Şimdi Ara

Meram ve Selçuk Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de Meram ya da Selçuk tıp fakültelerinden birini seçmeyi düşünüyorum. Hangisini seçmek daha mantıklı olur? Birbirlerine göre avantaj dezavantajları nelerdir? Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez sıralamam 8500 Selçuk sınırımda Meram gelir büyük ihtimal yorumlar benim içinde çok önemli bekliyorum

• 5656 olan arkadas akdeniz bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum sa

Rez sıralamam 8500 Selçuk sınırımda Meram gelir büyük ihtimal yorumlar benim içinde çok önemli bekliyorum

Selçuk çok rahat gelir.

• İnşallah bakalım fakat şehir ve üni de önemli tabiki Selçuk mu Meram mı yoksa 8500 civarı ve gerisi hangi üni daha iyi olur bilenler yardımcı olurda çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordion_56

5656 olan arkadas akdeniz bak derim

Aslında Ailem Konya da olduğu olduğu için rahat edeceğimi düşünerek burayı seçmek istemiştim. Akdeniz ile kayda değer bir fark var mıdır bu üniversitelerin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ YÜZYIL TIP-AYDIN TIP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnşallah bakalım fakat şehir ve üni de önemli tabiki Selçuk mu Meram mı yoksa 8500 civarı ve gerisi hangi üni daha iyi olur bilenler yardımcı olurda çok iyi olur

Hocam meram daha köklü. Selçuk daha yeni. Ama şöyle bir şey var, merama gidersen sadece tıp olan bir yerde okuyacaksın. Onun yakınında ev tutarsan Konya'nın insanlarıyla muhatap olmak zorunda kalırsın. Selçuk Bosnada, orada diğer bölümler falan hepsi bir arada. Orada okursan Bosnada kalırsın. Belki 6 sene boyunca merkeze hiç inmezsin. Çoğu şey var orada.

• Selçuk tıp tavsiye edebilirim . barınma sosyal hayat v.b süreçleri göz önünde bulundurmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

quote:

İnşallah bakalım fakat şehir ve üni de önemli tabiki Selçuk mu Meram mı yoksa 8500 civarı ve gerisi hangi üni daha iyi olur bilenler yardımcı olurda çok iyi olur

Hocam meram daha köklü. Selçuk daha yeni. Ama şöyle bir şey var, merama gidersen sadece tıp olan bir yerde okuyacaksın. Onun yakınında ev tutarsan Konya'nın insanlarıyla muhatap olmak zorunda kalırsın. Selçuk Bosnada, orada diğer bölümler falan hepsi bir arada. Orada okursan Bosnada kalırsın. Belki 6 sene boyunca merkeze hiç inmezsin. Çoğu şey var orada.

Hocam geçenlerde Selçuk üni si en iyi 9. Üni seçilmişti aklım oraya kayıyor bizle diğer bölümlerle yan yana olması açısından Selçuk daha mantıklı geldi ayrıca Selçuk un çevresi öğrenciye daha uygun değil mi yanlış anlamadıysam ?

• mete-han55 M kullanıcısına yanıt
    Sosyal hayat açısından ? Selçuk mu daha iyi sence ?

• Am3+ kullanıcısına yanıt
    hocam organ nakillerinde falan daha basarililar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordion_56

hocam organ nakillerinde falan daha basarililar diye biliyorum

Anladım teşekkür ederim hocam.

• Up

• Selçuk Tıp tabi ki.Meram köklü bir okul olabilir ama Selçuk da yeni değil...Kampüs, kapatılan okullardan dolayı öğrenci başına 2 mikroskop düşmesi vs daha sayabileceğim çok artisi var.3 büyük sehir dışındaki üniversiteler arasinda bilimsel aktivitenin en fazla olduğu okul da selcuktur.Alinan o 9.luk kesinlikle hakledilmiştir.Su anda büt çalışıyorum ama bir kaç gün sonra selçuk tip hakkında soru cevap konusu açacağım.(Yazdiklarim tip fakültesi için geçerli diger bolumler hakkinda fikrim yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal K. -- 12 Temmuz 2017; 15:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal K.

Selçuk Tıp tabi ki.Meram köklü bir okul olabilir ama Selçuk da yeni değil...Kampüs, kapatılan okullardan dolayı öğrenci başına 2 mikroskop düşmesi vs daha sayabileceğim çok artisi var.3 büyük sehir dışındaki üniversiteler arasinda bilimsel aktivitenin en fazla olduğu okul da selcuktur.Alinan o 9.luk kesinlikle hakledilmiştir.Su anda büt çalışıyorum ama bir kaç gün sonra selçuk tip hakkında soru cevap konusu açacağım.(Yazdiklarim tip fakültesi için geçerli diger bolumler hakkinda fikrim yok)

Teşekkür ederim hocam.

• Konyalıyım ve Konya'da yaşıyorum. Selçuk Tıp eğitim açısından, hocalar açısından daha iyi olduğu söyleniyor lâkin Meram Tıp'ın da hastanesi daha iyi ve o yüzden daha çeşitli vakalara tanıklık etme ihtimali var.

Ben de bu ikisinden birini çok istiyordum ve 2 sene girdim ama diş hekimlikleri bile ucu ucuna geliyor. Eğer yazacaksanız şimdiden hayırlı olsun

• Selçuk Hukuk 4. Sınıf öğrencisi olarak biraz bilgi vermek isterim. Selçuk Tıp kampüsün içinde tam orta noktasında bulunuyor ve Atatürk Öğrenci Yurdu'nda kalınabilir. Meram Tıp ise Meram'da bulunuyor şehrin merkezi denilebilir. Arkadaşlar Konya yazmamanızı öneririm. Ben hukuk okuduğum için yerel halkla fazla alakadar olmuyorum ancak siz tıp okuyacaksınız. Sürekli halkla iç içe olma durumunda kalacaksınız. Selçuk Üniversitesi ise kampüs olarak güzel ancak özgür bir ortam yok. Fötr şapka takan arkadaşıma sen Yahudi misin diye bağırmıştı bir çarşaflı kadın. Öğrenci profili oldukça düşük. Üniversitenin sosyal imkanları ortalama diyebilirim. Spor salonu var ancak özel işletmeye ait. Öğrencilere indirimli ama yine de bir Ankara Üniversitesi, ODTÜ vb değil. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.