Şimdi Ara

MERCEDES A160 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
3
Favori
59.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn dodi bende senin yerinde olsam 98 99 model passat bakardım 15 16 bin ytl ye ama gerçekten temiz bir 190 e bulabilirsen 2.0 motor absli klimalı falan kaçırma derim çünkü gerçekten küçük kasa güçlü motor bizimkinde lpg yok oldukça fazla yakıyor ama uzunyolda gerçekten az yakıyor 98 99 passatlarımn 90 model civarı mercedeslerden iyi olduğunu sölememin nedeni tabiki teknolojidir arada nerden baksan 10 yıla yakın zaman farkı var ama bizim 190 e de 98 99 model passattaki bütün özellikler bulunuyor veya çıkmacılardan istediğin donanımı ekletebiliyorsun mercedeslere bütün kablolar ve soketler hazırdır mercedeslerde örneğin camları otomatikj yaptıracaksan sadece motoru alıp soketleri takıtırıyosun bunun gibi
  • Biraz çalışsam size mercedes hastalığını bulaştırabilirim gibime geliyor Sn.Aragornn.Zira yazınızdan temayülünüz oldukça belli.
    Çok temiz araçlar olabiliyor 16 yaşına gelmiş 200bin küsür km görmüş olmasına rağmen.Tabi kalite kadar insanların bahsettiğiniz gibi bu araca iyi bakmaları da etkili oluyor,yani galiba karşılıklı ortaya çıkarılan güzel bir sonuç var genelde ortada.98 E200 kompressor düşünürken 90 model 200E"ye kadar bakıyorum artık.Fevkalade bir kararsızlık.30-35 bin ytl verip de o aracı ben Ankara trafiğine çıkaramam.Bir yeri çizilse içim gider.Parasından da...İşte burada mercedes hastalığı giriyor galiba devreye.
    Bugün gördüm 200e 90 model.Çok temiz.14 istedi.Bence makuldü.O anda hazır param olsa alıverirdim belki.Bence 2000 model de olsa Honda"dan vs. üstün.Passat adı geçince bir duraklıyorum sadece.Bakalım.Sizin 190 hakkındaki bilgilerinizden istifade etmek isterim.Ancak bu,konunun dışında olacağından fazla detayları PM"ye atabilirseniz memnun olurum.Örneğin 190"ın avantaj ve dezavantajları,bugüne kadar sanayie yolunuzu düşürdü mü periyodik bakımları hariç,parçaları sanıldığı kadar pahalı mıdır?vs.

------
    Hız felakettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodii123 -- 17 Nisan 2006; 0:03:49 >

• araba com a bakın ama piyasayı iyi araştırmak lazım artık kim kime ne itelerse şeklinde oldmuş.eğer fiyatı ucuz ise nedeni niye.kime sorarsanız paraya ihtiyacım var diyor.ulan paraya ihtiyacı olmayan mı var.difrensiyel problem li oluyor adam bakıyor çok para harcamak lazım hemen satayım insanlar süper adi olmuş dikkat edin derim vede sakın kadından araba almayın beyler ben öyle hata yaptım kadınlar ayaklarını hep debriyajın üstünde tutuyorlar sonra tüm ssist değiştirmek gerekiyor.
  • mercedes hiç bir zaman kolay kolay elde kalmaz . cok ii bir araba A serisi , bence alabilirsin . hem bakım maliyetlerine fren diski ve balatalarıda da dahil yani uygun bakım maliyetleri var . mercedes kaliteside zaten ortada , ama pek performanslı bir arac oldugunu söyleyemem . performans bekleme arabadan .
  • aslında şu performans meselesini de tam kavramış değilim.yollarımızın durumu belli zaten ve yapacağınız max hız 120-130 yasal olarak.ee bunu bütün araçlar yapabiliyo zaten.mesela ben yavaş kullanırım,hızı sevmem.yol boyunca beni şahinler,doğanlar bissürü araba rahatlıkla solluyup geçiyo.
    yani demek istediğim performans falan istense de bu arabayla çok rahat yapılabilir.bas gaza,devam et yoluna.
    amaaaa iş orda bitmiyo işte.kazalar,canavarlar o noktada devereye giriyo.
    iyisi mi temkinli,sakin araba kullan.varsın 15 dakika geç var varacağın yere,hiç varamayacağına.....
  • eleştirenler olcaktır ama ben A serisine bir mercedesmiş gibi bakamıyorum nedense
  • A serisi mersedesin Yuz karasiydi bir zamanlar nedeni hepsinin rahatca devriliyor olmasiydi. Tamamen tasarim felaketi olarak gecmisti hatta bir iki yerde.

Sonra degistirdiler birseyler yaptilar ama , Ben A serisinden sogudum merso merso dur anlayisiyla yaklasanlarin cogu A serisi aldilar. Sahsen almazdim.
  • Bugun bir A150 gordum,cok hosuma gitti...Bu arac hakkinda bilginiz var mi acaba?
  • 2005ten sonra a serisi a 150 olarak çıkmaya başladı.yeni bir kasa yani.
    ben içini görmedim ama dışarıdan a 160 longlardan daha darmış intibaı veriyo ki a 150yi inceleyen arkadşlar da öyle diyo.ama çok hoş yine de.
    mirgibi arkadaşım a 150,a 160 a serisinden bir araç al da ne alırsan al.rahat edeceğini,bindikten sonra başka arabalara prim vermeyeceğini düşünüyorum.
  • Bu aracı hiç kullanmadım vede binmedim ama duydugum kadarı ile bu A serisini yol tutuş
    problemleri varmış ESP li filan olursa bu araç alın derim ben bunu iyice araştırmakta fayda var.
    Kullanan bir arkadaş varsa bu konuda yorumunu duymak isterim
  • Sevgili arkadaslar,gercekten de kafama takilan konulardan biri de bu 'yol tutus'' meselesi.Bu araclarda Esp yoksa problemli mi demek?Kullanan arkadaslar bu konuda ki goruslerini yazsinlar lutfen.Sevgili Onur Er arkadasim,hic suphen olmasin elimde ki araci satar satmaz bu aracdan bir tane de ben alacagim..
  • imdadınıza geç te olsa yetişebilirim A160 Avangarde 2000 model triptronik sahibiyim. tesadüf eseri 1 ay kadar önce aldım .daha henüz 1000 km yaptım çoğuda şehir içinde. sorunuz varsa cevaplandırabilirim...
  • arabam 104 binde ...içi müthiş geniş vede katlnabilir çıkarılabilir arka koltuklar çok kullanışlı...tek problemi ince yanak lastiğin yoldaki çukurları ve tümsekleri olduğu gibi içeriye vermesi....ön koltukları yarı deri ve çok ergonomik. dün ölçtüğüm yakıt sarfiyatı ( triptronik ) full köprü trafiği sabah akşam....: 248 tl ye denk geliyo ....bana göre makul. park sensörü iyi çalışıyo bir de yüksek hızda ( 120 den sonra ) yan rüzgardan şerit bile değiştirebiliyo :)
  • işte durum gözönünde.araç hakknda kulaktan duyma bilgilerle araç hakkında yorumda bulunabiliyoruz.
    arkadaşlar 98 modelden 2006 modele kadar a serisinin bütün araçlarında
    1.abs
    2.asr
    3.esp
    gibi güvenlik donanımları STANDARTTIR.
    hatta bunlara ek olarak 2002 model ve üstlerinde EBV,BAS gibi güvenlik donanımları extradan mevcuttur.
    kulaktan dolma bilgilerle arkadaşlarımızı yanıltmayalım lütfen.yol tutuş nasıl olurmuş merak edenler atlasın gelsin.birlikte bir tur atalım yol boyu.yol tutuş nasıl olurmuş bir görsünler...
  • araç hakkında bilgim yok . ben sadece son zamanlarda gördüğüm en seviyeli ve düzgün bir başlık olduğunu söylemek isterim.tebrikler ..
    mirgibi , ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_er

işte durum gözönünde.araç hakknda kulaktan duyma bilgilerle araç hakkında yorumda bulunabiliyoruz.
    1.abs
    2.asr
    3.esp
    hatta bunlara ek olarak 2002 model ve üstlerinde EBV,BAS gibi güvenlik donanımları extradan mevcuttur.
    kulaktan dolma bilgilerle arkadaşlarımızı yanıltmayalım lütfen.yol tutuş nasıl olurmuş merak edenler atlasın gelsin.birlikte bir tur atalım yol boyu.yol tutuş nasıl olurmuş bir görsünler...

Zaten mesajı dikkatli okusaydın duyduguma göre demiştim arkadasa bu arabadan vazgaç sakın alma gibi bişeyde söyledigim mesajda yazmıo dikkatli araştırmasını söyledim esp nin de standard oldugunu sayende öğrenmiş olduk.

Senide benim focusuma beklerim o zaman asıl yol tutma olayını hissedersin belki

• quote:

Orjinalden alıntı: zaom

quote:

Orjinalden alıntı: onur_er

işte durum gözönünde.araç hakknda kulaktan duyma bilgilerle araç hakkında yorumda bulunabiliyoruz.
    1.abs
    2.asr
    3.esp

Zaten mesajı dikkatli okusaydın duyduguma göre demiştim arkadasa bu arabadan vazgaç sakın alma gibi bişeyde söyledigim mesajda yazmıo dikkatli araştırmasını söyledim esp nin de standard oldugunu sayende öğrenmiş olduk.

Senide benim focusuma beklerim o zaman asıl yol tutma olayını hissedersin belki

gel yarışalım kardeş..
    yok kusura bakma kardeşim lafım sana değil açıkçası.genel olarak kulaktan duyma bilgilerle araç hakknda hükme varılıyor.bunun yanlışlığına haddim olmayarak izah etmek istedim.
    kırdıysam özür dilerim..

• 2002 model a 160 kullanıyorum . Gerçekten güzel bir araç. Önce artılarını sayayım

-Arka koltuğa kim oturursa genişlik konusunda şaşırıyor. hiçbir otomobilde lmayan bir genişlik var. benim boyum 190 cm arka koltukta rahatca ayak ayak üstüne atabiliyorum.
    -Benzin sarfiyatı çok az fazla onuda arabanın 1100 kilo olmasına bağlıyorum.
    -Yüksek bir oturma pozisyonu var. normal binek arabaların rahatca tavanını görüyorsun.
    -arka koltukların yerinden çıkartılması büyük avantaj.
    -Şanzıman konusunda hiçbir sorunumuz yok.100 bin i aştı .
    eksileri

-Seri bir araba değil
    -Biraz takır tukur diyebilirim. (diğer mercedeslere kıyasla yumuşak sayılmaz)
    -Arka bagaj kapağını sert kapatmak gerekiyor.
    -Lastik yanakları ince olduğunda cantları eğilebiliyor sert girilen çukurlarda.
  • evet benim de gördüğüm en önemli eksikliği çukurlara dikkatsiz girildiğinde aracın altını vurma ihtimalinin yüksek oluşu..
  • a 170 cdi ne kadar ben 37.000 ytl ye sıfır diye duydum o zaman bana göre çok ucuz niye derseniz scenic focus c-max gibi arabalarda aynı para ama o mercedes zafira yı bu sınıfa koymuyorum çünkü onun yeri ayrı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.