Şimdi Ara

Mercedes A180 CDI alınır mı? (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2013 1.5dizel AMG paket araç 160bin km de, tramer yok 2 lokal boyası var piyasaya göre fiyatı biraz uygun. Sizce alınır mı km yüksek oluşu düşündüruyor bakımlari masraflı olur mu sorun çıkartir mı?
    Not: Performans, hız vb beklentim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 29 Nisan 2020; 20:24:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes A180 CDI (2013): Alınır mı, Alınmaz mı?

Mercedes A Serisi'nin 2013 model yılına ait A180 CDI BlueEfficiency Style modeli, kompakt lüks segmentinde popüler bir seçenek. Ancak satın almayı düşünüyorsanız, bazı önemli hususları göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Motor ve Performans

A180 CDI, 1.5 litrelik, 4 silindirli bir turbo dizel motora sahip. Bu motor, 109 beygir güç ve 260 Nm tork üretiyor. Performans olarak, 0-100 km/s hızlanmasını 10,6 saniyede tamamlıyor ve maksimum hızı 190 km/s. Yakıt tüketimi ise ortalama 4,1 litre/100 km olarak belirtiliyor.

Donanım ve Özellikler

Style donanım paketi, 16 inç alaşım jantlar, otomatik klima kontrolü, deri direksiyon simidi ve bilgi-eğlence sistemi gibi özellikler sunuyor. Güvenlik özellikleri arasında ABS, ESP ve yedi hava yastığı bulunuyor.

Kullanıcı Yorumları

A180 CDI kullanıcı yorumlarına göre, araç konforlu bir sürüş deneyimi, verimli bir motor ve şık bir tasarıma sahip. Ancak bazı kullanıcılar, arka koltuk alanının biraz dar olduğunu ve süspansiyonun sert olabileceğini belirtiyor.

Alınır mı, Alınmaz mı?

Sonuç olarak, Mercedes A180 CDI (2013), kompakt lüks segmentinde fiyatına göre iyi bir seçenek. Verimli motoru, şık tasarımı ve güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak dar arka koltuk alanı ve sert süspansiyon gibi dezavantajları da bulunuyor. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olup olmadığına karar vermeniz gerekiyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İkame olarak benzinli olanının makyajlı Urban paketini kullanmıştım Mercedes kalitesine yakışmayan bir araba. Kötü araba değil ama Mercedes de değil yani. Makyajlı kasada yeni nesil tablet vardı ondan dolayı sanırım ses sistemi oldukça başarılıydı ancak 2013 modelde o da yok sanırım. Bir de AMG paket A'lara sert diyorlar, Urban'dan da sertse hiç önermem.
  • SezerDogan kullanıcısına yanıt
    Evet araç sert çok konforlu değil fakat yol tutuşu iyi, düşündüren çok şeyi var hele ki şu zamanda, teşekkürler yorumunuz için
  • ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt
    Performans ve hız beklentinizin olmadığını söylediğiniz için yol tutuşu açısından değerlendirmedim süspansiyonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

Evet araç sert çok konforlu değil fakat yol tutuşu iyi, düşündüren çok şeyi var hele ki şu zamanda, teşekkürler yorumunuz için
    reno 180 cdi alma
    millet giulietta ya kalitesiz diye giydirir a serisindeki kokpit küfür gibin allama
  • 2013 model manuel, 1.5 dizel, amg kırmızı bir araç vardı ailemizde. Reno motoru bir kere bunu biliyoruz, motor gürültülü, çok gürültülü, yani içeriden dizel motor sesini duyuyorsunuz. 1.83 boyundayım, araba çok dar, krostrofobik bir araç (benim için). En ufak bir çukurdan geçsem, dan dun, arabayla birlikte ben de o çukurdan geçmiş gibi hissediyodum. Yere çok yakın, bir kere bu yüzden park esnasında kaldırıma düştü ve çamurluğu yerinden sökmüştü. Ön görüş mesafesi de dar, ayrıca çok yere yakınsınız. Bunların dışında yakıtı da fazlasıyla yüksekti. Manuel olduğu için devirli kullanırdım belki de o yüzdendir. Ama evet, yol tutuşu diğer rakiplerine göre belki iyidir ama, diğer rakipleri de diğer konularda ondan daha iyi bence.

Araç benim gözümde bir Mercedes değil. Onu satıp W204 C180 almıştık, o bile daha mercedesti, çok seviyordum o aracı, abim fazlasıyla yaktığı için sattı. Şu an A3 TDI kullanıyor, ama A180 CDI benim gözümde önerebileceğim bir araç değil. Düşündüğünüz aracı kullandığım için söylüyorum. Ayrıca km si de baya yüksek.

• Bence a3 veya 1 serisine bakın
  • Yere yakınlık, sertlik bu arabanın karakteristigi olarak görmek gerek sanırım disardan bakınca ben buyum diyor. Boyum 1.70 yaşım da genç açıkçası spor bir araç istiyorum biraz da heves. Bu araç eş dost vasıtasıyla uyguna alabileceğim piyasanın 10k altında bir fiyatta A3 - BMW 1- V40 lara da baktım malesef bu fiyatlarda ya ağır hasar kayıtlı yada model yılı eski km benzer boyası vb çok. Beni düşünduren bu aracı almaya değer mi sorun çıkartir mı bakim vb masrafı çok tutar mı ve hevesimi alıp satmak istediğimde sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum
  • Aşırı konfor, kalite ve performans beklentisi yoksa gayet de alınır binilir, sonuçta genç insanlarız.

O paraya pert araç alacağınıza en azından sağlıklı bir aracınız olur.

dCi kendini kanıtlamış bir motor, bakım masrafı yüksek olmaz.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden, Allah kaza bela vermesin.
  • 1.83 boyumla arka koltuğuna sığamamıştım. İki kişi binilecekse alınır güzel arabadır.
  • icantthisallday kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam açıkçasi şu anda clio hb kullanmaktayim sorun çıkartıp başımı agritmadigi sürece beni tatmin ve memnun eder diye düşünüyorum. Öyle hız yapım yanlıyim gibi bir şeylerim yok fakat biraz daha kalite hissi veren ve teknolojik bir araç istiyorum 2kisi olcagi ve çok uzun yol yapmadığım için küçük olması da sorun degil
  • Clio, fiesta gibi araçların bile 80bin olduğu ülkemizde sıfır egea almaktansa zevkime uygun böyle bir şey düşündüm çok tecrübem olmadığından danışmak istedim teşekkürler herkese yorumları için
  • Konuyu açan Üstad senin alasın var zaten aracı yorma kimseyi yapıştır gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Konuyu açan Üstad senin alasın var zaten aracı yorma kimseyi yapıştır gitsin.
    Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum
  • arkadaşımda vardı bi ara, sürmedim ama yolcu olarak hatırladığım kadarıyla yorumlarsam araba çok rahatsız her türlü çukuru hissettiriyor. arka koltuklar aşırı derecede klostrofobik, ön koltuklar tavana kadar uzanıyor, arka camlar da dar olunca cam tavan falan kurtarmıyor üstüne çöküyor gibi bi his oluyor. performans olarak klasik bir megane 1.5 dci ne kadar gidiyorsa bu onun kadar gitmiyor çünkü yaklaşık 1.5 tonluk kütlesi var, yolcu olarak bile ağırlığı hissettiriyor. 7. vites 2000 devirde 120 yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam uzun yolda iş görür. arkadaş sert kullandığı için 7-8 litrelerde geziyordu, aancak bu arabanın 4-5 litre yakacağını ben düşünmüyorum. yüksek süratlerde klasik bir c segment araba kadar güven veriyor, aynı şekilde yol sesi olarak da sınıfına göre herhangi bir artısı yok. bakım fiyatlarını bilmiyorum ama parça fiyatları yüksek, tek far değişimi aşağı yukarı 7000 lira ediyordu serviste. kasko kesinlikle olmak zorunda

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    😁🤦🏻‍♂️
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ki insan tereddüt ediyor ve akıl akıldan üstündür sonuçta. Bence genel sorun insanlar/insanımızda A serisi, Cla Mercedes değil yok Mercedes E den başlar gibi saplantilar var koskoca Mercedes yapmış yıllardır satıyor satış rakamları da iyi Mercedes Ceo su dert etmiyor bizim insanımız ediyor ne kadar para o kadar köfte meselesi yoksa herkes ister Maybach almak :D Piyasanin durumu malum fiyat olarak uygun bir araç olduğu ve görünüş olarak beğendiğim için almak istiyorum o yüzden araştiriyorum
  • ibrahmanıl İ kullanıcısına yanıt
    İnsanlarin anlatmaya calistigi, ortalama markalar da bu seviyede araba yapabiliyor. A serisini premium yapacak ekstra hicbir ozelligi yok. Ustune de bi de reno motoru, 160bin kmdeki dci icin tehlike canlari caliyor. Turbosu falan derken bi bakmissin rektefiye ettiriyosun

İkinci bir konu da performans beklentin yokken yol tutusunu ovmen. C sinifinda tum araclar iyi yol tutuyor suphen olmasin, dogru lastik ve tecrubeli surucu ile hic biri mahcup etmez.

Sen almayi kafaya koymussun bence, aracta sorun yoksa al gitsin. Cliodan sonra zaten neye binsen memnun edecek :) tahmini fiyat nedir?
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    132-133k gibi bir rakama gelecek bakımı yeni yapılmış lastikleri yeni durumda kısa vadede temiz duruyor araç ama dediğiniz gibi km yüksek oluşu düşündüruyor bu paralara düşük km yüksek model focus bulunabiliyor. Ben uzun bir süre arayıştan sonra özellikle ocak sonrası piyasanın uçmasi nedeniyle vazgeçmistim otv indirimi gelirse alırım diyordum. Boyle bir şey önüme gelince aklımı çeldi
  • 7 yaşındaki dizel arabanın o kilometrede olması imkansıza yakın, çok düşük ihtimal. O ihtimalin sana rastlaması da imkansız

Km bakım ve muayene Aralıkları içinde oynanmış

Kaporta Da bitik

Yaramaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.