Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzmete

hasan hocam hafıza paketi tek olarak satılıyormu

Selamlar Oğuz Bey,

benim bildiğim kadarıyla alamıyorsunuz bel desteği ile birlikte satılıyor. ama siz yinede bayiye bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Orijinalden alıntı: hasanyazici

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Arkadaşlar,

A 180 sökülüp sadece ///AMG kalmış hali ile ki diğer resimler.

arabanın opsiyon listesi nedir?

Üstad araç çok güzel güle güle bin.

Neden bu dolulukta bir araba 200 değil de 180 diye sorarsam yanlış anlamazsınız beni umarım.

Saolun Allah sizlerede en kısa zamanda nasib etsin.

Ben onu çok düşündüm Kİ HELE, bi xenonu zaten alıyorum arada 4380tl bir fark kalıyordu. Ben size sıralıyım;

1-Ben sürat düşkünü yada 0-100km hızlanması yada biri ile gaza gelip ışıklarda gazlayacak biri değilim,
    2-Kimi arabanın beygir gücüne gerçekten takıktır ki benim çevremde de var ama sanki ne kadar kullanılıyor oda ayrı.
    3-aynı motoru SADECE yazılım ve küçük bir belki ayar ile 156beygire çıkartıyorlar. dolayısı ıle eger gercekten o surat ve/veya performans denenecek ıse bence motoru zorlamaktan baska bır sey degıl. eger farklı bır motor olsa idi alırdım o zaman zaten.
    4-yakıt tüketimleri aynıydı hic bir fark yok. yuksek motor ve beygir olup düşük ve normal kullanımda az yakıt yaksa idi yine KESİNLİKLE onu alırdım. ama hiçbir fark yok.
    5-ben konfor sevdigimden o 4300tl ye gittim arabada sürekli temasta bulundugum :) koltuklara yatırım yaptım. koltuk ısıtma, hafızalı koltuk ve dört yonlu bel destegi aldım ve üstüne de para kalmıs oldu.

aklıma gelen sımdılık bunlar.

A 200 AMG nin en büyük artısı;

siz A 180 AMG ye isterseniz 30.000tl lik ekstra alın aracın kasko bedeli yine 81.200 TL ama A 200 AMG nin kasko bedeli 88.900TL. he bu nerde işe yarar aracı satarken alacak arkadas kredi ile alacak ise fazla kredi cekebilmek için bnm ki gibi full A 180 lere degılde az dolu A 200 leri almayı tercıh edebilir(eger max tutarda kredi kullanmak istiyorsa tabi).

Ayrıca aracı kasko yaptırdıgınızda BÜTÜN EKSTRALARI eğer liste olarak poliçenize eklettirmediyseniz , allah göstermesin çalınma yada pert durumunda 90bin liralık A 180 AMG ve A 200 AMG ikiside olsa; A 200 AMG si olan sigortadan daha fazla para alır. SAKINA olmaz demeyın bnm evin önünden kayınpederin arabayı çaldılar hemde SADECE 14 günlükken. dolayısı ıle ben BU SEFER bütün ekstralarımı poliçeme eklettim. ve bayinin kesecegi fatura eksik olmayacak dikkat edin. (Mercedes zaten yapmıyor ama renault ,nissan 4-5mılyar eksik kesiyor faturayı- araba calındıgında da kasko faturayı istiyor arac sıfır oldugu ıcın bu sefer olan sizin paranıza oluyor)

neyse konu biraz farklı yerlere gitti amasanırım ana hatları ıle anllattım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

hasan hocam hafıza paketi tek olarak satılıyormu

satılıyor konfig.de de görebilirsiniz bunu :) Elektrikli ve hafızalı ön yolcu koltuğu + Hafıza paketi alırsanız 2400 lira gibi bir rakama hafıza paketini almıs olursunuz ki bence arabaya kesinlikle alınması gerekilen bir şey, olmazsa olmazlardan :) sadece hafıza paketide alabilirsiniz tabi ben A200 AMG den bakarak söyledim :) dizellerde nasıl değişir ya da değişir mi bilemiyorum :)
  • Boya koruma yaptıran varmı varsa nereye kaça yaptırdınız? Tavsiyeleriniz neler olur? Bu arada aracıma kavuştum.Anlatılmaz yaşanır diyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noy07

Boya koruma yaptıran varmı varsa nereye kaça yaptırdınız? Tavsiyeleriniz neler olur? Bu arada aracıma kavuştum.Anlatılmaz yaşanır diyorum:)

boya koruma ziebart ta 500tl ye yapılıyor. ben arac beyaz renk dıye yaptırmadım. aracınız beyaz renk ve kısa bır sure ıcın aldıysanız yaptırmanıza gerek yok ama siyah-fume-mavı-kırmızı ise kesınlıkle yaptırın derım hele sıyah ıse arac cızılmeden hemen yaptırın.
  • quote:

quote:

Boya koruma yaptıran varmı varsa nereye kaça yaptırdınız? Tavsiyeleriniz neler olur? Bu arada aracıma kavuştum.Anlatılmaz yaşanır diyorum:)

boya koruma ziebart ta 500tl ye yapılıyor. ben arac beyaz renk dıye yaptırmadım. aracınız beyaz renk ve kısa bır sure ıcın aldıysanız yaptırmanıza gerek yok ama siyah-fume-mavı-kırmızı ise kesınlıkle yaptırın derım hele sıyah ıse arac cızılmeden hemen yaptırın.

Aracımız beyaz olmasına rağmen İzmir çok güneşli. O yüzden yaptırmak gerek diye düşünüyorum. 250 TL ye mercedesin çalışmış olduğu bir yerden fiayt aldık. Meguiar's ürünlerini kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

quote:

Aracımız beyaz olmasına rağmen İzmir çok güneşli. O yüzden yaptırmak gerek diye düşünüyorum. 250 TL ye mercedesin çalışmış olduğu bir yerden fiayt aldık. Meguiar's ürünlerini kullanıyorlar.

250tl bir şey değil ama ben bayiideki arkadasla konustugumda abi beyaz renge gerek yok demişti. ki zaten bu arabaların renklerı öyle 1-2 senede solmaz abi dedi. sadece uzun süre aracı bir yerde yatırmayın birde kuş pisliklerlini görünce hemen temizleyin yeter. ama dediğim gibi 250tl cok buyuk bır para degıl bu iş için. istiyorsanız yaptırılabilir.

• Boya korumayı İzmir'de joy car care firmasına yaptırdım sahibi eski ziebartcı ve çok ilgili insanlar tavsiye ederim.

http://joycarcare.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

Boya korumayı İzmir'de joy car care firmasına yaptırdım sahibi eski ziebartcı ve çok ilgili insanlar tavsiye ederim.

http://joycarcare.com

siz kaça yaptırdınız? Yanında koltuk koruma veriyorlar mı? Sonax hediye ediyor koltuk korumayı.
  • Fiyatı tam hatırlamıyorum cam filmide yaptirmiştim. İşlem yapılırken aracın yanındaydım insanın kendi arabası olsa bu kadar detaylı uğraşmazdı. Koltuk koruma yapılmadı yapalimdi diye konuşmuştuk gerçek deri olmadıgı için vazgeçmiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Joy carda boya koruma tüm camlara film uygulama Koltuk plastik aksam ve motor koruma, on ve yan camlara yagmur suyu kaydırma uygulamaları yaptırdım. Arabam beyaz bu arada.

• Hgsyi nereye yapıştırdınız bu arada?

• Hayırlı olsun. Fabrikadan araçlar çıkardan bir kimyasal ile ''yolda çizik toz vs.. boyaya zarar vermemesi için'' kaplanıyormuş buda boyanın üstünde katman oluştuyormuş boya koruma'nın bir iyi yanıda bu kimyasal maddeyi tamamen çözüyor dediler. Böyle olunca beyaza gerek yok diye bir şey olmuyor.

HGS'yi sürücü kısmına değil de ön yolcu koltuğuna dikiz aynasının olduğu yere yukarı doğru cama yapıştırdım siyah noktarın hemen altına. Dikiz aynasının arkasına yapıştıranlarda var, en güzelini benim bir arkadaşım yapmış sadece çipi yapıştırmış ve sorunsuz okuyor pdi yazısı kadar bir şey kalmış.

Tüm camlara film demişsiniz en ön cama film yapıldı mı?
  • quote:

Hayırlı olsun. Fabrikadan araçlar çıkardan bir kimyasal ile ''yolda çizik toz vs.. boyaya zarar vermemesi için'' kaplanıyormuş buda boyanın üstünde katman oluştuyormuş boya koruma'nın bir iyi yanıda bu kimyasal maddeyi tamamen çözüyor dediler. Böyle olunca beyaza gerek yok diye bir şey olmuyor.

HGS'yi sürücü kısmına değil de ön yolcu koltuğuna dikiz aynasının olduğu yere yukarı doğru cama yapıştırdım siyah noktarın hemen altına. Dikiz aynasının arkasına yapıştıranlarda var, en güzelini benim bir arkadaşım yapmış sadece çipi yapıştırmış ve sorunsuz okuyor pdi yazısı kadar bir şey kalmış.

Tüm camlara film demişsiniz en ön cama film yapıldı mı?

Evet öncamada yaptırdık. En açık renginden yapıldı. Güneşe bakamıyorum. Bir nebzede yardımı oldu.

• En açık iyi duruyor bende ondan yaptırmıştır. Bugün ön cama bende yaptıracaktım fakat dün otobanda ön cama nereden geldiğini görmediğim bir taş geldi ve camda 5-10 cm'lik çatlama meydana geldi. Auto King'e gittim tamiri olmaz dediler.

Camın fiyatı 1100 tl kdv dahil ak sigorta orjinal camın %20 sine muafiyet uyguluyormuş. Camı ak sigortanın yetkili servisi yan sanayi takarsa yılda bir sefer ücretsiz değiştiyorlarmış.

Aslında kasko ile ilgili böyle saçma sapan bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum. Hasarsızlık bozulmayacak fakat tramer'de gözükecek.

Neyse serviste cam varmış fakat sensör yokmuş sensör sipariş edildi bekliyorum gelince camı orjinal olarak değişecek.

Yılda 1 orjinal cam değişimi veren sigorta şirketi var mı biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 5 Mart 2013; 15:55:19 >
  • Çok çok geçmiş olsun. Nazar diyelim. Aracınıza nazar boncuğu alın. Kazasız belasız hayırlı sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Çok çok geçmiş olsun. Nazar diyelim. Aracınıza nazar boncuğu alın. Kazasız belasız hayırlı sürüşler.

Teşekkür ederim. Ne zaman araç yıkansa başıma değişik işler geliyor sanırım biraz kirli gezmek lazım .

Dünde serviste bir A 180 CDI vardı onada park halinde çarpmışlar. Sıfır araçta bu işler çok can sıkıyor.

Allah herkese kazasız belasız sürmek nasip etsin.
  • quote:

En açık iyi duruyor bende ondan yaptırmıştır. Bugün ön cama bende yaptıracaktım fakat dün otobanda ön cama nereden geldiğini görmediğim bir taş geldi ve camda 5-10 cm'lik çatlama meydana geldi. Auto King'e gittim tamiri olmaz dediler.

Camın fiyatı 1100 tl kdv dahil ak sigorta orjinal camın %20 sine muafiyet uyguluyormuş. Camı ak sigortanın yetkili servisi yan sanayi takarsa yılda bir sefer ücretsiz değiştiyorlarmış.

Aslında kasko ile ilgili böyle saçma sapan bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum. Hasarsızlık bozulmayacak fakat tramer'de gözükecek.

Neyse serviste cam varmış fakat sensör yokmuş sensör sipariş edildi bekliyorum gelince camı orjinal olarak değişecek.

Yılda 1 orjinal cam değişimi veren sigorta şirketi var mı biliyor musunuz?

Çok geçmiş olsun. TR de bir tek AXA orjinal cam veriyor, ancak oda hasarsızlık bozmamasına rağmen TRAMER de hasar olarak çıkıyor. Birde bende AKsigorta kullanıyorum, eğer aksigorta da poliçeyi aracın servisine ait sigortacıdan kestirirseniz yine orjinal cam takılıyor ve %20 kesilmiyor.

Ben bunu samsun opel reis te yaşadım. Orjinal camı muafiyet almadan takıyorlardı eğer poliçeyi onlardan kestirirsem.

• Teşekkürler görünmez kaza işte yinede şanslı sayılırım cam tavana zarar gelebilirdi. İkinci cümleyi tam anlamadım aracın servisine ait sigortacı nasıl oluyor?

Benim poliçeyi aksigortaya aracı satan arkadaş yaptırmıştı böyle bir şeymi dediğiniz fakat kesintiden bahsetmişti. TRAMER'e kayıt etmeleri kötü olacak fotoğraf alıp saklarım artık yapacak bir şey yok.

Sensör neden değişecek aslında bunuda anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 5 Mart 2013; 20:29:03 >
  • quote:

Teşekkürler görünmez kaza işte yinede şanslı sayılırım cam tavana zarar gelebilirdi. İkinci cümleyi tam anlamadım aracın servisine ait sigortacı nasıl oluyor?

Benim poliçeyi aksigortaya aracı satan arkadaş yaptırmıştı böyle bir şeymi dediğiniz fakat kesintiden bahsetmişti. TRAMER'e kayıt etmeleri kötü olacak fotoğraf alıp saklarım artık yapacak bir şey yok.

Sensör neden değişecek aslında bunuda anlamadım.

Daha net yazayım Reis Opel Yetkili Servisi aynı zamanda Aksigorta Yetkili Acentesi , eğer poliçem kesilirsen yani kasko yaparken ben reisi kullansaydım aracın camını adam kendi bayisinde orijinal olarak değiştirecekti , ve benden %20 de kesmeyecekti. Ben bu yıl poliçemi yetkili servisten yenilettim ve astra marka aracımın camını Aksigorta ile orijinal değiştireceğim anlatabilmisimdir umarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 6 Mart 2013; 10:03:26 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.