Şimdi Ara

Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mesele karakterin nasıl seslendiği değil o sadece basit bir örnekti. Dediğim gibi Mass Effect serisini oynamadım ya da Dragon Age o yüzden yorum yapamam.

Bu arada ben de kadın karakterlerden çok erkek karakterleri tercih ederdim doğrusu. Kadın karakterlerde bir türlü o kahraman olma hissi bana pek geçmiyor, erkek karakterde macera bize daha iyi geçiyor daha iyi empati kuruyoruz karakterle. O yüzden bu tercihin nedenini anlayabiliyorum ve buna katılıyorum. Doğru diyorsun bu tür oyunları erkekler oynuyor. Tam bir erkek adam oyunu çünkü. Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar  işte tam da bu yüzden Kral Katili Letho'yu oynamak isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberpunk 2077 çöpüyle bilmedikleri işe girdiler, hem beceremediler hem de boşa vakit kaybettiler.. witcher serisi gibi asıl bildikleri işe daha fazla zaman ve kaynak harcamaları gerekirdi. Bu oyunu çok daha önce görmeliydik.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hocam ben anladım sizin dediğinizi sadece cevabım uzun olmasın diye kısa tuttum. Cutscene'ler, diyaloglar, senaryo hepsi custom karaktere göre ayarlanmalı diyorsunuz ve bu da olmadığında immersion olmuyor diyorsunuz. Tamam bahsettiğim oyunların hiçbiri bir The Last of Us, God of War, Ghost of Tsushima gibi sinematik değil ama yine bana kalırsa bir RPG oyunu öyle olmasa da olur. Ben RPG'lerde en fazla karakter yaratmaya, seçimlere, diyaloglara, özgürlüğe ve romantizme bakarım. Zevkler renkler meselesi biliyorum, benim için hiçbir zaman mükemmel cutscene'ler olması gerekmedi RPG'lerde. Kimisi sizin gibi düşünüyor kimisi benim gibi ama asıl mesele önceden de belirttiğim gibi CDPR'in biz oyuncular için orta yolu bulması ve herkesin beklentilerini vermesiydi. Son kez söyleyeceğim ve bitireceğim The Witcher 4 taş gibi bir oyun olabilir ve tüm beklentileri yıkabilir ama benim gözümde tek bir sebepten hayal kırıklığı ve boşa gitmiş bir potansiyel olacak kalacak o da tek kadın ana karakter dayatması.

• Ciri ne abi. Kadınla oynamak beni sarmıyor oyunlarda. Oynamam muhtemelen. Woke boku yine.

Amarigayi i.neler ele gecirmis

• Valla güzel oyun olacak yine. Dört gözle bekliyorum.Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

• Bir Animasyon film üzerinden çok fazla gereksiz fikre kapılınıyor. Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

Bu bir kısa animasyon film beyler, çokta üstünde durup düşünecek bir şey yok yani.

Oyun UE5 ile geliştiriliyor heralde. UE oyunları eğer iyi optimize edilmezse çöpten öte bir optimizasyonla geliyor bence asıl sorun oyunu nasıl çıkaracakları.

İkinci bir cyberbank vakası olmasında. 1 yıl daha geliştirilmesi gereken oyunu erken çıkarmalar falan.

Ciri'nin suratına baya takılanlar olmuş gibi, sert bir kadın suratı işte bir şey yok yani. Ben kafayı takacak bir şey görmedim. Ortada bir naughty dog vakası yok. Bina boyunda canavarı kesip doğrayan savaşçı kadın karakterizasyonu böyle olur. Hatta yaptıklarına göre narin bile olmuş görüntüsü. Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar  O yaratığı kesen kadının şöyle bir şey olması lazımdı esasen:

Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar

Orası burası dışarı fırlayan bebek yüzlü kız görünümünde bir karakter bekliyorsanız stellar blade tarzı oyunlara bakın. Bence böyle bir dövüşçüye böyle sert bir surat ifadesi daha iyi gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 15 Aralık 2024; 19:50:54 >

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

kamyon çarpmışa dönmüş... XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 15 Aralık 2024; 23:19:39 >
  • Bu oyunu oynayanların yüzde 95 i erkektir. Yani bu oyunun kitlesi erkek. Bizde oyunu oynarken geralt ın yerine koyuyoruz kendimizi. Geralt laf yediği zaman biz laf yemiş gibi oluyoruz. Karşıdakine cevabı veren bizim beynimiz yani. Öyle düşünmek istiyoruz. Geralt cevabı koydu mu biz koymuş gibi seviniyoruz. Çünkü özdeşleştiriyoruz. Bu kadar erkek oyuncuyu kadın karakterle özdeşleştirmek sıkıcı olmuyor mu ? Witcher 3 de bile ciri ye geçince aşk meşk olaylarına girince amaaan bu ne ya demiştim. Köyün oğlanı ona aşık olmuştu falan. Bu ne saçmalık bitsin bir an önce demiştim.

Ayrıca geralt ın kas gücü ağırlıklı dövüş stili de oynarken erkeksi hissettiriyordu. Bu kadar woke kültürü sıkıcı olmuş. Yapımcı herkes ciri nin kendine ait üçlemesi olmasını istiyor falan diye sıkıyorda. Karakter seçme modu olsa bir tarafa ciri yi köy diğer tarafa geralt karakterinde genç bir erkek koy. Oyuncuların büyük bir kısmı o erkeği seçerdi. Tamam ciri nin hikayesini 3 de bitirdik işte. Bir daha bu kadına üçlemeye gerek yok bence.

• Nømad kullanıcısına yanıt

Hocam konu dışı olacak ama kullanıcı adınız bana tanıdık geldi. 2000'li yıllarda filan forumun Silkroad Online bölümünde moderatör müydünüz? Sanki öyle bir şeyler hatırlıyor gibiyim.

• Geralt sex sahneleri geldi aklıma ciri ne yapacak acaba?

• Çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende. En hevesle beklediğim oyundu kendisi kafamda kendi karakterimizi yaratmak vardı Mass Effect, Cyberpunk gibi. Nedense çok beklediğin oyunlar birer birer hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Önce Veilguard çöpü şimdi Witcher mevzusu. Oyun dünyası hiç iyi yerlere gitmiyor. Hep bir şeyler dayatmanın peşindeler sanki artık.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Evet üstad, 2000 li yıllarda DH de genel moderatördüm ve SRO bölümü en aktif olduğum bölümlerden biriydi.

Güzel günlerdi,

Yaşandı bitti saygısızca Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

• Tamam kaslı olsun ama güzel de olsun.Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

Hem kaslı hem çirkin yapınca kadın olmuyor o.

Gençlik güzel şeyler görmek istiyor Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

DH gençliğine büyük hizmet geliyor.

Sizi yepisyeni bir abla ile tanıştırıyorum.

Vladislava Galagan

Ulan bu yaştan sonra muhabbet tellalı da yaptınız beni Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

Ps. İlgi görseller oyunlardaki kaslı ablaların illa da çirkin olması gerekmediğini örneklemek için konulmuştur, terli bıyıklı, hörül sesli ergen forum kullanıcılarına fantazi hizmeti amacı taşımamaktadır.

Mesajı şikayet eden ılıktır, Abdurrahman Dilipak tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 16 Aralık 2024; 10:6:51 >

• Bence Cirinin gelmesi gerçekten berbat olmuş erkek bir karakterden yanayım başka bir okuldan olabilir, geraltın arkadaşı veya bir tanıdığı olabilirdi benim fikrim tabi bu gelebilecek en kötü haber gelmiş beklenenden 2 sene sonra çıkacak deseler bile daha süper bir haber olurdu kanımca teşekkürler.

Netice olarak, Ciri fazla narin ve güzel olması gerekene kıyasla yani. Canavar kesecek kadına benzemiyor hiç ama işte yapmışlar.

Gençlik busty asian beauties görmek istiyor onu anlıyorum. Ben biraz daha gerçekçilikten yanayım insanların çoğunluğu çirkin görünümlüdür, bilhassa aşırı güçlü olanlar ayı gibi görünürler yapacak bir şey yok. Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar Ciri fazla iyi.

Bu arada şu anki geri bildirimler üzerinden bir sürü düzenlemeye gidilebilir karakter tasarımında. 2 yıl sonra editlenmiş bir tasarım göreceğimize inanıyorum ama şu anki gibi kalsa da bence sorun yok.

Ooo demek doğru hatırlıyormuşum acaba müzik bölümünden mi diye şüpheye düşmüştüm değilmiş. O zamanlar Sinema - Dizi - Müzik tek başlıktı girince tüm alt bölümleri aynı anda görüyorduk sonradan değiştirdiler. Dedim belki oradan da olabilirsin. Neyse SRO, benim de DH'e üye olma sebeplerimdendi. 2005'te filan takip edip 2007'de üye olmuştum. Aslında 2006'da olmuştum ama öteki üyeliğim patlamıştı neyse. SRO, Sinema, Müzik, Dizi, Konu Dışı, Mizah bölümleri derken burada bulduk kendimizi. 2007 ve en son 2010-11 yıllarında o bölümdeydim sonradan ben de öldüm çünkü SRO da benim için ölmüştü. Ömrümüzü yedin "Gaymax" Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar Merakla beklenen The Witcher 4 için ilk video yayınlandı: İşte detaylar 

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

nasil beceremediler? Oyun 30 milyondan fazla satmis. Her yeni kurulan pc nin yuklenen ilk oyunu, sifirdan yeni bir ip yaradip bu kadar populer etmek inanilmaz buyuk bir basari. CP2077 CDPR orta-kucuk sirketten buyuk sirkete tasiyan oyundur.

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Geralt, Yennefer, Triss falan cok yavas yaslaniyor. Bu Ciri de elder blood muhabbetine genc ve guzel kalabilirdi. Ama iste bu wokeluk dininde kufur olarak goulur o yuzden elimizde cirkin Ciri var artik.

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Haci baska herhangi bir kucuk kiz Kaer Morhen'de egitim alsa mutasyon da gecirmeden, o isleri yapabilir miydi? Sence Ciri boyle bir sey yapabiliyorsa bunu fiziksel gucune mi borclu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.