Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için :)
    Ben çok detaylıca incelemedim ama bana hep malzeme kalitesi bakımından a3 ün gerisinde olduğu söylendi ama ben açıkcası ekran haricinde A serisini daha çok beğenenlerdenim :) Koltuk ve kadranlar yeter bence . 2 sene sonra altımdaki aracı kardeşime verince belki o zaman Merso alabilirim . Şimdilik tdi a3 sportback ile idare edeceğiz yapacak bir şey yok :) Gla yı ileride inş daha yüksek yaparlarda Alıp keyifle bineriz . Yoksa Q3 alıp yine Aklımda merso kalıp hayata devam edeceğiz . Kısmet artık. 2 sene artık neden A200 almadım diye hayata devam edeceğiz artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FirstClass F kullanıcısına yanıt
    2 ay kadar önce A200 AMG aldım.Geçen hafta babamın aracı olan ve uzun zaman severek kullandığım golf 6'ya bindim.
    Bunları yazmanın nedeni golf 6'dan sonra rahat edebilir miyim diye sormanız.
    Açıkça söylemek gerekirse Golf 6'ya binince Mercedes'ten inmek istemeyeceğinizin hissini yaşıyorsunuz. Süspansiyon biraz sert olsa da içine binince herşey unutuluyor :)
    Kırmızı Mercedes A200 AMG sahibi olmak hayatınızda doğru olaraka yapabileceğiniz şeylerden bir tanesi :) Eskiden arabalarını çok sevenlere hayret ederdim.Şimdi ne hissettiklerini anladım :)
  • Bugün "Servis süresini 5 gün aştınız" tarzı bir mesaj geldi. Önemli midir? Kaç gün içerisinde servise gidilmeli?
  • komserkemal K kullanıcısına yanıt
    Yazinizi okumak icimi rahatlatti. Benim hikayem de sizinkine benziyor cunku. Su anda gol 6 kullaniyorum. 2 aya kadar a200 um geliyor kismetse. Biraz cekincelerim vardi bu kadar fiyat farkina degecek mi diye. Ama bir golf 6 kullanicisi bunlari soyluyorsa artik icim rahat :)
  • Bir gelisme:
    Yaklasik 2 ay kadar once 2015 model a200 amg siparisi verdim. O gunku fiyat ekstralarla 112.000 tl idi. Fakat araci teslim alirken o gunku fiyat uzerinden anlasiyor olmak biraz tedirgin ediciydi. Cunku bayiler 2015 modelin fiyatinin ne olacagini soyleyemiyordu.Herkes de ya 2015 model
    cok zamli olursa diye beni geriyordu.
    Bugun 2015 modellerin fiyatina baktim, ayni ekstralarla 114.000 tl oluyor. Hatta anahtarsiz calistirma ve elmas izgara standart olmus. Eski modelde bunlar ekstraydi. Yani kabaca hesapla herhangi bir fiyat artisi olmuyor.
    2015 i bekleyip siparis verseydim Nisan Mayis'i bulacakti teslim.
    Biyerde yanlis yapmiyorum heralde oyle degil mi?
    Bakalim, hayirlisi..
  • degerli arkadaslar,
    mercedes A serisi kullananlardan yol tutus,konfor,yakit tuketimi acisindan yorumlari nedir?BMW 1 serisi ne gore Mercedes A serisi daha mi iidir?Tesekkurler..
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    servisi arayıp randevu alın. çokda fazla aşmamak gerek. sonra sıkıntı çıkarabilirler. ilk servisimi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

servisi arayıp randevu alın. çokda fazla aşmamak gerek. sonra sıkıntı çıkarabilirler. ilk servisimi olacak?

Evet dostum ilk servis olacak. Tamam 1 hafta içinde gitmeye çalışayım. Çok sıkışık olduğum bir zamana geldi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    siz arayın söyleyin işlerimden dolayı gelemedim vs. diye. yinede bilgileri olsun.

bu arada ilk bakımda 3 adet filtre değişiyor ve motor yağı değişiyor bunlardan başka ücret ödediğiniz parça olmasın faturanızda. birde işçilik bedeli olması gerek. 2 tanede ilave işlem oluyor. yani 7 satır falan olmalı faturada. söyleyin fazladan yok cam suyu cam şampuanı vs. hiç bişey eklemesinler yoksa geçiriyorlar malesef.

ben hesapladım sadece yapmaları gereken şeyleri yapsalar ilk bakımda 550-600tl fatura çıkar. ama mesela bana 838tl geçirdiler.

dersimi aldığım için burdan uyarayım istedim
  • Çok sağolun hocam. Dediklerinizi söyleyeceğim mutlaka.

Bu arada kemerleri A250'deki gibi kırmızı yapmak istiyorum. Acaba daha önce bununla ilgili araştırma yapan var mı? Ne kadara mal olur? Guvenlik anlamında sıkıntı yaratır mı?
  • Bugün Bostancı Mengerler'de mat gri A250 gördüm. Rengi süper duruyordu. 5-6 bin TL gibi bi fiyatı vardı yanılmıyosam o rengin ama değermiş gerçekten. Gerçi sürtme-vurma gibi durumlarda aynı tonun yakalanması çok zordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Çok sağolun hocam. Dediklerinizi söyleyeceğim mutlaka.

Bu arada kemerleri A250'deki gibi kırmızı yapmak istiyorum. Acaba daha önce bununla ilgili araştırma yapan var mı? Ne kadara mal olur? Guvenlik anlamında sıkıntı yaratır mı?

Orjinali için geçmiş sayfalarda , fiyat ve parça no paylaşmıştım .

Ama yan sanayi olarak yapanlar da var , onlar 700-750 tl istiyor hepsine ...

• Bu araçta sis farı olmaması problem yaratıyor mu? Ankara'da belli dönemlerde sık sık sis oluyor sabahları. Bixenon yeterli olur mu sizce? Bu araçta sis farı neden sunulmuyor bilgisi olan var mı? Akıllı far sistemi olmayan araçlarda da sis için bir ayar mevcut mu?
  • sukru52 S kullanıcısına yanıt
    Çokmuş hocam ya. Ben önler için 300 istiyorlar diye okumuştum bir yerde.
  • Arkadaslar A200 de hangi kis lastigini kullaniyorsunuz? Bu son karda yasadiginiz tecrubeler? Nokian wr kullananiniz var mi?
    Kis lastigi tavsiyeniz nedir?
  • Bir soru daha: 205-55-16 ROF lastikler sert diyor herkes. Lastikleri 205-60-16 olarak degistirsek avantajli olur mu konfor acisindan? Ve teknik olarak mumkun mudur?
  • Fotoğraftakinin benzeri her telefon için uyumlu havalandırma kanalına takılabilen telefon tutacağı arıyorum. Urun ilgimi çekti ancak 23 pound'a mal oluyor urunu Turkiye'ye getirmek. Acaba böyle bir urunu tecrübe etmiş birileri var mı aramızda? En azından araştırma yapmış?

Bu arada sonunda yarın servise gidiyorum. Bakalım ne kadar fatura çıkacak merak etmiyor değilim.

• Kendi kendime cevap veriyorum. Bu urun aradığım urune çok benziyor. Fiyatı da uygun, ben sipariş vermeyi düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/spider-podium-arac-ici-tutucu/productDetails.aspx?productId=teltutspider&categoryId=29004492

Kullanisli gorunuyor. Kullandiktan sonra yorumlarinizi bekliyorum.

Eski telefonum ortadaki bardakliga sigiyordu. Cok rahat geliyordu bana. Simdi kullandigim telefonun boyutu buyuyunce koyacak yer bulamiyorum bende.

Malzeme kalitesinden memnun kalirsaniz bende siparis verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.