Şimdi Ara

meraktan soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prozac+miller napar adama? meraktan ha yanlış anlamayın

• geberirsin...belkide hiçbişi olmaz
    ben zamanında Xanax yada Bellergal ile sayısız birayı götürdüm..heralde bende bi bozukluq var
  • prozac ı nerden buldun

prozac yasal uyuşturucudr arkadaşlar..diğer bir değişle sakinleştirici.
  • aspırınde bile uyuşturucu ki
  • bulmadım la hemen yanlış anlıyosun..
    snoopcess zanax ve bira bişey yapmıyosa bu hiç yapmaz o zaman
  • Tantum nası bişi?
  • tantum dişcilerde dişleri uyuşturmak için kullanılıyo
    bazı madde bağımlıları da kullanıyomuş gecen arena da izledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla bilmiorm dostum...dedim ya bende bi sorun olabilir...lan adımız hapçıya çıkçak

Dipnot : Mesuliyet kabul etmem
  • prozac intihar duygusu uyandırır

miller de ne amaçla içtiğine bağlı eğer ki sıkıntıdan içiyorsan intihar daha daha kolaylaşır...

ama eğlenmek için içiyorsan prozacla birlikte uçarsın manyarsın resmen....

deneme derim.... çok riskli.. sinir sistemini alt üst edersin....
  • Ben diş doktoruna gidince bi iğne yapıo dünyam dönüo kalbim hızlı hızlı atıo yaw nası kuvvetli bişise gözlerim kararıyo bi diş için bizi öldürcek herif
  • quote:

Orjinalden alıntı: aza

Ben diş doktoruna gidince bi iğne yapıo dünyam dönüo kalbim hızlı hızlı atıo yaw nası kuvvetli bişise gözlerim kararıyo bi diş için bizi öldürcek herif

onu yapmazsa erkekler dişsiz gezer yine de diş hekimine gitmez ama :)

bizim üst komşu eşini döver... içer içer döver... neyse yine kadın bi sabah nöbetten geldi yine fena bi kavga var evde... artık nerdeyse polisi arayacaktık yoksa kadın ölecekti.. zaten kadın bize söylemişti sesimizi duyarsanız polisi arayın diye.. neyse annem bi bakayım dedi çünkü fena sesler geliyordu... meğer kadının 15 yaşındaki oğlu dişçiye gitmemek için evde harp çıkarmış... düşününün artık.... erkekler çok korkuyo iğneden,diş hekiminden....

• ben bizzat korkalım doktorlardan...
    dişimi ipe yada çelik tele bağlayıp çekmek daha mantıklı geliyor bana çoğu zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaaverrr

ben bizzat korkalım doktorlardan...
    dişimi ipe yada çelik tele bağlayıp çekmek daha mantıklı geliyor bana çoğu zaman...

50 yaşında nolacaksın? kanal tedavisi,kaplama,dolgu vs vss diye yöntemler var... hepsini çek çek biter... hepi topu 28 ya da 32 diş...
  • kafa olmak isteyen varsa ilk once ben yaptım2 nargile donduk(elmalı ) olcak ve ac karnına olcan sona 5 extra(efes)onun ustune bi capuccino lu nargile daha ..saten karnınıs ac biede yemek yiyin ..i$ tammdır

• quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

kafa olmak isteyen varsa ilk once ben yaptım2 nargile donduk(elmalı ) olcak ve ac karnına olcan sona 5 extra(efes)onun ustune bi capuccino lu nargile daha ..saten karnınıs ac biede yemek yiyin ..i$ tammdır

çok pahalı ya senin yolda

• altın dişlerle gezelim annanem gibi galiba o zamana kadar...
    korkuyorum iste ne yapıyım.
    geçenlerde ehliyet için kan grubu öğrenmek öğrenmeye sağlık acağına gittiğimde kala kalmışım vatandaşın önünde...
    kızcağız korktum falan diyordu ama ya bennnnn ne hale geldiiimmmmm sorsanızzzz
  • Ne alaka yaa dişçi korkusunun bayanı erkeği mi olurmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

bulmadım la hemen yanlış anlıyosun..
    snoopcess zanax ve bira bişey yapmıyosa bu hiç yapmaz o zaman

yok la kendim için soruyorum
    şaka şaka
  • Boşverin bunnarı, çam ağacının kabuğunu sıyırıp suyunu bi kaba koyup suyla karıştırınca feci kafa yapıomuş benden sölemesi
  • Saçma sapan işlere bulaşmayın.. Hiç bir sakinleştiricinin alkolla alınması doğru değildir.. Bir kere birşey olmadı devam diyen arkadaşlar 2. de kendilerini acil serviste bulmayacaklarını nereden biliyorlar.. İçecekseniz adam gibi bozmadan için yoksa hiç bulaşmayın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.