Şimdi Ara

Mercedes A180 - Volvo V40 - BMW 1.16 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dsgli araci garanti bitmeden satmak mantik isi olur.deger kaybi demissiniz,eger boyle bir kriter varsa volvo buraya corba olarak eklenmiş demektir.mersoyla bmw arasinda kalırsanız o kalitesiz ic mekanli ve renault altyapılı mersoyu degilde bmwyii alin.
    Esnaf zihniyetiyle araba bakmiyorsaniz v40in icine oturur oturmaz alirsiniz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 1 in dış tasarımı bi değişik gözüküyo volvonunda içi. Mercedes içtede dıştada çok iyi bence a180

• ic dizayn, malzeme kalitesi ve iscilik olarak: volvo v40, a3 ile beraber sinifinin zirvesine oynar.

Yalitim olarak 1 serisi a ve v40 dan iyi.

Mekanik altyapi olarak 1 serisi yine daha iyi, daha calisilmis bir otomobil.

Yol tutus olarak a serisi ve 1 serisi sinifinin zirvesinde zaten. Ama bmw arkadan itis ile hepsinden ayriliyor.

Guvenlige ve ic mekan kalitesine onem veriyorsaniz v40 alin. Fiyatina gore de gayet iyi bir otomobil. Ama bu a serisi ve 1 serisinin ic mekan kalitesinin dusuk oldugu anlamina gelmesin.

Begenir ya da begenmezsiniz ama roadstervari upuzun burnu ile icinde birseyler barindirdigini gosteren kaliteli bir sasiye, segmentinde esi olmayan bir surus pozisyonu ve yine segmentinde essiz olan 50:50 agirlik dagilimi-arkadan itis kombinasyonuna sahip, muhtesem ayarlanmis suspansiyon geometrisi ve milimetrik calisan direksiyon sistemiyle 1 serisi cok karakteristik bir otomobil. 3 serisinden farksiz bir suruse sahip.

Ben a serisi dusunmez, ikisinden birini alirdim. Butce kisitliysa da v40 tercih edebilirdim.

• Ben de bu 3u arasinda kaldim.a180 elendi.suan bmw 1.16i ye yogunlastim.ama v40 da aklimin bi kosesinde.

Yani benim de size onerim siralamanizi su sekilde yapmaniz:
    Bmw-volvo-mercedes

• v40 çok hantal bir görünümü var motoru zaten hantal. 1 serisi iyi duruyor fakat iç hacim çok küçük kesinlikle almam! merso a ise merso kalitesinde değil tablet gerçekten göz zevkine zarar veriyor. bence audi a3 yada golf düşün derim her ikiside seni fazlasıyla memnun edecektir. tabi karar senin
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Satmak için araba almıyorum kesinlikle. v40 dan yana tek soru işaretim performansı. Kesinlikle içine oturunca v40 inanılmaz, ama hantal diyor herkes... Ha bir de otomatik şanzumanı nasıl
  • Bu araclar performans araci değil hepsinde benzer ozelllikler var.v40 in sanzimani cift kavrama gayet iyi bir ünite.dedigim gibi satmak icin almıyorsanız alman alayim derken 15 20k fark vermeden sinifinin bircok alaanda en iyisine binmis olursunuz.

• onzy O kullanıcısına yanıt
    A180 ve 1 serisi gitti. Premium Golf geldi. İbretle izleyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 ve BMW içi insanı boğuyor.
    Ben olsam bu fiyat aralığında DS4 alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

ibretle izleyecek birşey yok! adı geçen modellerin tamamını sürdüm denedim. bu nedenle boşa konuşmaya gerek yok. mercedesin adı dışında a serisi için hangi yönü ağır basar yada bmw 1'in içi genişde ben mi görme özürlüyüm. ben sadece golf demedim a3'de tavsiye ettim. bu benim düşüncem yargılamak kimseye düşmez! tavsiye verdim ve karar yine alıcıya aittir dedim.
  • V40>A180>1.16

Sıralama bu şekilde. Tercih senin.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Şu anda açıkçası v40 ağır basıyor hocam benim için de. Bmw ye nedense ısınamıyorum, tasarımı hoşuma gitmiyor en başta.
    Performans aracı değil elbette ama şu an kullandığım Leondan daha az performanslı bi araç almak da üzer bu kadar yüksek paralara.
    Ben iç hacim konusunda katılıyorum hocam sana. Mercedesin de içi çok dar, basık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estal

Ben iç hacim konusunda katılıyorum hocam sana. Mercedesin de içi çok dar, basık.

dostum bu araçları az çok bilen biri olarak şunları ekleyim. içlerinde bmw 1 kalite olarak fena değil ancak aracın içi çok ama çok dar! premium havası yok! bedava vermedikleri sürece almam.

mercedes a premium hava var dış görseli çok güzel fakat içi aynı güzellikte değil ve arka diz ile baş mesafesi dar. orta gögüsteki ekran bence üretim hatası. çözünürlüğünden konumlandırılmasına kadar sıkıntı! reno motoruna değinmiyorum.

volvo v40 ise ağır olmakla birlikte çok yavaş bir motoru var. illa içlerinden biri olacaksa ve motor gücü önemli değilse volvo v40 eli ayağı daha toplu güzel bir araç ama motor gücü önemli diyorsan volvo seni üzer

ben olsam a3 yada golf bakardım diye yineliyorum. tabiki son karar senin hangisiyle mutlu olacaksan onu al.

Golf ü oldum olası sevemedim hocam, ne bileyim leon la çok bir farkını görmüyorum tamam malzemesi daha kaliteli eyvallah ama aradaki fiyat farkını saçma buluyorum. Ama senin önerinle A3 ü de listeye aldım, inceleyeceğim.
  • yurtdışındayım 118d sahibiyim. hanım birkaç seneye geri dönücez boşver demese gidip sıfır v40 alırım bugün. öyle güzel gözüken, içi yuva gibi başka araba yok. evde oturur gibi hissediyorum binince.

onzy yazmış üstte. 1 serisi inanılmaz dar. vites değiştirirken ister istemez hanımın elini tutuyorum romantik adam oldum araba sayesinde :) arka baş kısmı da çok fena. arka cam da çok ufak. 118d için konuşuyorum, benim diyen arabayı tokatlar. geçen a4'ün teki beni 116 sandı herhalde yarım saat işkence ettim arkasına yapışıp :)

sadece bu araçlar için konuşuyorsak kesinlikle v40.
  • Çare focus hb. Altyapi ustyapi motor vs V40 ile ortak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POTENZA06 -- 16 Şubat 2016; 12:27:39 >
  • Dar olması sorun değilse 1 serisi alınır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.