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 13 Aralık 2024; 22:55:58 >
  • Ciri'nin nesi woke olmus ben hala cozemedim nerden geliyor bu drama? Naughty'nin yeni oyunundaki ana karaktere okeyiz, hem fikiriz de bu Ciri'nin nesi var? Gayet kadin iste, cirkin degil bir sey degil. Bikinili degil diye mi woke oldu merak etmeyin cdpr bu, oyun ici bi sekilde nude olur, seks olur sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

Kendi witcher'ımızı yarattığımız bir single player oyun hikaye, hikaye derinliği, karakter derinliği, senaryo ve atmosfer bakımından zayıf olurdu. O yüzden tıpkı önceki Witcher oyunlarında yaptıkları gibi doğru bir karar vermişler.

Ben bir tek oynanabilir karakter olarak Ciri'nin seçilmiş olmasına çok sevinemedim. Kedi okulundan Kral Katili Letho filan olsa güzel olurdu. Ayı gibi herif, tam yarma, vurduğunu öldürürdü.  

• Çok sönük. Yorumların az olmasından da belli. Kartlaşmış Ciri'yi kim merak ediyorsa ana karakter yapmışlar bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Anlıyorum ama bu işin üstesinden CD Project kesinlikle gelirdi diye düşünüyorum. Bak Mass Effect gibi yap en azından Shephard'ı herkes istediği kılığa sokabiliyordu. Böyle her oyuncuya kadın karakter dayatma isteği geri teper. Oyunun satışlarını ve başarısını etkiler diye düşünüyorum.

• Yeni bir karakter gelse Geralt'la kıyaslanacaktı ve insanlar mutsuz olacaktı. Belki o kadar iyi bir hikaye de yazamazlardı. Ciri'nin gelmesini o açıdan beğendim. En azından altyapısı sağlam.

Kas gücünü sonuna kadar zorlaması filan fragmanda güzel durmuş. Benim merak ettiğim bu hırs, bu motivasyon nereden geliyor. Güzel bir hikaye çıkacaktır.

• Jer Aders kullanıcısına yanıt

Hocam yazdığım şeyi anladığını sanmıyorum örnek üzerinden gidelim. Witcher 3'te oynadığımız karakter sadece Geralt'tı değil mi? Kısa bir süreliğine Ciri de oynadık ama sorun değil onda da durum aynen geçerli. Geralt'ın sabit birtakım karakteristik özellikleri var. Nedir bunlar, en başta bir erkek. Libidosu yüksek. Zevkleri vs belli, belli bir kişiliği var. Laf filan sokmayı seviyor, sakin, belli duruşları var, zeki, korkusuz, savaşçı vs. İşte bu kişilikler üzerine önceden yazılmış bir hikaye bir senaryo, bir atmosfer var. Geralt'ı da bu yüzden seviyoruz zaten. Ortada organik, kişilik özellikleri belli bir karakter var. Sen kendi karakterini yaratma muhabbeti getirirsen bu kişiliklere işlenen senaryo yazamazsın zira ortada sabit bir kişilik yok, neye göre yazacaksın diyalogları? Her karaktere uyabşlmesi için ddun gibi dümdüz ruhsuz diyaloglar yazılır. Bu da o karakter derinliği ve senaryo derinliği hissiyatını öldürür. Mass Effect oynamadım ama söylediğim şey sabittir. Değil CD project Rockstar'ı EA'i, Ubisoft'u hatta alayını birden üst üste koy yine de karakter yaratma ile senaryo+karakter derinliği, hikaye yazımını sağlayamazsın. Anca AI mükemmel bir şekilde gelişir Chatgpt'yi filan entegre ederlerse oyuna, AI yarattığın karaktere göre bir senaryo bir görev dizaynı sunar anca öyle olur. Ama böyle bir AI'a daha çok var. Şu an ütopik, elbet gelecekte bu olur

Kendi karakter yaratma ekranını bırak 2 ayrı cinsiyette karakter seçimi yaptığımız Assassin's Creed Odyssey'den örnek vereyim sana. Sadece 2 seçeneğin olmasına rağmen adamlar senaryoda isimler dışında hiçbir şey değiştirmemişler. Yeri geliyor NPC'lerle aşk filan yaşayabiliyorsun cinsel ilişkiye girebiliyorsun. Yürüdüğün NPC'de kadın karakteri de seçsen erkek karakteri de seçsen karakterin adamı tutup meyve masasına kaldırıp yatırıyor aynı şekilde sahne gerçekleşiyor. Komedi.  Ya da diyalogları çift taraflı yazmamak için bu gibi durumlarda sabit, odunsu cümleler kurdurmuşlar. Aynı cümleler kuruluyor. Karakter yaratmalı bir oyunda da aynen bu olur. Sen yarattığın karaktere bir isim verirsin ama oyunun senaryosunda ismin olmaz, değişkendir. E NPC senin ismini nasıl söyleyeceğini nerden bilecek, nasıl telaffuz edilebileceğini nereden bilecek? Ona göre diyalog yazılması mümkün olmadığına göre sen diyecek, zamirler kullanacak. Hitabın farklı olacak. Ama Witcher'ın bu halinde adın söylenecek, adına, kişiliğine özel yazılmış senaryo olacak diyalog olacak, dolayısıyla bunlar doğal olacak, eğreti durmayacak.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Söylediğiniz şeyleri daha önce başaran oyunlar oldu.Önceden de örnek verdiğim gibi Mass Effect serisi, Dragon Age serisi, CDPR'in son oyunu Cyberpunk 2077 ve Baldur's Gate 3 custom karakterlere NPC'lerin nasıl seslenmesi gerektiğini çok pratik bir yolla yaptı. Ha neydi onlar misal Mass Effect'te Shephard, Commander, Cyberpunk 2077'de V, Dragon Age de Warden, Hawke, Inquisitor ve Rook gibi lakaplar ve zamirlerle immersion isteyen oyuncuları es geçmediler ki saydığım oyunlar immersion bakımından RPG dünyasının en iyilerindendir ayrıca. (Veilguard tartışılır).

Ben RPG'lerde yarattığım karakterlere NPC'lerin nasıl seslendiğini hiç umursamayan birisiyim şahsen. Hadi yine de sizin dediğiniz gibi bu küçücük detayın immersion breaking olduğunu düşünenler olsun koskaca firma neden erkek fantazisi oynamak isteyen kitleyi saf dışı bırakıyor, yap oradan bir erkek karakter daha ismi cismi belli olan madem, erkekler de mutlu mesut olsun. Şimdiki haliyle benim gözümde güpgüzelim evreni ve coğrafyası olan The Witcher serisi bir The Last of Us, God of War, Ghost of Tsushima gibi action adventure oldu. Tek kadın karakteri dayatarak The Witcher evrenini benim gibi erkek karakterle oynamayı seven kitleye çok haksızlık oldu. Şimdi dersen önceki oyunlarda da sadece Geralt ile oynuyorduk, ben de derim ki kimse kimseyi kandırmasın bu tür oyunları en çok erkekler oynuyor  

• Ciri iyidir ya uncle Vesemir'i mi kontrol etseydik.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.