Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİMİ YOKSA VW CC Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • giulietta test surusu yap, ondan sonra kararini ver.

motoru hem vag hem mercedes motorlarindan daha iyi her konuda.

komfor olarak cc tabi.

ama bir test surusu yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: gh912

o testler kimin ne mal olduğunu ortaya çıkardığı için sizi rahatsız etmiş olabilir,fakat gerçek bu.

Beni niye rahatsız etsin ki?Yazımı okuduysanız sadece cc değil lexusların,mercedeslerin,audilerin bmw nin bile poor not aldığını söyledim.Videolarda herşey mevcut.Açan bakar.
  • Bu Volkswagen CC'yi başlarda günahım kadar sevmezdim ama şimdi ufaktan hoşuma gitmeye başladı

Beyaz içi kahverengi bir CC işinizi görür diye düşünüyorum
  • arkadaşlar cc segment olarak ayrı bir çizgide olan bir araç mesela desen ki a4 mü bmw 316i mi veya mercedes c180 mi bunu konuşuruz.fakat mercedes yeni a200 katagorisi passat cc nin dışında plan bir araç.a200 ü bmw 116 audi a3 ve golf gibi arabalarla değerlendirmen lazım.anladığım kadarıyla senin a200 hoşuna gitmiş acaba onu mu alsam yoksa cc mi diyosun. a200 tam tersine bacak mesafesi oldukça iyi fakat sedan arabalara göre kapıdan kapıya 5 cm gibi dar. zaten normal bir binek arabaya 4 kişi binilir dolayısıyla başka türlü minübüs almanı tavsiye ederim a200 kategorisinin en iyisi ve vites yok panel oldukça göz alıcı ve tam tersine çok kaliteli üretilmiş.
    kapıyı acınca yanmaya başlıyan mercedes benz yazısından tutunda baş dayama aydınlatmaları vs ışık paketi hoş. araba son derece konforlu ve herşeyden oye yeni nesil motor ve yeni nesil bir araba

• bence maslak 1453 ormanından ağaç alın yatırımlık olur.
    bu alakasız karşılaştırmaya bu cevabı vereceğim.
  • A200 amg olursa tadından yenmez ama A serisi ile CC aynı segmentin arabaları değil. biri c segmentinde diğeri d segmentinde. madem evlisiniz size gidecek olan CC dir. ama ben A200 amg alırdım çünkü bekarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURNAZ

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

3 serisi olamaz mı?

valla hocam zaten fıyat olarak baya bı fark var.bırde kıme sorsam bmw yı tavsıye etmedı nedendır anlamadım

o bmwyı tavsıye etmeyen arkadaslarınla ırtıbatını kes bence.

ıkı aracın da kulvarları farklı. evlı ısen yarın obur gun cocuk da olur dıye bak olaya. ama ıkı aracı da fotograf veya vıdeo ıle ınceleyemezsın. gıt test surusu yap. hatta arka koltuga esınle falan otur.

eger 320d ye paran yetıyorsa gıt onu al. c serısı dıyemıyorum ne yazık kı benzınlı olmasından cok cekıyoruz. ama elden cıkarma konusunda bıle sıkıntı oluyor.

bekar olsan a serısı ıdeal bır arac bence. cc ıcın ıse bır sey dıyemıyorum. bu ıkı arac yerıne baska alternatıfler de dusunebılırsın.

edit: sımdı baktım da 2.0 dızel ccye 56 bın euro dıyorlar. bu paraları verıyorsan gıt bmw mercedes falan al. hıc ugrasma bu markalarla. bu paraya c serısı de alırsın 320 de alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 1 Kasım 2012; 9:11:34 >

• ikisi arasinda cc al diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GURNAZ

a serisi ile CC arasında sınıf farkı var.
    Yani ikisinin arasında her şartta CC alır.
    Fakat CC nin otomatik alacaksanız dsg problemi var 1.
    Çarpışma testinde kapısı koptu güvenlik sicili zayıf 2.
    Eskisinin şahane tasarımının yanında yenisi çok zayıf kalıyor 3.
    Çok Daha ucuza mal edebileceğiniz passatın iç mekanına sahip 4.
    Ben yerinizde olsam volvo s60 modelini,özellikle de advance paketlisini bir test ederim.
    BMW'yi sanırım size yüksek fiyatından dolayı önermediler.
    Yoksa gayet güzel arabadır.
    Tabi motor da 136hp 160 180lik arabaların yerini bir yere kadar tutar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.