Şimdi Ara

mercedes A class / Fiat stilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her iki aracında fiyatları birbirine neredeyse yakın. alınmaya kalksa hangisi sizce daha mantıklı olur

• Bende araştırdım bir ara Mercedes A serisini. Ama pek olumlu şeyler duymadım. Tek artı yönü Mercedes olması sanırım :)

Fiat Stilo çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Hatta harika bir araba herşeyiyle. 10 Hava yastığı , ESP , Dijital Klima , Açılır tavan , Aracın spor görünümlü olması gibi artıları var nedense ülkemizde tutulmadı ikinci eli yok.

İkinci el muhabbeti canınızı sıkmayacaksa veya bir galeriye aldığınız fiyatın 1-2 aşağısına vermeyi göze alırsanız binilecek çok güzel bir araçtır.

Bütçeniz ne kadardı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 22 Kasım 2010; 17:34:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bende araştırdım bir ara Mercedes A serisini. Ama pek olumlu şeyler duymadım. Tek artı yönü Mercedes olması sanırım :)

Fiat Stilo çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Hatta harika bir araba herşeyiyle. 10 Hava yastığı , ESP , Dijital Klima , Açılır tavan , Aracın spor görünümlü olması gibi artıları var nedense ülkemizde tutulmadı ikinci eli yok.

İkinci el muhabbeti canınızı sıkmayacaksa veya bir galeriye aldığınız fiyatın 1-2 aşağısına vermeyi göze alırsanız binilecek çok güzel bir araçtır.

Bütçeniz ne kadardı ?
    aynı öyle düşünüyoruz sizin gibi 18 bin TL falan en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: bitterpepper

aynı öyle düşünüyoruz sizin gibi 18 bin TL falan en fazla

Alıntıları Göster
    stilo daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

stilo daha mantıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    stilo donanım ve konfor olarak çok iyi fakat yakıt tüketimi çok fazla ve meraklısı haricinde elden çıkartmaya kalksak satmak imkansız gibi duruyo. diğer tarafta mercedes kalitesi var ama test sırasında kaza yaptığı efsanesi var.
  • quote:

stilo donanım ve konfor olarak çok iyi fakat yakıt tüketimi çok fazla ve meraklısı haricinde elden çıkartmaya kalksak satmak imkansız gibi duruyo. diğer tarafta mercedes kalitesi var ama test sırasında kaza yaptığı efsanesi var.

Alıntıları Göster
    mercedes a serisini keşke hıc üretmeseydi desem
  • quote:

Bende araştırdım bir ara Mercedes A serisini. Ama pek olumlu şeyler duymadım. Tek artı yönü Mercedes olması sanırım :)

Bütçeniz ne kadardı ?

Tabiri caizse "yemişim ikinci elini". Cidden şu yukarı bakın, araçta yok yok. 5 kapılı olanlarda donanım listesinde arka koltuklarıyla ilgili bir özelliği vardı bu aracın. Bilen varsa yazsın lütfen. O dönemde bir ilkti sanırım sınıfında, şimdi çıkaramadım ismini-cismini.

Zaten ikinci eli zayıfsa, alırken de ucuza alıyorsunuz aracı. Satarken de dünyanın sonu gelmiş hissine kapılmaz herhalde kimse. Zaten böyle bir aracı alıp, tepe tepe binmek lazım. Mecbur kalmadıkça satılmaz yani. İhtiyaca cevap veremeyeceğini düşünmek zor bu haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bütçeniz ne kadardı ?

Tabiri caizse "yemişim ikinci elini". Cidden şu yukarı bakın, araçta yok yok. 5 kapılı olanlarda donanım listesinde arka koltuklarıyla ilgili bir özelliği vardı bu aracın. Bilen varsa yazsın lütfen. O dönemde bir ilkti sanırım sınıfında, şimdi çıkaramadım ismini-cismini.

Zaten ikinci eli zayıfsa, alırken de ucuza alıyorsunuz aracı. Satarken de dünyanın sonu gelmiş hissine kapılmaz herhalde kimse. Zaten böyle bir aracı alıp, tepe tepe binmek lazım. Mecbur kalmadıkça satılmaz yani. İhtiyaca cevap veremeyeceğini düşünmek zor bu haliyle.

Alıntıları Göster
    stiloda tek sorun fazla yakıt tüketimi

• quote:

Alıntıları Göster
    lpg li stilo guzel secenek
  • quote:

Benzinde elbette sıkıntı yaratır. Aslında araç fazla tüketmiyor ki motoruna göre benzin pahalı sadece.

Güzel bi LPG kombinasyonu ile tadından yenmez
  • quote:

quote:

Benzinde elbette sıkıntı yaratır. Aslında araç fazla tüketmiyor ki motoruna göre benzin pahalı sadece.

Güzel bi LPG kombinasyonu ile tadından yenmez

Alıntıları Göster
    Fiat stilo'nun ikinci el olayı canınızı sıkmasın zaten aracı ikinci el alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Fiat stilo'nun ikinci el olayı canınızı sıkmasın zaten aracı ikinci el alıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    yeni kasa A serisinden bahsediyorsanız cidden stiloyla karşılaştırıyorsanız helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

yeni kasa A serisinden bahsediyorsanız cidden stiloyla karşılaştırıyorsanız helal olsun

Yorumları okumadın herhalde.

18,000 TL nere , Yeni kasa nereeee ..
  • quote:

Ben yeni kasa A Serisı'nden bahsediyorum. Cidden Stilo'yla mukayese ediyorum. Böylece "helal olsun"umu da cebe indirmiş oluyorum. Umarım kötü bir şey yapmıyorumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben yeni kasa A Serisı'nden bahsediyorum. Cidden Stilo'yla mukayese ediyorum. Böylece "helal olsun"umu da cebe indirmiş oluyorum. Umarım kötü bir şey yapmıyorumdur.

Alıntıları Göster
    aslında seçenekleri çoğalttık a class / stilo / civic / golf / polo / bora

• quote:

aslında seçenekleri çoğalttık a class / stilo / civic / golf / polo / bora

Alıntıları Göster
    Yok yok, gelin size bir Jetta verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Alıntıları Göster
    quote:

17-18 bin TL'ye varsa hemen

• Eğer 2005 ve üzeri (son güncel kasa) Mercedes A 150'den bahsediyorsak, 7 ileri tiptronik şanzuman kendi sınıfında daha iyi bir araç yok üzerine.
    Mercedes A150'nin daha eski olan, kısa ve daha küçük olan modellerinde ESP standart değildi ve test sırasında sorun efsanesi o kasalara ilgili bir olaydı. Sonrasında ESP standart hale geldi ve dizaynı değişti aracın. Bahsettiğim araçta yok yok Ön arka park sensörlerinden tutunda, ESP vs. her şey var araçta. Sıfır km'sine 60.000 TL'ye yakın para tabi ki verilmez ancak 25-35 aralığında alınabilecek kendi sınıfında en iyi araç bence. Ayrıca iç mekan kalitesi çok iyi.
    Şanzumanı ve direksiyonu harikalar yaratıyor aracın. İçi de çok geniş, bir çok C segment araçtan daha geniş hatta.
    2006 modelini kullanıyoruz A150'nin ve inanılmaz keyifli bir araç.

Ancak tabi ki eğer 17-18.000 TL bütçelerden bahsediyorsak A150 yerine farklı alternatifler var. Fiat Stilo'da bunlardan birisi.
    İyi sürüşler

quote:

her iki aracında fiyatları birbirine neredeyse yakın. alınmaya kalksa hangisi sizce daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oscarmiller

Eğer 2005 ve üzeri (son güncel kasa) Mercedes A 150'den bahsediyorsak, 7 ileri tiptronik şanzuman kendi sınıfında daha iyi bir araç yok üzerine.
    Mercedes A150'nin daha eski olan, kısa ve daha küçük olan modellerinde ESP standart değildi ve test sırasında sorun efsanesi o kasalara ilgili bir olaydı. Sonrasında ESP standart hale geldi ve dizaynı değişti aracın. Bahsettiğim araçta yok yok Ön arka park sensörlerinden tutunda, ESP vs. her şey var araçta. Sıfır km'sine 60.000 TL'ye yakın para tabi ki verilmez ancak 25-35 aralığında alınabilecek kendi sınıfında en iyi araç bence. Ayrıca iç mekan kalitesi çok iyi.
    Şanzumanı ve direksiyonu harikalar yaratıyor aracın. İçi de çok geniş, bir çok C segment araçtan daha geniş hatta.
    2006 modelini kullanıyoruz A150'nin ve inanılmaz keyifli bir araç.

Ancak tabi ki eğer 17-18.000 TL bütçelerden bahsediyorsak A150 yerine farklı alternatifler var. Fiat Stilo'da bunlardan birisi.
    İyi sürüşler

quote:

her iki aracında fiyatları birbirine neredeyse yakın. alınmaya kalksa hangisi sizce daha mantıklı olur
    bir de a class yedek parçası TR'de bulmak zormuş. öyle bir söylenti vardı. araç fazla sayıda olmadığı için parça sıkıntısı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitterpepper -- 23 Kasım 2010; 1:16:23 >

• quote:

bir de a class yedek parçası TR'de bulmak zormuş. öyle bir söylenti vardı. araç fazla sayıda olmadığı için parça sıkıntısı varmış.

Alıntıları Göster
    Stilo mantıklı bir tercih olacaktır dostum, ikinci el olayını dert etmene gerek yok zaten ikinci el alacaksın. 18 bin liraya dolu bir araca bineceksin, satarken ne kadar zarar edebilirsinki

Fakat Stilo'yu da araştırmanı öneririm benim pek bilgim yok, kronik arızası vs... var mı yok mu? Bunlar da önemli. Fiat bölümünde bu araca sahip arkadaşlar mutlaka vardır, onlarla da konuşmanı öneririm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.