Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİMİ YOKSA VW CC Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki CC.Neden bu ikisi arasında kaldığınıza da anlam veremedim.Her şekilde CC alır.Yıldızcılar bize yüklenmesin diye ekleyelim.1 serisi ve A3 te olsa karşısında yine ve her şekilde Passat CC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURNAZ

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

3 serisi olamaz mı?

valla hocam zaten fıyat olarak baya bı fark var.bırde kıme sorsam bmw yı tavsıye etmedı nedendır anlamadım

a serisi özellikle de kırmızı renklisi harika ama cc daha iyi seçim olurmuş gibime geliyo
  • Bir yerde Otomobilin tabiri caizse baba markasi Mercedes Benz,bir yerde volkswagen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

A serisiyle CC arasında segment farkı var.
    Biri C premium,öteki D executive.
    Kıyas götürmez CC alınır.
    Fakat CC fiyatına s60 gibi bir araba da mevcut.
    Passatla aynı özelliklere sahip Çarpışma testinde dağılıp kapısı kopan arabayı almanın pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.
  • Yeni A serisi tasarım olarak güzel ancak genişlik,performans ve sportif açısında biraz geride bana göre Vw CC daha iyi bir seçim olacaktır.Ama tabiki hangi aracın hangi donanımı oda önemli.
  • CC alınır.

Mercedes A serisinin iç mekan kalitesizliğinin videolarını izlemeden seçim yapılmamalı diye düşünüyorum.
  • Yeni CC'yi inceleme imkânım oldu. A serisini göremedik; ama şunu söyleyeyim CC son derece başarılı bir model olmuş. Gerek konfor, gerek kalite, gerek sürüş hissiyatı.
  • quote:

quote:

3 serisi olamaz mı?

valla hocam zaten fıyat olarak baya bı fark var.bırde kıme sorsam bmw yı tavsıye etmedı nedendır anlamadım

Her kim sana Bmw'den uzak durmani söylediyse o kişiyle bir daha Araçlar hakkinda konuşmaman nacizane bir önerimdir..

Bir araştir Yeni 2012-2013 3 serisi 320cd 330cd kasalari.. Bi göz at derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

3 serisi olamaz mı?

Her kim sana Bmw'den uzak durmani söylediyse o kişiyle bir daha Araçlar hakkinda konuşmaman nacizane bir önerimdir..

Bir araştir Yeni 2012-2013 3 serisi 320cd 330cd kasalari.. Bi göz at derim..

hocam valla ben bmw 3.16 icin konusmustum oyle demislerdi,yoksa zaten 3.20 dizel zaten baya pahali gelir bana

• gercekten yorumlariniz icin sagolun.
    ben bayi ile gorustugum de interlagoslu,led paketli,panoramic sunrooflu,deri koltuklu,anahtarsiz girisli,88.500 tl fiyat verdi,
    fiyat icin ne diyosunuz bundan ucuz fiyat alan oldumu hic bilginiz varmi.

• Tartismanin luzumu dahi yok bence tabiki cc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir alakasızlıktır bu böyle

CC
  • Alakasız arabalar olduğunun umarım farkındasındır. İkiside değil bmw 1.16i al
  • İkisi cok farkli olsada tercihim Mercedes A serisi olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok alakasız . ama cc
  • Her koşulda dolu bir CC tercih ederdim

Özellikle yabancı kaynaklarda uzun uzun tartışılan A Series iç mekan kalitesizliği dillere destan.

Hadi bu karşılaştırmayı geçtik diyelim, yeni 1 Serisi ile A Series arasında kalsam da hiç düşünmeden tercihimi 1'den yana kullanırım.
  • tabi ki CC (iki arac arasinda dusunursek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

A serisiyle CC arasında segment farkı var.
    Biri C premium,öteki D executive.
    Kıyas götürmez CC alınır.
    Fakat CC fiyatına s60 gibi bir araba da mevcut.
    Passatla aynı özelliklere sahip Çarpışma testinde dağılıp kapısı kopan arabayı almanın pek mantıklı olacağını düşünmüyorum.

O söylediğiniz testler ııhs testleri olsa gerek.Test ettikleri cc de bir önceki kasaydı ve perde hava yastığı olmadığı için sol köşeden çarpışmada düşük not almıştı.Makyajlı kasada perde hava yastığı var.Ayrıca aynı testleri yeni 3 serisi,a4,mercedes c yede uyguladılar ve hepsi benzer hasarlı çıktılar ve düşük notlar aldılar.Yaptıkları test son derece saçma ve ağır bir test.Araçların sol ön ucunu duran bir betona takarak test etmek bana çok mantıklı gelmedi.Merak edenler youtube dan ııhs crash tests diye arasınlar ve o premium diye övünülen araçlar o testlerde ne hale geliyorlar bir baksınlar.Adamı lexus es 350 den bile soğuturlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 16 Eylül 2012; 18:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gh912

o testler kimin ne mal olduğunu ortaya çıkardığı için sizi rahatsız etmiş olabilir,fakat gerçek bu.
  • quote:

Şu an karar aşamasındayım ve kafam çok karışık sizce hangisinden yana tercih kullanayım .bu arabayı aldığım zaman en az 3 sene binicem o yuzden yalnış bir tercih yapıp pişman da olmak istemiyorum.sizlerin fikrini öğrenmek istiyorum.

usta a serisini geçen inceledim a3 ve 1.16 ile aynı sınıftalar ama kesinlikle tam bir bayan arabası.birçok kişide böyle düşünüyo.tamam a3 ve 1 seriside bayanlarca tercih ediliyo ama bunun yanında daha erkeksi duruyolar en azından.yani a3 e binen orta yaşlı adamlar bile gördüm ama a serisi bir erkeğe sırıtır..kaldıki cc gibi bir güzellik varken sümüğümü atmam hiçbirine

offff

bu nedir ey vovogen allahınız yokmu lan sizin

MERCEDES A SERİSİMİ YOKSA VW CC Mİ

beyazı tercih tabiki

MERCEDES A SERİSİMİ YOKSA VW CC Mİ

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.