Şimdi Ara

MERAKLI YI HATIRLAYANINIZ VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cenk koray in sundugu pazar gunu yayinlanan ogleden sonra eglence programinda kisaca gosterirlerdi bay merakliyi. cok basitce cizilmis bir adamdi. fonda baska hicbir sey yoktu, yoluda sakince yururdu o arada hinzir cizer, olmadik seyler cizer bay meraklinin keyfini kacirirdi. yurudugu cizginin uzerine ufak bir cikinti eklerdi, ayagi bu cikintiya takilan merakli duserdi mesela ve sekli kacardi o zaman beyaz eldivenli cizer, berelenen bolgeyi hafifce siler yeniden duzgunce cizerdi ya da bazen sirf bay merakliya eglence olsun diye degisik konular baslatirdi. bazen bay merakli ilginc birsey gordugunde durur cok komik bir kahkaha atardi. aboragandi pffffffffffffff hahaha seklinde. gercekten harikaydi. oldukca asabi bir kahramandi, kendi anlasilmayan dilinde bol bol beyaz eldivenli cizere soylenirdi...

way be 85 li senelerdi yannış hatırlamıyosam 20 sene geçmiş yaşlanıyommu ne?

ONUN BÖLÜMLERİNİ Bİ YERDEN İNDİREBİLECEĞİMİZ Bİ SİTE FALAN VARMIDIR?

AKLIMA TAKILDI BİRDEN SORMADAN GEÇEMEM UYKUM KAÇAR YOKSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emfumuha -- 3 Ocak 2006 22:07:56 >

• Hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emfumuha

ahanda buldum !!

http://www.herner.hu/daniel/menomano.html

Ama o adresten indirilmiyor ki ! Yoksa indiriliyor mu ? Ben mi beceremedim ?
  • pazar keyfinde bile
    cizgi film gormek icin saatlerce beklerdik
    simdi delirmis bir cizgi film kahramani gibiyiz
    hayat nereden nereye surukluyor iste.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orjinalden alıntı: emfumuha

ahanda buldum !!

http://www.herner.hu/daniel/menomano.html

Ama o adresten indirilmiyor ki ! Yoksa indiriliyor mu ? Ben mi beceremedim ?
  • bır ara vestel reklamında da gördum sankı ben onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.