< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 23 Ekim 2023; 12:5:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Meral Akşener, yaralı kediyi 50 bin TL'ye kurtardı (2. sayfa)

-
-
Akşener'i "köpeğin ısırdığını" biliyordum da arka planını hiç düşünmemiştim, aydınlattığınız için teşekkürler.
-
rica ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bin TL nasıl hiç edilir adlı çalışma
Aslında pek değil. Başarılı bir PR (reklam) çalışması. Reklam ajanslarına 50.000 lira verse bu kadar reklam yaptıramazdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 23 Ekim 2023; 12:33:53 >
Hayvanlara insanlardan fazla değer vermek direkt akıl hastalığı. Maalesef ülkemizde bunlardan çok var; henüz Batı ülkelerindeki gibi köpeğine ailenin üyesi muamelesi yapan, sosyal medya profiline "Mother of 3 furbabies" yazan kadınlar olmasa da yine de ciddi bir sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Ekim 2023; 13:55:44 > -
Konuyla alakasız ama kendini hayvan sever ve iyi insan sanan köpek gezdirenler eğer o köpeğin dışkılarını poşetle alıp çöpe atmazlar ise üçüncü uyarıdan sonra köpekleri ellerinden alınmalı ve para cezası kesilmeli. Bir tane bile rast gelmedim Antalya'da yaşarken dışkısını alan bir köpek sahibi. Çocuk parklarına, kaldırımlara kakasını yaptırıp devam ediyor. Ve kendini hayvan sever ve iyi bir insan zannediyor.
-
Muhtemelen öyle ancak karşısında mevcut lider olduğu sürece 100 seçimde olsa şansı yok
Artık ben seçimlerinde temsili yapıldığını düşünüyorum
Haber değeri yok.
-
Veteriner de biraz fazla köklemiş gibi geldi arkadaşlar.
-
Normal, fiyatlar böyle. Böbrek hastası yaşlı kedime 1 ayda 30.000 tl harcadım geçen sene.
Veterinerlerin önünde veteriner hekimler odası fiyat listesi var herşeyi ordan yapıyorlar özel bir kazıklama durumu yok, genel olarak kazık.
Özel hastane gibi düşünün ama sıfır sigorta ile gidiyorsunuz, insan tedavisinden daha pahalı şu an. Bizde en azından sigorta var.
Bir kedi, köpek alırken kesinlikle bu durumları düşünün tek gideri mama, kum değil. Hasta olduğu zaman maddi olarak büyük meblağlar ödemek gerekiyor.
-
İyi bari bir işe yaramış sonunda.etkisiz eleman gibi yıllardır ne yaptıgını bilmiyorduk
-
Geçen yıl 30.000 liraysa bu yıl 50-60.000 civarında tutar sanırım. Belki de bu yüzden yaşlanınca sokağa atıyorlardir evcil hayvanları.
Onların işine geliyordur. Berberlerde berber odasının tarifesi var ama çoğu uymuyor. O listeyi koysam kimse gelmez diyor.
Veteriner tarifeye göre bakıyorsa o tarifeye göre fiş, fatura kesiyor mu? Belki serbest meslek makbuzu kesiyordur. Böyle bir evrak hazırladıklarını hiç sanmıyorum.
-
Yukarıda dediğinizi onlar da yapıyor aslında, biz pahalı gelip nelere ne ücret alındığını sorunca listeden tek tek göstermişti.
Gerçekten de altında söylemiş, oradaki listeden yapsa 40 + tutardı.
-
Bu tarz konularda hayvan dusmanlarinin acikca nefretini hep gorebilirsin, bu konuda oldugu gibi. Sadece hayvanlara degil, hayvan sever insanlara da buyuk nefret duyuyorlar.
-
Kedim sonuç olarak öldü ama 16 senedir benimleydi, ben manevi olarak gereken herşeyi yapmak istedim tedavi olması için ama 1-2 ay daha yaşamak dışında bir etkisi olmadı.
İnsanlarda öyle bir durumda böbrek nakli yapılıyor ama kedilerde öyle bir durum yok, sadece olacak olanı geciktiriyor.
O yüzden diyorum ki maddi durumu acil bir anda böyle bir yükü kaldıramayacak olan hayvan sahiplenirken 10 kere düşünsün, işin içine veteriner girince
olayın maddi boyutu ciddileşiyor. Bu arada ek bilgi, 10 yaşına kadar olan hayvanlara sigorta yapılabiliyor, ama yaşlı hayvanları kimse sigortalamıyor.
-
Zenginin köpeğinin sütüne dönmeye başladı işler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 12 yıldır kedi besliyorum, yer yer tedaviler pahalı olsa da bu çok fazla geldi.
Çok lüks bir kliniğe gitmişler belli ki. Veteriner odası fiyatları uygulayan ve diğer şeyleri de tepe fiyattan satan bir klinik olmalı dediğiniz gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X