|
Mercedes, A serisini sonlandıracağını açıkladı

-
-
A serisi hayranları diye bir şey mi vardı ?
yıldızlı ve içi LED li Megane yorumu yapmıştı biri. hak verdim.
-
İstedikleri gibi kazandırmıyor da ondan. kaldı ki makyajda bazı şeyleri iyice kısıp maliyeti düşürmüşlerdi. A3 gibi bir sürü farklı marka-modelde platform paylaşım avantajı olacak da öyle artık, böyle tek tabanca kurtarmıyor maliyetler.
Küçük G'yi doğru yapabilirlerse efso olur yalnız. kuyruk olur millet.
-
Üretim açısından düşündüğünde bir A serisi araç üretmekle bir E serisi üretme arasında %30'dan fazla maliyet farkı yoktur ama %100 fiyat farkıyla pazarlanıyor ve talep görüyor. Çinli premiumlar karşısında kendilerini ulaşılamaz konumda tutmaya çalışacaklar. Zaten ülkemiz için öyleydi, bu hamleyle avrupa içi pazarda ayaklraına sıkacaklarını düşünüyorum. Gümrük birliği vs derken çinli premiumlar avrupaya geniş ürün gamı gelişmiş batarya/sürüş destek sistemleriyle 3/4 fiyatla girdiğinde yıldız da bir noktadan sonra iş yapmaz.
-
Kullanmayan der hocam. A serisinin AMG'si de var.
-
İlk HB A serisi güzeldi benim hoşuma gidiyordu Renault motoru aracın imajına biraz zarar verdi sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CWaRRioR
Kullanmayan der hocam. A serisinin AMG'si de var.gerçek AMG si bir spor araba olarak yorumluyorum. TR de hiç denk gelmedim,
ben bu aracı ciddi düşündüm ve Test sürüşü yaptım, 1.33 tce motor + edc 7 ileri şanzuman ile satılıyor. arka havalandırma bile opsiyonel, Showroom da baya eğreti duruyordu diğer araçlar içinde... Sürüş konusunda da tam bir hayal kırıklığı idi...( yalıtım, konfor )
hayranı olan AMG ye olabilir performansı için ama TR paket satılan araçlara hayranlık duyulması bilemedim. zevk meselesi diyebilirim.
-
elektrikli olarak çıkartırlar başına bir e koyup
-
Kucuk g yerine ğ kullansalarmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olamaaaaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

A serisi hayranları diye bir şey mi vardı ? yıldızlı ve içi LED li Megane yorumu yapmıştı biri. hak verdim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X