Şimdi Ara

Mercedes aracima carptilar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes’inize çarpmaları kötü olmuş. Keşke arabanıza çarpsalardı ☹️

• mercedes diye belirtmissiniz. ucuz mercedes oldugunu da belirtseydiniz ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariaaaağğğ mersedeeessss

Neden mercedes anlatsanıza biraz?

Geçmiş olsun

• Amaan mercedes işte!

• Isi gucu olmayan bos insanlar toplulugudur

Bknz , forum

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Burayı sözlük sanıp yorum yapmış gibisiniz :)

İşi gici ilmiyin biş insinlir tipliliğidir
    Bknz; mircidisimi çirptilir imi kiçmidilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • montum değil ADİDAS MONTUM.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Isi gucu olmayan bos insanlar toplulugudur

Bknz , forum

Görgüsüzlerin de konu açtığını ekleseydiniz keşke, eksik yazmışsınız

• Kim o Mercedes'e çarpan hadsiz. Derhal getirin onu bana. İnsan nasıl olur da bir Mercedes'e çarpar, hemide daha 1 haftalık Mercedes'e.

O değilde sokakta aracın üzerinde kedi gezerken kaportaya osursa değer kaybı peşine düşecek adamlar var.

Allah beterinden saklasın ne diyelim.

Değer kaybedeceği endişesi taşıyan kalkıp da araca servet harcamasın. Adı üstünde araç. Yani mutfaktaki buz dolabı neyse bu da aynısı olmalı.

• Yav adam yeni mercedes almış ve çok üzülmüş, gömmeyin artık o kadar. kardeş geçmiş olsun. Bence iyi yaptın. Adam aracını yaptırmasa bile sen yaptır, hasar kaydı vs. ile uğraşma. Görebildiğim kadarı ile pasta cila ile epeyce düzelir, boya atmış yere ise az bir boya alınıp rötuş yapılır. Boyasız göçük tamiri ile de göçen kısım düzeltilir diye düşünüyorum.
  • Yurdumun insanı bir başka 🙂

Gecmiş olsun üzülme hepimiz bir yerlerde başımıza geliyor arabana keyifle bin

• Mercedes aracima carptilar

• ben baslayayim, siz yanildigim yerde dur deyin..

özel üniversite mezunusunuz. simdi her meslek kiymetlidir, ama peyzaj mimarligini bu meslegi istediginiz icin degil puaniniz tuttugu icin okudunuz.. kendinizi kullandiginiz markalarla tanimliyorsunuz, mercedesinize vuruldugu icin deger kaybini araciniz degil kendiniz yasayacakmis gibi hissediyorsunuz?

kulaginiza kupe olsun, bu seferki verse bile garantisi yok. siz bir dahaki sefer guzelce tutanaginizi tutun, ondan sonra anlasir misiniz kaskodan mi yapilir ne haliniz varsa gorursunuz. aracinizi da verin yetkili servise yapilsin. kaskodan ikame aracinizi alin, hatta mumkunse astra alin da ne sahane motoru kacirdiginizi gorun, araciniz yetkili serviste guzelce yapilsin, yarin satarken fiyat kirmaya calisanin burnuna resimle birlikte dayarsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Bence deger kaybiyla ugrasilacak bir sey yok. Camurluga boyasiz gocuk duzeltme sonrasi rotus veya lokal boya atilir. Deger kaybi falan da olmaz. Abartilacak bir hasar degil. Tamponun deger kaybi hic olmaz zaten. Ben mini onarimdan her sene bir tamponu boyatiyorum. Plastik ustu boyalar aletle okunmuyor zaten. Boyanip boyanmadigi bile ispatlanamaz.

mini onarımla nasıl boyatıyorsunuz açıklar mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam pilakasini aldim resimde cekdik adam isyerinin adresini verdi o konuda sikinti yok benim skintim deger kaybi olur mu aracimda camurluk boyasiz olur gibi hic tutanaga girmeyip parasini alip yaptirsam diyorum.

Peyzaj mimari oldugunuz yaziyor profilde. Oncelikle unsuz sertlesmesi nedir bir ogrenin. Bir iki mesajiniza daha baktim problem var gibi bu konuda. Ayrica pilaka degil plaka.

Gecmis olsun. Mercedeslere kasitli carparlar genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dacia aracıma çarptılar geçen ay, fakat mercedes olmadığından umursamadım hurdacıya verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Şubat 2018; 22:49:52 >
  • MERCEDES E Mİ ÇARPMIŞLAR.... MÜMKÜN DEĞİL BÖYLE BİR ŞEY..

DÜNYAYA KUYRUKLU YILDIZ ÇARPMASINDAN DAHA DÜŞÜK BİR İHTİMAL..

ÇÜNKÜ O MERCEDES .... HEM DE KIRMIZI

3 KURUŞ FAZLA OLSUN KIRMIZI OLSUN

ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ AMA KIRMIZI MERCEDES KADAR ÇİRKİN,İTİCİ BİR ARABA OLAMAZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightbluemaster -- 20 Şubat 2018; 1:37:10 >
  • Mercedes arac olarak baslik acmak ne demek.Biz anlamayiz merc.cilere mi sor demek gerek.Gecmis olsun bile diyemedim.Yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 20 Şubat 2018; 1:3:14 >
  • Çamurluğunda çzik çok derin gibi değil pastayla büyük ölçüde geçer göçük ise boyasız göçük düzeltmeyle hallolur 200 tl gibi en fazla tamponu 400 e boyarlar bunlar için kayıt açtırıp tramere işletme göçüğü çektir tamponu gözünü çok tırmalamıyırsa boyatma premium araclarda tramer kaydı bayağı değer düşüklüğü yaratıyor

Not tampondan değer düşüklüğü alamazsın çamurluktsan alırsın ama çok olmaz çamurluğu boyatma bence gerek yok geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.