Şimdi Ara

mercedes a180 paket secimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarin bakmaya gidecegim, renk beyaz ya da mavi olacak.
    ancak paket ve ek ozellikler konusunda kararsizm.
    oncelikle amg paket olmayacak.
    hangi istege bagli ozellikleri almaliyim?
    lastikleri de biz secebiliyorsak, boyutu ne olmali?

Sitesinde yazanlar bunlar,

Gece paketi (isteğe bağlı)[1]
    Exclusive paketi (isteğe bağlı)[2]
    AMG Exclusive paketi (isteğe bağlı)[3]
    Dinamik Yol Tutuş Paketi (isteğe bağlı)[2], [4]
    Işık ve Görüş paketi (isteğe bağlı)
    Ayna paketi (isteğe bağlı)
    Şerit takip paketi (isteğe bağlı)
    Koltuk konforu paketi (isteğe bağlı)[5]
    Saklama paketi (isteğe bağlı)
    Sigara içmeyenler paketi
    Sigara içenler paketi (isteğe bağlı)
    Hırsızlığa karşı koruma paketi (isteğe bağlı)

boyle acele soruyorum cunku, ani gelisti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayna paketini mutlaka alin ayrica bixenon far ekletin.

• Biz, böyle bir kombinasyon tercih ettik.

http://forum.donanimhaber.com/m_94117353/f_//tm.htm#94117353
  • Paket değil ama renk önereceğim. Lütfen beyaz almayın! Bu araca mavi renk inanılmaz yakışıyor. Neredeyse bütün A180'ler beyaz zaten, mavi alırsanız farklı da olursunuz.

Bixenon farlar aracı çok değiştiriyor, öneririm.
  • cevaplar için teşekkür ederim.

urban paketi ...
    bi xenon far, açılır cam tavan ve digital klima ile 119 bin tl ye siparişi vermiş gibiyim ama çok para hakıkaten, bu paraya okuz alınır afedersın. kotu mu yaptım bılmıyorum
  • Amage pahetli alin

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Amage pahetli alin

amg yı kendım ıstemedım hocam, sert suspansıyon sevmıyorum. urban, style ve amg arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar para bu araca yazık olur cidden. AMG de değilse.
  • Çok para a için bu paralar iyi düşünün Mercedes sadece pazarda tutunmak adına bu araçları piyasaya sürdü bence pek Mercedesle alakası yok.
  • Bmw 316i varken cok yuksek meblag hocam, AMG de degil afedersiniz.

• Hocam naptınız aynı paraya 3.20i ed var. Çok pahalı bir araç bence düşünün c180 style paket alırsınız o paraya.
  • dediğiniz araçlar hem benzinli hem boş paketler, hafıf ozellıkler ekleyınce uçuyor fıyatları.
    opel astra ya baktım sıtesınden, onu da mercedes e ekledıgım ozellıklerı eklettım, 100 e yaklastı, anlamıyorum fıyatlar ucmus. bu mercedese ozel degıl.
  • Özet:
    Gece paketi : Karartılmış cam istiyor ve sürekli film olayıyla ulaşmamak için mantıklı ben olsam alırım.

Exclusive paketi Alın

Dinamik Yol Tutuş Paketi Gerek yok zaten AMG o yüzden almıyorsunuz.

Işık ve Görüş paketi Alın imkan varsa

Ayna paketi Alın

Şerit takip paketi Bence alın

Koltuk konforu paketi ne kadar gerekli siz karar verin

Saklama paketi o kadar etmez bence almayın derim.

Sigara içmeyenler paketi siz karar verin içenler paketinde çakmak var bunda sadece 12 volt giriş var farkı bu.

Hırsızlığa karşı koruma paketi bütçe dahilindeyse alın derim.

Öncelikle Janttan başlayalım:

18 inç, çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlar, ek ücret 1.676,78 TL oluyormuş. (Siyah kaplama olan)

Deri Döşeme: Alpaka grisi deri spor koltuklar olsun.

Sonra mutlaka hangi paket olursa olsun Arka yan hava yastıkları alın derim fiyatı 1.796,55 TL (Kuruşuna kadar hesaplamışlar bir şey diyeceğim ayıp olacak)

Exclusive paket ne kadar gerekli siz karar verin: (Bütçemiz dar derseniz gereksiz özellikler)

Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, nappa deri
    Siyah tavan döşemesi
    Isıtmalı ön koltuklar
    Yaz açılışı ve konforlu cam kapatma fonksiyonu
    Elektrikli, 4 yönlü bel desteği

Gece Paketi arzunuza bağlı karartılmış arka camlar.Gerek ne kadar var? Sonradan film de kaplatılabilir ama film yasak orası ayrı ona göre düşünün derim.

Bence fazla abartmaya lüzum yok.O olsun koltuk ısıtma vs. ama mutlaka zenon far ve sunroof olsun derim.

Bir de arka yan hava yastıklarını es geçmeyin.Diğerleri çokta zarürü durmuyor.

Bir de öncelik verilecekse bir pakete o paket hırsızlığa karşı çalınma paketi olsun diyeceğim ama kasko varken ne işe yarar?

Şerit takip yardımcısı ve kör nokta uyarı sistemi de alın bütçeniz yetiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 29 Ağustos 2014; 10:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Özet:
    Gece paketi : Karartılmış cam istiyor ve sürekli film olayıyla ulaşmamak için mantıklı ben olsam alırım.

Exclusive paketi Alın

Dinamik Yol Tutuş Paketi Gerek yok zaten AMG o yüzden almıyorsunuz.

Işık ve Görüş paketi Alın imkan varsa

Ayna paketi Alın

Şerit takip paketi Bence alın

Koltuk konforu paketi ne kadar gerekli siz karar verin

Saklama paketi o kadar etmez bence almayın derim.

Sigara içmeyenler paketi siz karar verin içenler paketinde çakmak var bunda sadece 12 volt giriş var farkı bu.

Hırsızlığa karşı koruma paketi bütçe dahilindeyse alın derim.

Öncelikle Janttan başlayalım:

18 inç, çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlar, ek ücret 1.676,78 TL oluyormuş. (Siyah kaplama olan)

Deri Döşeme: Alpaka grisi deri spor koltuklar olsun.

Sonra mutlaka hangi paket olursa olsun Arka yan hava yastıkları alın derim fiyatı 1.796,55 TL (Kuruşuna kadar hesaplamışlar bir şey diyeceğim ayıp olacak)

Exclusive paket ne kadar gerekli siz karar verin: (Bütçemiz dar derseniz gereksiz özellikler)

Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, nappa deri
    Siyah tavan döşemesi
    Isıtmalı ön koltuklar
    Yaz açılışı ve konforlu cam kapatma fonksiyonu
    Elektrikli, 4 yönlü bel desteği

Gece Paketi arzunuza bağlı karartılmış arka camlar.Gerek ne kadar var? Sonradan film de kaplatılabilir ama film yasak orası ayrı ona göre düşünün derim.

Bence fazla abartmaya lüzum yok.O olsun koltuk ısıtma vs. ama mutlaka zenon far ve sunroof olsun derim.

Bir de arka yan hava yastıklarını es geçmeyin.Diğerleri çokta zarürü durmuyor.

Bir de öncelik verilecekse bir pakete o paket hırsızlığa karşı çalınma paketi olsun diyeceğim ama kasko varken ne işe yarar?

Şerit takip yardımcısı ve kör nokta uyarı sistemi de alın bütçeniz yetiyorsa.

cevabınız için çok teşekkür ederim.

gece paketini dusundum hatta ekledım ancak sonra psikolık sınırı actıgı ıcın cıkarttım paketten.
    exclusive paketinin hiçbir özelliği bana cazip gelmedi, o yuzden dusunmedım..
    çok uzun yola çıkan birisi değilim, çıktığım nadırdır. zaten uzun yolda vs, kontrolun hep bende olmasını ısterım, şerit takıp mesafesı gibi ozellıkler hoş olsa guzel olur olmasa da hiç etkilenmem.
    daha çok şehir içinde kullanacağım , istanbulun yolları malum, amg paketi bu yuzden secmek ıstemedım, çok sert arabaları da sevmıyorum acıkcası, uzun yolda çivi gibi gider tabi orası ayrı. ancak urban paketi de pek uzak degıl bence.

ayna paketini ne işe yaradıgına baktım ama gereklı bısey goremedım, yanlış anladım galıba.

jant 17'lık yeter benım ıcın, 18 lık dusunmedım. urban da zaten 17lik ile geliyor, style 16

sunroof, digital klima ve xenon farlar benım ıcın olmazssa olmazlar, hava yastıgını da dusunecegım.
    az once leon a baktım 80000 cıvarı, ınsanın moralı bozuluyor :)

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sana tek önereceğim 3 serisine makyaj gelecek F30 kasaya Borusan illa ucuza verecek araçları elinde de araç kalacak.

Elinin altında araç varsa tut derim.Euro ve ÖTV'de oynama olmazsa Borusan seve seve dolu arçaları uygun fiyatlara vereecektir.

Ama şimdi alacağım dersen eğri otur doğru düşün derim.

Sizin şu anki bütçeniz tam olarak ne kadar?Ona göre değişik öneriler ve seçenekler sunabiliriz.Kafanızdaki fiyat ne psikolojik sınır demişsiniz?
  • Mercedes zam yapacak bu ay %2 kadar haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam ben sana tek önereceğim 3 serisine makyaj gelecek F30 kasaya Borusan illa ucuza verecek araçları elinde de araç kalacak.

Elinin altında araç varsa tut derim.Euro ve ÖTV'de oynama olmazsa Borusan seve seve dolu arçaları uygun fiyatlara vereecektir.

Ama şimdi alacağım dersen eğri otur doğru düşün derim.

Sizin şu anki bütçeniz tam olarak ne kadar?Ona göre değişik öneriler ve seçenekler sunabiliriz.Kafanızdaki fiyat ne psikolojik sınır demişsiniz?

psikolık sınır, aslında 110 idi, ama 120 yı kabul ettım.

az once volvo yu aradım v40 ıcın aynı ozellıklerde , r desing 100 000 fıyat verdı, yarın floryaya gıdıp oraya da bakacagım.

bmw olayı ne zaman bellı olacak hocam _? aracım yok su an, o yuzden acele edıyorum.

• hocam kesın mı ?
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    C serisi için kesin %2, c180 amg için %3 kesin.

A serisinden tam emin olamıyorum. Ayrıca 122 bine 3.20i ed veriliyor. Xenonlu dijital klimalı. A serisine o kadar para yazık. En azından s60 öneririm.

• kutu gibi arabaya çok para ya..

a4 2.0 dizel, bmw 3.20ied, volvo s60 var o paralara sıfır hemde d sınıfı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.