Şimdi Ara

mercedes a180 paket secimi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Borusan'a gidip pazarlık yapın derim.Bayi de kur vs. tam belli olur.Mesela sıfır liste fiyatından euro ile karşılaştırınca kurları 2,78 gibi çıkıyor.

O nedenle bir BMW bayine uğrayıp bakın derim.

Aklınızda bir araç oluşturun xenon,dijital klima bunları satış temsilcisi ile paylaşın isteklerinizi alabileceğiniz minimum bir araç yaratsın üstünden pazarlık

yapın derim.

Olmazsa olmazlarınız:

Xenon

Dijital Klima

Başka neler var.Onları yazın ben size minimum fiyatta bir 3.16i ve 320i ed oluşturayım.

Gidip en kötü bir fikir sahibi olursunuz.Ama mutlaka bir BMW bayiine gidin derim.Sırf 1 serisine bakmak için bile gidilir.

Mesela gitmişken BMW X1 sDrive 16i 'a da bakmanızı öneririm.

X1 size uyacak bir araç mı?

• teşekkür ederim ilginize.

xenon klıma, sunroof ya da cam tavan ve olursa navigasyon, multımedia.

yarın volvoya ugruyacagım, ordan da bmw ye ugrarım o zaman , araba almak zormus :)
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Hocam BMW'de sırf navigasyon 4.000 Euro yani 3 serisi sizin bütçeyi aşar.

X1 bakarsanız onda sizin bütçeye uygun bu donanımlar alınabilir.

120.000TL ila 130.000TL civarı istediğiniz donanımlar da X1 sahibi olabilirsiniz.

Tam fiyatı BMW bayisinde alabilirsiniz.Emin olmadığım için Euro cinsinden vereyim ama BMW kuruna göre yani normal kura göre değil şaşırmayın euro

hesabında 44.500 Euro BMW kuru 2.79 olması lazım.Ama bayide fiyat olarak düşerler.X1 serisinde Navigasyon hakkında tam fiyat bulamadım BMW tasarla

bölümünde.Size şu donanım X1 124.000TL'ye gelior indirimsiz.(Borusan'da ne kadar inerler binmiyorum ama zorlayabildiğiniz kadar zorlayın derim.)

Standart özelliklere ek olarak(Türkiye Paketine ek olarak bulunanlar):

Bi-Xenon Farlar

Far Yıkama Sistemi

Otomatik Klima

Hands-Free ve USB Bağlantısı

Elektrikli Panorama Cam Tavan

Fren Fonksiyonlu Cruise Kontrol

Bunlarla birlikte 124.000TL ediyor ama Borusan'a indirim isteğin ciddi olarak.

Hocam X1 de yüzü eskimiş bir araç şimdi yerinizde olsam ciddi ciddi düşünür taşınırım.

Volvo S60 ve V40 yerinizde olsam beni cezbederdi.

Bu arada hiç BMW 1 serisinden bahsetmediniz? Sevmiyor musunuz?

• ben bu arabanın amg sine bindim.kasislerden geçerken kafam tavana deyiyordu
  • Küçücük arabaya dünyanın parası hocam yazık günah.

VW Golf, Auris, Astra düşünün bence...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw yı nedense hıc dusunmedım. az once sıtesınden olusturdum. navıgasyonlu 43000 euro olarak hesaplandı. sızın dedıgınız gıbı 2,7 den hesapladıgımda 116 bın e denk gelıyor. borusana ugrayacagım.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Hocam BMW 2,79 7yani 2,8 yazıyor sitesinde kur için yani 120.000TL gibi bir şeye denk geliyor.
  • sitesinde yazan COMAND Online sistemi ne kadar oluyor tahmini arkadaşlar?
  • kesinlikle bi-xenon far alın bence. aydınlatma konusu nedense hep yabana atılıyor ama halojenli araçtan inip de bi-xenon'lu araca binince anlaşılıyor aradaki fark. bi-xenon'la birlikte led stop da geliyor diye biliyorum.
  • Urban paket + xenon kesin olsun bence amg olmayınca suspansiyonda daha iyi oluyor. Ayna paketi gelen araçların hepsinde oluyo zaten sanırım ben fiyat aldığımda vardı hepsinde.
    Gece paketi güzel gorunuyor ama karartılmış camlarla araba daha klostrofobik oluyor.
    Panaromik sunroof tercih etmeye çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.