Şimdi Ara

Mercedes aracima carptilar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mercedes lerin dokunulmazlığı vardı halbuki ilginç
  • Aga Mercedes diye BAŞLIKDA belirtmene gerek yok.. Burası FORUM DONANIM OTOMOBİL DÜNYASI erkek erkeğe takılıyoruz kız ortamında değiliz, bize hava yapma bari
  • turbocharger41 kullanıcısına yanıt
    Her sene 4 tane tampon 15 cm'ye kadar cizik onarim hakkim var kasko dahilinde. 4 tane cizik yer olmasa dahi isaretletip butun tamponu boyamalarini rica ediyorum. Simdiye kadar problem cikarmadilar sagolsunlar.

Yanlis anlasilma olmasin, tamponun gercekten boyanmasi gerekiyorsa yapiyorum bunu. İstanbul sagolsun her sene de surten biri mutlaka oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil kaza tutanağı uygulaması var.

Sonuç ne oldu bu arada? Karşı taraf üstlendimi masrafları?
  • Nasıl olur inanamıyorum Mercedes'e çarpan tamponlar kırılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Her sene 4 tane tampon 15 cm'ye kadar cizik onarim hakkim var kasko dahilinde. 4 tane cizik yer olmasa dahi isaretletip butun tamponu boyamalarini rica ediyorum. Simdiye kadar problem cikarmadilar sagolsunlar.

Yanlis anlasilma olmasin, tamponun gercekten boyanmasi gerekiyorsa yapiyorum bunu. İstanbul sagolsun her sene de surten biri mutlaka oluyor.

böyle bi imkan ve kasko varsa yanlış anlayacak bi durum yok. arabami park ettiğim yerde çöp kovası var ve bu karton toplayanlar çekmeli arabayla oraya gelip her döndüğünde çuvalları sürte sürte tampon zımparalanmis gibi oldu boyası çizik çizik. tabiki ekmek parası onlarında kızmıyorum hiçbi şekilde. bende mini kasko var böyle bi hakkım varsa boyatacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet mersedese takılmış!

Elden yaptırın hasar kaydı çıkmasın. Satarken başınız ağrır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gecen hafta kirmizi bir mercedese carpiyordum. Hafif bir tartisma cikti aramizda trafik geldi beni hakli buldular.

Trafik arac cok kirmizi oldugu icin giz alici etkisiyle insanda carpma ezip gecme hissiyati yarattigina dair bir rapor tutarak mercedese renginden dolayi ceza yazdi.

Demekku neymis kurmizi mercedese binilmez ne diye elin garibanini cinayete tesvik ediyorsunuz.

Git mavi al gri al ne bu kirmizi yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VE yıldızlar da kayar....
  • oha mercedes'e çarpmışlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.