Şimdi Ara

Mercedes A180 CDI alınır mı? (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Km konusunda genel kanı bu yönde fakat memur ve işe git gel yapıp şehirler arası kullanmayan bir kesimde var en yakın örneği de babam arabası 10 yaşında 113binde Tabi ülkemizde malesef ne dürüstluk ne etik ne düzgün ticaret kalmadığı için zaten böyle herseye kılı kırk yarıp birkaç ustaya gosterip günlerce araştirarak alışveriş yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 30 Nisan 2020; 16:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt
    Km yalan olduğunu bilerek Al

%100 yalan

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi

• Amg paketi büyük jant ve ince yanaklardan dolayı oldukça serttir, üzerine bir de amg süspansiyon olursa can sıkıcı olabiliyor. Tasarımı kalitesiyle sınıfında güzel bir araçtır, basıktır, sürücü hariç rahat ettirmez ama benim sevdiğim bir araç. Sözüm ona gerçek mercedes arayanlara göre bir araç değil, c serisi de değil benzer sancıları c serisinde de çekiyorsunuz amg pakette, o da sert ve sınıfına göre basık bir araç.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ben sıfır araç stokçusuyum sıfır arabanın kilometresiyle oynamam

Filo çıkması Egea almam satmam

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Ben sıfır araç stokçusuyum sıfır arabanın kilometresiyle oynamam

Filo çıkması Egea almam satmam
    Belli olmaz o işler erdal kardeş

Egea bedava versen düşünürüm

İşim gücüm yol Egea kilometresi ile mi oynayım

Ben zaten sıfır araç haricinde araç almam

Sıfır araçları topluyorum garaja çekiyorum

Temiz iş severim, Egea’cı işi sevmem

Yav egea ne alaka km için diyorum ben

Sen milletin km düşürdüğünden bu kadar eminsen milleti suçluyorsan ben de sana diyebilirim yani, sen de bu sektörde bi emekçisin(!) sonuçta

Şu marka şu segmentten başlar laflarına takılmayın. Bu e segmenti e segmentinden başlar demek gibi bir şey, premium markaların farklı sınıftaki araçları arasında mutlaka hatrı sayılır fark olacaktır, bu sınıftaki araçlar anlamsız şekilde üst segment ile kıyaslanıyor, bu da daha çok benzer paralara daha yaşlı üst segment araç alma ikileminden kaynaklanıyor. Mühim olan bu araçların sınıftaki rakiplerine karşı ne yaptığı.

Kendi deneyimimden bahsedecek olursam Golf 7'den sonra F20 kullanıyorum, aynı sınıfta olmasına rağmen beklediğimden daha fazla farkla karşılaştım, ki Golf sınıf ortalamasından yukarıda bir araç olmasına rağmen. Golf'ün premium olmayan C sınıfı içinde premiuma en yakın oynayan araçlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Bu araçların premium ünvanı boşa değil yani.

Adam kafasına Mercedes'i E ve S imajı ile oturttuysa A serisi elbette ki beklediğini vermeyecektir. Ancak bu A serisinin hedeflediği yerde olmadığı anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 1 Mayıs 2020; 0:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

132-133k gibi bir rakama gelecek bakımı yeni yapılmış lastikleri yeni durumda kısa vadede temiz duruyor araç ama dediğiniz gibi km yüksek oluşu düşündüruyor bu paralara düşük km yüksek model focus bulunabiliyor. Ben uzun bir süre arayıştan sonra özellikle ocak sonrası piyasanın uçmasi nedeniyle vazgeçmistim otv indirimi gelirse alırım diyordum. Boyle bir şey önüme gelince aklımı çeldi
    Al o arabayi baskan.. Yuksek km dizel araclar kullandim.. Hicbisi olmaz.. Bakimliysa heleki servis bakimli ise hic dusunme..

Ben ölü araba almam

Bana göre 150.000 km ve 7 yaşındaki araba ölüdür

Hele ki Egea hiç almam

Km düşüren egeacılar etik iş yapmıyor

Zaten daha güvenli ve sağlam olan <3 yaş düşük km araç almak fakat şu an ülkede öyle bir piyasa oluşturuldu ki yeni düşük km clio/astra ile bahsettiğim araç aynı paraya satılıyor. İnsan ister istemez clio ya 100k vermeye aciyor. Şahsen beğendiğim bir model heveslik bir araç 1sene başımi agritmadan binip satayım düşüncesiyle bakıyorum

Sıfır clio’ya 170 veririm RS line ama bu ölü Mercedes’e o parayı vermeye acırım

32. Sahibi
    13 hasar kaydı
    Her tarafı oynanmış vs.

Çok ön yargılısın hocam ya Sorgulattım 3.sahibi tek trameri var 3500tl .Bu arac özelinde söylemiyorum ama hala temiz araç,temiz insan az da olsa var
    2 boya kapıt ön Çamurluk mu

yok hocam arka kapı ve çamurlukta lokal boya ,tramerdeki 3500 arka tampon degısımındenmi
    Boya değişen hasar kaydı düşürülmüş km...

Arabada olmaması gereken ne varsa hepsi bu arabada var

Sıfır 208 Corsa al bence dizel manuel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.