< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 23 Ekim 2023; 9:34:22 > |
Meral Akşener, yaralı kediyi 50 bin TL'ye kurtardı

-
-
Meral anne güzel bir iş yapmış.
-
Canı kurtarmak ne güzel bir şey..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek hayvanseverlik böyle olur. Meral hanımı gerçekten tebrik ediyorum.
Sokaktaki kedi köpeğe poğaça vererek hayvansever olmuyorsunuz. Alın tedavi ettirin evinize alın sokaktan kurtarın sokakta hayvan olmaz... düzenli olarak barınağa bağış yapın.
Kuru kuruya sokakta hayvan görücem iki sevip serotonin eksikliğimi gidericem diye yaptığınız büyük bencillik...
Yeriniz sıkıntıysa İlla ömür boyu değil alın geçici olarak parazit aşılarını falan yaptırın sonra sahiplendirene kadar sizde kalsın. Bunu yapınca o köpek ve kediyle yaşayınca o hayvanın sokakta nasıl bir zulüm çektiğini anlayacaksınız.
Elinizi taşın altına koymuyorsunuz sonra sokakta olacaklar. Hadi canım sen yat sokakta...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 23 Ekim 2023; 9:22:27 >
Siyasi olarak katilmasam da hayvansever ozelliginden cok memnunum Aksenirin.
hayvanları sevmeyenlerin insan sevgisi bana şüpheli geliyor
-
Kendi halindeki kimseye zarari olmayan hayvani sevmeyen insani sever mi direkt hayatimdan uzaklastiririm oyle tipleri
keşke o 50.000 lira ile yetim bir kızın okumasına katkıda bulunsaydı. o kedi iyileşince sokağa salacaklar. başıboş köpeğin biri o kediyi parçalayacak. 50.000 lira da uçup gidecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önemli olan niyet bence.
-
Alıntı
metni:keşke o 50.000 lira ile yetim bir kızın okumasına katkıda bulunsaydı. o kedi iyileşince sokağa salacaklar. başıboş köpeğin biri o kediyi parçalayacak. 50.000 lira da uçup gidecek. Şaka mı bu
-
Şov bile olsa ilk defa faydalı iş yapmış. Helal olsun.
-
-
bu olayları bizde yaptık siyasi partiler birşey istediğinde faturaya arablara yansıtır gibi 4-5 kat fazla yazarsın nasıl olsa ödüyorlar. trabzonda iş yeri satacaktık normal fiyatı 2 milyondu ancak amcam arablar alır diye 6 milyondan satılığa çıkardı 1 ay bekledi arayan soran az oldu sonunda ise siyasi partilerden biri satın aldı. bu veterinerde olayı çözmüş faturaya şunu yaptık bunu yaptık diye geçirmiştir 500 tl ödenecek şeyi 50 bin tl yapmıştır.aynı olay banada oldu bende tedavi ettirdim 400 tl tutmuştu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 23 Ekim 2023; 11:29:30 > -
Hasta, yaralı bir insan için 50.000 TL verin deseler kimse vermez. Millet başıboş hayvanlarla iyice kafayı yedi.
-
boş beleş bir iş. yapması gerekeni yapsın. muhalefet etsin.
-
her seçim öncesi böyle şovlar yapıyor partiler. seçim olmadığı zaman böyle haberler duyuyor musun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 50 bin lirayı bir insan için vermek istemem. Ama hayvanlara hassasiyetim insanlardan farklı bir şey. Özellikle kedilere karşı. 50 bin lirayı bir kediye de vermem bu arada ama bir insana yardım etmek isteyeceğimden daha çok yardım ederim. Bunu da sorgulamak kimin haddine?
-
Şov amaçla yaptığını düşünmüyorum ben, fakat yerel seçimlere doğru böyle daha fazla haber görürsek şov olduğuna kanaat getirebilirim.
Canı kurtarmak ne güzel bir şey..
|
hayvanları sevmeyenlerin insan sevgisi bana şüpheli geliyor |
Meral anne güzel bir iş yapmış. |
Gerçek hayvanseverlik böyle olur. Meral hanımı gerçekten tebrik ediyorum.
Sokaktaki kedi köpeğe poğaça vererek hayvansever olmuyorsunuz. Alın tedavi ettirin evinize alın sokaktan kurtarın sokakta hayvan olmaz... düzenli olarak barınağa bağış yapın. Kuru kuruya sokakta hayvan görücem iki sevip serotonin eksikliğimi gidericem diye yaptığınız büyük bencillik... Yeriniz sıkıntıysa İlla ömür boyu değil alın geçici olarak parazit aşılarını falan yaptırın sonra sahiplendirene kadar sizde kalsın. Bunu yapınca o köpek ve kediyle yaşayınca o hayvanın sokakta nasıl bir zulüm çektiğini anlayacaksınız. Elinizi taşın altına koymuyorsunuz sonra sokakta olacaklar. Hadi canım sen yat sokakta... |
Kendi halindeki kimseye zarari olmayan hayvani sevmeyen insani sever mi direkt hayatimdan uzaklastiririm oyle tipleri |
keşke o 50.000 lira ile yetim bir kızın okumasına katkıda bulunsaydı. o kedi iyileşince sokağa salacaklar. başıboş köpeğin biri o kediyi parçalayacak. 50.000 lira da uçup gidecek.
|
Siyasi olarak katilmasam da hayvansever ozelliginden cok memnunum Aksenirin.
|
Bu tarz konularda hayvan dusmanlarinin acikca nefretini hep gorebilirsin, bu konuda oldugu gibi. Sadece hayvanlara degil, hayvan sever insanlara da buyuk nefret duyuyorlar. |
Benzer içerikler
- ayetullah ahmed irvani
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- magdy hussein mourad mohammad
- düğün masrafları 2025
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- hepsiburada kaça satıldı
- 5g ihalesi ne zaman
- togg kampanya 2025
- plaka kayıp bildirimi
- gökbey helikopter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X