Şimdi Ara

mercedes A 150 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A 150 BENZİNLİ DÜZ VİTES ALMAK MAKULMÜ SİZCE SONUÇTA MERCEDES İSMİ YETER.HONDA JAZZ YADA RENAULT SCENİC FİLAN ALMAKTANSA ÜZERİNEPARA KOYUP ÖMÜRLÜK MERCEDESE BİNMEK SİZCE MANTIKLIMI

• karşılaştırdıklarınız içinde scenic ile jazz aynı sınıfta değil.scenic ve B sınıfı mercedesler MPV sınıfında jazz ve A serisi mini MPV sınıfında
    ben MPV sınıfında bir araba yerine nissan Qashqai gibi MPV ve SUV arası sınıfta olan crossover sınıfını tercih ederdim.

mercedes A 150 kullanan var mı?

eğer mini MPV de bana uyar derseniz Honda Jazz daha mantıklı.mercedesin A ve B serisi çok başarılı arabalar değil.gereksiz pahallılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 18 Ekim 2007; 1:36:20 >
  • kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım oldu
    onlarda mersonun adı yeter diyerek almışlardı ama pek memnun olmadıklarını söylemişlerdi
  • mercedes olunca beklentide çok yüksek oluyor galiba.a sınıfının muadili hangi araç sizce bana göre biraz ortada kalmış gibi.b sınıfıda c-max,scenic,golf plus gibi araçlarla aynı sınıfta sanırım.en azından bu araçlarla karşılaştırıldıgı bir test okumuştum ve sonuçta fiyat dışında bariz galip geldiği hiçbir nokta yoktu.işlevsellik vs, gibi konularda baya geri kalmıştı hatta.bence mercedes olursa farkı koymalı yoksa o parayı verdikten sonrada sıradan bir araca binmenin ne anlamı var ki?
    sağlamlık ve üretim kalitesi on numara her zaman.çoğunun dediği gibi adı yeter.ama işin sürüş kısmına gelince klasik ağır yapılı mercedes kasası ve ait oldugu sınıfın gereği ekonomi amaçlı küçük motorları yüzünden farklı bir dünyada gibi hissettirmesi zor gerçekten

edit:son cümle çok garip olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruge -- 18 Ekim 2007; 9:24:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.