Şimdi Ara

Meral Akşener, yaralı kediyi 50 bin TL'ye kurtardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya'nın Alanya ilçesinde camdan düşüp yaralanan kedi tedavisi için acil olarak Ankara'ya götürüldü. Yaralı kedinin tedavi masrafı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından karşılandı.

Kaynak:

alanya haber - son dakika alanya haberleri - gazete alanya
    Alanya'da yaralandı, Akşener kurtardı: "Analığını gösterdi"
    https://www.gazetealanya.com/alanyada-yaralanan-kediye-meral-aksener-dokunusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 23 Ekim 2023; 9:34:22 >

• Gerçek hayvanseverlik böyle olur. Meral hanımı gerçekten tebrik ediyorum.
    Sokaktaki kedi köpeğe poğaça vererek hayvansever olmuyorsunuz. Alın tedavi ettirin evinize alın sokaktan kurtarın sokakta hayvan olmaz... düzenli olarak barınağa bağış yapın.

Kuru kuruya sokakta hayvan görücem iki sevip serotonin eksikliğimi gidericem diye yaptığınız büyük bencillik...

Yeriniz sıkıntıysa İlla ömür boyu değil alın geçici olarak parazit aşılarını falan yaptırın sonra sahiplendirene kadar sizde kalsın. Bunu yapınca o köpek ve kediyle yaşayınca o hayvanın sokakta nasıl bir zulüm çektiğini anlayacaksınız.
    Elinizi taşın altına koymuyorsunuz sonra sokakta olacaklar. Hadi canım sen yat sokakta...
  • Meral anne güzel bir iş yapmış. Meral Akşener, yaralı kediyi 50 bin TL'ye kurtardı 

• Canı kurtarmak ne güzel bir şey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek hayvanseverlik böyle olur. Meral hanımı gerçekten tebrik ediyorum.
    Sokaktaki kedi köpeğe poğaça vererek hayvansever olmuyorsunuz. Alın tedavi ettirin evinize alın sokaktan kurtarın sokakta hayvan olmaz... düzenli olarak barınağa bağış yapın.

Kuru kuruya sokakta hayvan görücem iki sevip serotonin eksikliğimi gidericem diye yaptığınız büyük bencillik...

Yeriniz sıkıntıysa İlla ömür boyu değil alın geçici olarak parazit aşılarını falan yaptırın sonra sahiplendirene kadar sizde kalsın. Bunu yapınca o köpek ve kediyle yaşayınca o hayvanın sokakta nasıl bir zulüm çektiğini anlayacaksınız.
    Elinizi taşın altına koymuyorsunuz sonra sokakta olacaklar. Hadi canım sen yat sokakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 23 Ekim 2023; 9:22:27 >
  • Siyasi olarak katilmasam da hayvansever ozelliginden cok memnunum Aksenirin.

• hayvanları sevmeyenlerin insan sevgisi bana şüpheli geliyor

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Kendi halindeki kimseye zarari olmayan hayvani sevmeyen insani sever mi direkt hayatimdan uzaklastiririm oyle tipleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke o 50.000 lira ile yetim bir kızın okumasına katkıda bulunsaydı. o kedi iyileşince sokağa salacaklar. başıboş köpeğin biri o kediyi parçalayacak. 50.000 lira da uçup gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Önemli olan niyet bence.

• Alıntı

metni:
    keşke o 50.000 lira ile yetim bir kızın okumasına katkıda bulunsaydı. o kedi iyileşince sokağa salacaklar. başıboş köpeğin biri o kediyi parçalayacak. 50.000 lira da uçup gidecek.

Şaka mı bu

• Şov bile olsa ilk defa faydalı iş yapmış. Helal olsun.

• Amity Blight A kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Önemli olan niyet. buradaki niyet de şov. yerel seçimler öncesi hayvanseverlerin oyunun CHP'den iyi partiye kaymasını sağlamak için şov amaçlı yapıldığı belli. İyilik yapıyorsan gizli yaparsın, bu şekilde yapınca şov olduğu belli oluyor.

Üniversiteden bir arkadaşım var. Amerika'da yaşıyor, yaz ayları da buradaki yazlığında geçiriyor zamanını. Her yaz geldiğinde sokak köpeklerinin ağzından kurtardığım kedileri tedavi ettirdim, onlara bakıyorum, ne tatlılar diye mesaj atıyor (üniversite sınıf arkadaşlarının whatsapp grubu) whatsapp grubumuza. Her yazın sonunda da Amerika'ya dönmem lazım. Bu kedileri Amerika'ya götüremem çok fazla prosedür var. Birilerine sahiplendirmemiz lazım deyip yana yakıla birierini arıyor. En fazla 1-2 tanesini sahiplendirip geri kalanını sokağa bırakıyor mecburen. Muhtemelen aynı sokak köpekleri daha önce yarım bıraktıkları işi tamamlayıp sokağa bıraktığı kedileri birkaç ay içinde parçalıyorlardır. Arkadaşımın yaptığı tüm masraflar da heba olmuş oluyor. Veterinerlere harcadığın parayı bir yetimin eğitimine harca desen harcamaz muhtemelen. O para da vicdan masturbasyonuna gidiyor veya o kedilerle geçirdiği 2-3 ayda aldığı hazza sayacak artık.

Meral Akşener, yaralı kediyi 50 bin TL'ye kurtardı

• bu olayları bizde yaptık siyasi partiler birşey istediğinde faturaya arablara yansıtır gibi 4-5 kat fazla yazarsın nasıl olsa ödüyorlar. trabzonda iş yeri satacaktık normal fiyatı 2 milyondu ancak amcam arablar alır diye 6 milyondan satılığa çıkardı 1 ay bekledi arayan soran az oldu sonunda ise siyasi partilerden biri satın aldı. bu veterinerde olayı çözmüş faturaya şunu yaptık bunu yaptık diye geçirmiştir 500 tl ödenecek şeyi 50 bin tl yapmıştır.aynı olay banada oldu bende tedavi ettirdim 400 tl tutmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 23 Ekim 2023; 11:29:30 >
  • Hasta, yaralı bir insan için 50.000 TL verin deseler kimse vermez. Millet başıboş hayvanlarla iyice kafayı yedi.

• boş beleş bir iş. yapması gerekeni yapsın. muhalefet etsin.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    her seçim öncesi böyle şovlar yapıyor partiler. seçim olmadığı zaman böyle haberler duyuyor musun?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Ben de 50 bin lirayı bir insan için vermek istemem. Ama hayvanlara hassasiyetim insanlardan farklı bir şey. Özellikle kedilere karşı. 50 bin lirayı bir kediye de vermem bu arada ama bir insana yardım etmek isteyeceğimden daha çok yardım ederim. Bunu da sorgulamak kimin haddine?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Şov amaçla yaptığını düşünmüyorum ben, fakat yerel seçimlere doğru böyle daha fazla haber görürsek şov olduğuna kanaat getirebilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.