Şimdi Ara

Mercedes A180 - Volvo V40 - BMW 1.16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araba değiştirmeyi düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim.
    Şu anda Leon 2011 Dizel Otomatik kullanıyorum. Aslında aracımdan oldukça memnunum. Ancak iş ve okul arasında git gel yaptığım için, araç 4-5 yılda 120. 000 km oldu:) Hala herhangi bir sıkıntısı yok aracın, ancak fazla değer kaybetmeden satayım diyorum. ( Sahibinden e göre 48-52 bin arası gidiyor Leonlar, boya yok değişen yok)

Sıfır Leonlar şu anda 80 bin civarı görünüyor katalogda. Bu para bir leon için gerçekten çok fazla bana göre. Ben aracımı satıp üstüne bi 30-35 bin koyabilirim. Bu fiyat aralığında da 2.el temiz mercedes a180, volvo v40, bmw 1.16 gibi araçlar en çok dikkatimi çekti. bu 3 araç için yorumlarınız nedir? Başka önerilere de açığım ( kesinlikle dizel olacak araç, mümkünse otomatik)

Teşekkür ediyorum

• Leon f/p aracıdır, devam...
    Karıştırayım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 3 ü arasında ben tercihimi 1.16d den yana kullandım.

makyajlı 1 arkadan itişin son kasası
  • Bu üçü arasından ben tercihimi v40 olarak kullandım.V40 diğerlerine göre daha özenilmiş bir araç.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Gerçekten iç-dış tasarım olarak v40 çok hoşuma gidiyor. Sadece, sanki biraz hantal bir araç gibi v40? gerçi kullanma fırsatı bulamadım hiç ama.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    dostum leondan ciddi şekilde memnunum. Gerçekten 0 2016 almayı da isterim aslında. Ama 82 bin nedir yahu. hatta full paketi 88 bin. Ayıptır.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Performans olarak nasıl bilmiyorum açıkçası 1.16 neden 1.16 dan yana kullandın hocam beni biraz aydınlatabilir misin?
    Sadece tasarım olarak değerlendirirsem, tasarımını çok hoş bulmuyorum. Özellikle iç tasarımı çok özensiz, sıradan geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Estal E kullanıcısına yanıt
    Dizel mi düşünüyorsunuz?152 bg t3 motorlu olanını aldık biz.8.3 saniye 0-100 değeri var.Bence hantal değil ama test edin yine de aracı.

Evet hocam dizel olacak kesinlikle, ev-iş-okul arası mesafe çok fazla.
    Kaç model sizinki? Geçen gün bir volvo bayiinde biraz bilgi aldım, ordaki çalışanın söylediğine göre 2015 modeller oldukça seriymiş ancak önceki modelleri biraz hantalmış.
    0-100 8.3 saniye ise kesinlikle hantal değil tabiki..
    Bir de otomatik mi hocam? Otomatik şanzumanı nasıl? Dsg yi oldukça seven biriydim, vites geçişleri hissettirmezdi hiç
  • Estal E kullanıcısına yanıt
    ben tipe önem veriyorum, diğer kriterlerimde sorunsuz şanzıman, az yaksın ve çok kaçsın.

araçtan başka beklentim yok.

benim özel siparişim tip olarak bu şekilde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yildirim-dan-2015-model-116d-m-plus-0-km-hemen-teslim-249662605/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 12 Şubat 2016; 17:56:17 >
  • 2.el alıcaksan bence v40 rdesign bak güzel araçtır severim, diğer 116 eski kasa olucak o serinin dış görünüşünü sevemedim, A için dıştan güzel ama o tablet olduğu için biraz dandik geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estal

Evet hocam dizel olacak kesinlikle, ev-iş-okul arası mesafe çok fazla.
    Kaç model sizinki? Geçen gün bir volvo bayiinde biraz bilgi aldım, ordaki çalışanın söylediğine göre 2015 modeller oldukça seriymiş ancak önceki modelleri biraz hantalmış.
    0-100 8.3 saniye ise kesinlikle hantal değil tabiki..
    Bir de otomatik mi hocam? Otomatik şanzumanı nasıl? Dsg yi oldukça seven biriydim, vites geçişleri hissettirmezdi hiç

Benim araç benzinli.Performansı gayet iyi.Vites geçişleri dsg kadar pürüzsüz değil ama yine de çok güzel.Aracın dizeli 115 beygir.Üzülerek söylüyorum performans isterseniz sizi üzer.12 sn 0-100 değeri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estal

Dostlar Selamlar;

Araba değiştirmeyi düşünüyorum. Fikrinizi almak istedim.
    Şu anda Leon 2011 Dizel Otomatik kullanıyorum. Aslında aracımdan oldukça memnunum. Ancak iş ve okul arasında git gel yaptığım için, araç 4-5 yılda 120. 000 km oldu:) Hala herhangi bir sıkıntısı yok aracın, ancak fazla değer kaybetmeden satayım diyorum. ( Sahibinden e göre 48-52 bin arası gidiyor Leonlar, boya yok değişen yok)

Sıfır Leonlar şu anda 80 bin civarı görünüyor katalogda. Bu para bir leon için gerçekten çok fazla bana göre. Ben aracımı satıp üstüne bi 30-35 bin koyabilirim. Bu fiyat aralığında da 2.el temiz mercedes a180, volvo v40, bmw 1.16 gibi araçlar en çok dikkatimi çekti. bu 3 araç için yorumlarınız nedir? Başka önerilere de açığım ( kesinlikle dizel olacak araç, mümkünse otomatik)

Teşekkür ediyorum

Ben tercihimi v40 dan yana kullanırdım.Kesinlikle içiyle dışıyla çok özenilmiş bir araç.Test videolarını izlemenizi tavsiye ederim.Heleki R-desing cidden şahane duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

ben tipe önem veriyorum, diğer kriterlerimde sorunsuz şanzıman, az yaksın ve çok kaçsın.

araçtan başka beklentim yok.

benim özel siparişim tip olarak bu şekilde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yildirim-dan-2015-model-116d-m-plus-0-km-hemen-teslim-249662605/detay

İlandaki araç taş çatlasın 90000TL eder. O fiyata çapulcu BMW 1 Serisi asla alınmaz. 2.0 motormuş gibi iteleme var resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 12 Şubat 2016; 18:09:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarından en iyisi bence a180, hem iç hem dış dizaynı çok başarılı bana göre. Ama f/p bakarsan 116d daha mantıklı gibi tabi son fiyatlarına tam bakmadım adama a180 den düşüktü fiyatı.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Özellikle iç tasarımı çok özensiz geliyor. Bir de önü bir garip, uzun.
    Evet o zaman gerçekten biraz hantal. Gerçi mercedes a180 in de çok seri olduğu söylenemez...
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    abi sen ki bmw nin 7 serisini bile beğenmeyen adamsın senin olduğun yerde 1 serisinin esamesi bile okunmaz.

gaz verelim belki gider

• 116d kesinlikle

• Başka önerisi olan? :))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.