Şimdi Ara

Mercedes 230E... ( KONU YENİLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O araba gıcır gıcır olduktan sonra kimse aşağı gözle bakmaz aksine benim gördüğüm klasik araç kullananlara da çok saygı gösteriyorlar. Yalnız kırmızı çok yakışır bu araca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 5 Temmuz 2014; 18:42:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence değmez. zaten lpg vs. takılarak orjinalliği bozulmuş bir araç. eğer uğraşılacaksa buna değecek bir araç olması lazım ki sonucunda ortaya bir klasik çıksın.
  • Arkadaşım yazını okudum..Sana mercedes hastası çok iyi bir kaportacı tarif edeceğim..Yıllardır tanıyorum...Hayatı mercedes satın alıp tamir edip, toplayıp doya doya zevkini sürmekle geçmiştir..Halen elinde çok güzel bir mercedesi var...Sattımı bilmiyorum..İstanbul .Dolapdere ye gidin Çağdaş oto kaporta Mahmut İNGEÇ.. Ben onu 20 yıldır tanıyorum..Bir yalanı, yamuğu olmadı..Arabanı alıp ona götür...Düşünceni söyle..sana olumlu veya olumsuz ne düşündüğünü söyler..Dükkanı Tepeden pangaltıdan aşağı inerken sağda opeti geçin hemen 50 mt solda ...Çağdaş oto ...Cebi ..0532.284 69 66... Tlefon açıp yerini ayrıntılı öğren. Mercedesim var toplatmak istiyorum..Düşünceni soracağım...İTO dan Mehmet internette seni söyledi dersiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşım yazını okudum..Sana mercedes hastası çok iyi bir kaportacı tarif edeceğim..Yıllardır tanıyorum...Hayatı mercedes satın alıp tamir edip, toplayıp doya doya zevkini sürmekle geçmiştir..Halen elinde çok güzel bir mercedesi var...Sattımı bilmiyorum..İstanbul .Dolapdere ye gidin Çağdaş oto kaporta Mahmut İNGEÇ.. Ben onu 20 yıldır tanıyorum..Bir yalanı, yamuğu olmadı..Arabanı alıp ona götür...Düşünceni söyle..sana olumlu veya olumsuz ne düşündüğünü söyler..Dükkanı Tepeden pangaltıdan aşağı inerken sağda opeti geçin hemen 50 mt solda ...Çağdaş oto ...Cebi ..0532.284 69 66... Tlefon açıp yerini ayrıntılı öğren. Mercedesim var toplatmak istiyorum..Düşünceni soracağım...İTO dan Mehmet internette seni söyledi dersiniz..

Ankaradan oraya cekici parasi bilemeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben istanbulda diye yazdım..Çekici değil..Ankara da Ambarların yakınlarında kamyon garajları vardır...Oraya haber bırakın. Yarım yük bulan, acele giden,..Boş giden olursa istanbula bir araba gidecek dersiniz..1,5 ton yük fiyatına ilave olarak kamyona atarlar.. Önce karar vermek, tamir edilecekse , toplanacaksa veya satılacaksa yer bulmak ayrıntılı konuşup anlaşmak lazım....Karar sizin....Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 5 Temmuz 2014; 19:22:35 >
  • Eski alman arabaları sana öyle bir masraf açmaya başlarki altından öyle 5bin lirayla falan kalmazsın. Gösterdiğin arabanın aynısından arkadaşımda vardı elinden çıkarana kadar akla karayı seçti.

Arabada sunroof var ve etrafta çürükler var demişssin. Bu araçlarda dışta çürük varsa emin ol o sunroofun giderleri çoktan çürümüştür. 5 bin liraya falan kimse kaporta boya yapmaz. Anca yalandan boyar.

Kimse artık eski arabaya bakmıyor bakanda dünyanın parasını istiyor.

Tavisyem paran varsa uğraş yoksa bulaşma. Bak ben 1985 transporter alcam pazartesi günü ama kenarda param var biliyorum masraf açacak.
  • Eğer yaptırmayı , toplatmayı düşünmezseniz bu haliyle güzel bir kaç resimlerini çekip , otomobil sitelerine koyun...Çok peşine düşen olur. Bu araç doğru düzgün elden geçirilirse..65.000 liraya satılan 3 tane arabayı eskitir...Kasa ve gövde ve konfor çok güzel...Tek kusuru yakıt gideri ,fazla yakar....O konu LPG ile hafiflemiş..
  • Kesinlikle değer, keyif arabası bunlar, lokum gibi yaylana yaylana gezilir şehir içinde. Paraya kıyıp güzelce restore edin, özenerek kullanın.
  • Çok çok hoş şeyler çıkar bundan kimsede bu arabaya hurda gözüyle bakmaz.Araçta çok güzel ben bile heyecanlandım.Eksiklerinin giderilip marş sesini duymayı çok isterdim
  • Bu araba 5 liraya sizi taşır on liraya da çocuklarınıza bile arabalık yapar :)

• arabada lpg veya menzin varsa alttaki yağ tıpasını sök yağı al üstten geri yükle ardından suyunu tamamla akü ile çalışacaktır çılıştığından emin oldukan sonra gidersin sanayiye sanayide esnaf mı kaldı çekici ile görürlerse lüx tüketim tarifesi açarlar sana sen 5-10.000tl ile başa çıkamazsın
  • Mercedes
    Ölüsü bile yeter

• 5 6 7 arassi cikar otomatik sansuman yagida degismesi lazim muayeneydi kaporta boyaydi motordu derken cikarda cikar ...bence makul fiyata sat 5 kredi cek sattigin parayida ustune koysan daha sehirli gunumuzun araclari olan palio corsa b 206 tarzi araba alabilirsin risksiz bi sekilde

• bence de değer. Yerinizde olsam güzelce bakımdan geçirip gerekli işlemleri tamamlayıp zevkle binerdim...
  • Değmez mi efsane olur yeminlen.Ama rengini beğenmedim
  • bu hali bile etkiledi inanın, bence sonuna kadar değer

• Açılın işin üstadı geldi aracınız bu haliyle bile 10.000 tl ye alacak müşteri bulabilirsiniz bu kasa w123 olarak anılır ve mercedesin en sağlam kasasıdır 9 yıl gibi bir sürede 2,5 milyon satmıştır.sizdeki araç 230 e ise yarı enj yarj karbüratörlü diye tarif edilen j-tronic motordur lpg de ş.içi 0,35 krş ş.dışı 0,25 krş yakar.önceliğiniz aracı yürütmek olsun ce bu konuda cimri davranmayın bu birincisi
    En az 2-3 sene o haliyle binersiniz sonrada 5-6 bin lira harcarsanız ksporta ve boyaya 0 gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Yağ, hidrolikler, benzin ve antifirizi değiştirin. Silindirlere buji deliklerinden en çok 5'er ml yağ verin. Yeni aküyü bağladıktan sonra motoru elle bir kaç tur alıştırıp açık havada çalıştırın. Yakıt deposunu söküp temizlemek, LPG'nin (geçici olarak) iptali, yeni akü ve çekici. 5-600 liraya bu araba yürür. Yürüdükten sonra kaportaya karar verin. Eğer arabayı bu haliyle verirseniz, güvendiğiniz bildik bir yer değilse parmağında oynatırlar müşteriyi.

Sonra da bence çürükler varsa komple boyaya gitmeden, söktürmeden lokal halletmeye çalışın. Beğenirseniz kullanır, beğenmezseniz o haliyle satarsınız.

Söktürürüseniz bir daha toplayamazlar. Düzgün bir şey isterseniz orta yollu yeni araba fiyatına çıkar, onun da düzgün olacağı şüpheli. Düzgün olmazsa şimdiki değerini de kaybeder.

Katılıyorum.

Ayrıca bu araçlar hele hele otomatik sanzıman , tadından yenmez. Belki 5000 i geçer ama deger bence.

Bu arada aracın yasına istinaden daha fazla masraf açabileceğini unutmamalı,

• Eğer harcayacağınız para cebinizdeki son paraysa yada uzun süredir biriktirdiğiniz para ise üzebilir..
    Ama ben olsa imkan varsa eğer her türlü gerekli yasal işlemleri (vergi muayne , sigorta vs.) yaptırdıktan sonra uygun bir yer bulup elimden geleni yapar yada yaptırmaya çalışırdım..
  • İşimin olmadığı şu Ramazan ayında, elimin altında olsa, her şeyini araştıra araştıra, özene bezene elden geçireceğim, böyle mükemmel bir aracım olmasını ne kadar isterdim. Aracın tasarımını görüp aşık olmamak elde değil. O kadar ki, sahibi olduğumuz Opel Astra'ya bakasım gelmedi bir an için.

Güzel bir otomobil. Elinizde biraz birikmiş olsa (6-8 bin gibi) bu aracı hem yürür hale getirmek, hem de ilgiyi üstünde toplamak ne kadar güzel olurdu. Bana kalırsa öncelikle bu işle ilgilenebilecekseniz, işini iyi bilen bir Mercedes ustasını tespit etmeniz; daha sonra ustayla yapılacak işlemleri belirleyip bütçe çalışması yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Şahsen ben böyle bir aracım olsa, çok güzel uğraşmak isterdim. Umarım siz de bu şekilde karar alırsanız, ortaya güzel bir sonuç çıkacağından eminim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.