Şimdi Ara

Mercedes artik eski Mercedes degil (mi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel klasmanda D sınıfı diye bilinen 3 serisi ve C klass, premium markalar için gerçekte C segmentidir. Biz ponlara D segmenti diye bakıyoruz ama onlar bu araçları C segmenti gibi görüyorlar ve kalitesini konforunu ona göre ayarlıyorlar. Bizim E segmenti dediğimiz araçlar onlar için D segmentidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

Eskiden tas gibiydi 10 sene bozulmazdi gibi seylere inanmıyorum ben.Mercedes hala en yüksek kaliteli üretmek zorunda oldugu seyleri gerekli kalitede üretiyor.İç mekanda falan belki bişeylerden çalmaya başladılar ama mekanik olarak mühendislik ve parça kalitesi hala cok üst seviyede.Her arac 200 bin kmde tabii sorun çıkarır.Burada sorun çıkarmasını beklemeyenler kendisini Mercedesin. 1 milyon km garanti verdiğine inanlardan kaynaklaniyor.Gözünüzde birşeyi bu kadar büyütmenin sorumlusu Mercedes değil maalesef.

bu dediklerin c serisi icin gecerli degil iste. 200 bin degil, sadece 200 km deki araclarda sorun var. en tepede verdigim linklere bir bakin. mide guruldusu gibi hertarafindan ayri bir ses geliyormus, lambur lumbur sesler felan.

kisacasi o dediklerin e classtan itibaren vardir.

bu arada sunu da soyleyeyim; mercedes karsiti fln degilim aksine hastasiyim audi kullanicisi olmama ragmen. bu dediklerim premium diye gecen tum d sinifi araclar icin gecerli: a4, c class, 3 serisi. bunlarin hepsi hakkinda da sikayetler var.

bu kadar para dokuluyor neler cekiliyor sonra. yazik gunah valla..

• mercedesin bittiği gün, araba furyasının bittiği gündür.
  • Mercedes E serisinden başlar lafı da yalan oldu. Yeni E serisinin neresi kalite Allah aşkına ya hiç biriniz incelemediniz mi bol bol malzemeden çalmışlar. Eski E serisi ile arasında çok fark var.

C class ise makyajdan önce çok içler acısı haldeydi özellikle iç mekan olarak makyajla biraz daha toparladılar.

Mercedes artık maliyet düşürmek için kaliteden ödün veriyor. Rakipleri Bmw ile Audi ise her geçen gün kendisini geliştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

Eskiden tas gibiydi 10 sene bozulmazdi gibi seylere inanmıyorum ben.Mercedes hala en yüksek kaliteli üretmek zorunda oldugu seyleri gerekli kalitede üretiyor.İç mekanda falan belki bişeylerden çalmaya başladılar ama mekanik olarak mühendislik ve parça kalitesi hala cok üst seviyede.Her arac 200 bin kmde tabii sorun çıkarır.Burada sorun çıkarmasını beklemeyenler kendisini Mercedesin. 1 milyon km garanti verdiğine inanlardan kaynaklaniyor.Gözünüzde birşeyi bu kadar büyütmenin sorumlusu Mercedes değil maalesef.

Aynen katılıyorum.

Mercedes sorun açısından rakiplerinden daha az risk taşıdığı bir gerçek (Mazda'dan sonra ikinciydi galiba). Ancak ayda Türkiye'de bile binlerce satan seri üretim bir modelin tamaminin 0 hata ile üretildiğini düşünmek doğru değil.

• Bizim mahallede bir amca var ben bildim bileli mercedesi var şu anda w211 e200ü var yeni e200ü beğenmemiş ben w126dan aldığım zevki hiç bir arabadan almadım diyor 0ı çıksa gider alırım diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

Bu arada Merc-Audi E segmentinden başlayabilir doğrudur, bunun BMW ile pek alakası yok E21,E30,E36,E46 gibi döneminin D segmentine damga vurmuş araçlara sahip..Fakir avuntusu yani.

Merc=E200den başlar.
    Audi=A6dan başlar.
    BMW=118i'den başlar.

Pes artık, bu kadar mı gözün karardı Bmw için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werderrr

Mercedesci arkadaslar simdi kizacaklar ama, su asagidaki linkte yazilanlari okuyunca gozlerime inanamadim. c180 kullanicilarinin yasadiklari sorunlar bunlar:

http://www.turbofsi.net/forum/mercedes-benz/22813-c180-hakinda-birkac-soru.html

Bu aracin bile kronik sorunlari varmis. Audi a4 icin konusulan tikirti sikirti problemleri bile varmis bunda. Maliyet dusurup Audi BMW ile rekabet edecegiz diye iyice batirmislar sanki. Ayrica gece gunduz dogusa sovup sayiyoruz burada ama Mercedes servislerinden de sikayetciler. Neyse daha fazla uzatmayayim, benim anladigim Mercedes en azindan bu D sinifinda oyle cok ta super degil.

Siz ne diyorsunuz buyrun tartisalim :)

Bu konuyu daha önce okumuştum herhangi bir "kronik sorun" söz konusu değil birçok otomobil içinde haliyle Türkiye şartlarında böyle problemler oluyor tüm otomobiller için geçerli bu arkadaşımın A5 Coupe'u 1 haftadır serviste yatıyor mesela. E serisinde, 320d'de bazı sorunlar oluşabiliyor. Bu premium segment arabaların güvenilirliğini zedeleyecek bir durum değil "Yolda kalmış araç fotoğrafları" isimli forum konusunda tüm yolda kalan arabaların VW olduğunu görebilirsin mesela, halk arabası segmentinde VW tapılan marka şuanda. Ayrıca o konuda Bmw 6 Serisi de vardı, incelersen görebilirsin. Bunlar markayı karalamaya gidilecek durumlar değil. iyi günler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Bu arada Merc-Audi E segmentinden başlayabilir doğrudur, bunun BMW ile pek alakası yok E21,E30,E36,E46 gibi döneminin D segmentine damga vurmuş araçlara sahip..Fakir avuntusu yani.

Merc=E200den başlar.
    Audi=A6dan başlar.
    BMW=118i'den başlar.

Yoo benim BMW için felan gözüm kararmadı, babamın markası değil sadece görüşlerimi söyledim.. yeri geldiğinde herkesin nasıl fanatik olduğunu biliyorum o yüzden boşuna saldırmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 18 Ocak 2012; 12:12:51 >

• Mercedes E'den başlar diyenler E serisinin önce kasaya göre rezalet olduğunu görmüyor heralde.
    C serisi eskisine göre iyi, yeni s yine muhteşem olucak ama şu anki e serisi tam bir rezalet mercedes açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

Orijinalden alıntı: werderrr

Mercedesci arkadaslar simdi kizacaklar ama, su asagidaki linkte yazilanlari okuyunca gozlerime inanamadim. c180 kullanicilarinin yasadiklari sorunlar bunlar:

http://www.turbofsi.net/forum/mercedes-benz/22813-c180-hakinda-birkac-soru.html

Bu aracin bile kronik sorunlari varmis. Audi a4 icin konusulan tikirti sikirti problemleri bile varmis bunda. Maliyet dusurup Audi BMW ile rekabet edecegiz diye iyice batirmislar sanki. Ayrica gece gunduz dogusa sovup sayiyoruz burada ama Mercedes servislerinden de sikayetciler. Neyse daha fazla uzatmayayim, benim anladigim Mercedes en azindan bu D sinifinda oyle cok ta super degil.

Siz ne diyorsunuz buyrun tartisalim :)

Bu konuyu daha önce okumuştum herhangi bir "kronik sorun" söz konusu değil birçok otomobil içinde haliyle Türkiye şartlarında böyle problemler oluyor tüm otomobiller için geçerli bu arkadaşımın A5 Coupe'u 1 haftadır serviste yatıyor mesela. E serisinde, 320d'de bazı sorunlar oluşabiliyor. Bu premium segment arabaların güvenilirliğini zedeleyecek bir durum değil "Yolda kalmış araç fotoğrafları" isimli forum konusunda tüm yolda kalan arabaların VW olduğunu görebilirsin mesela, halk arabası segmentinde VW tapılan marka şuanda. Ayrıca o konuda Bmw 6 Serisi de vardı, incelersen görebilirsin. Bunlar markayı karalamaya gidilecek durumlar değil. iyi günler diliyorum.

markayi mi karaladim ben ?? dikkatli okumadiniz sanirim yazdiklarimi. c serisinde sorun var deyince markayi karalamis oldum. yalan degil. ayni sekilde a4 ve 3 serisinde de sorunlar var. sorunsuz araba yokmus onu gordum. karalama felan yok baska yerlere cekmeyelim. vw sorunsuz da demedim. daha gecen 300000 araci geri cagirdilar.

ayrica asagidaki posttan itibaren 5-6 postu tekrar okuyun:

http://www.turbofsi.net/forum/mercedes-benz/22813-c180-hakinda-birkac-soru-8.html#post292133

• quote:

quote:

quote:

Merc=E200den başlar.
    Audi=A6dan başlar.
    BMW=118i'den başlar.

Yoo benim BMW için felan gözüm kararmadı, babamın markası değil sadece görüşlerimi söyledim.. yeri geldiğinde herkesin nasıl fanatik olduğunu biliyorum o yüzden boşuna saldırmayalım..

Saldırmak benim tarzım değildir ki bunu gerektirecek bir durum da yok.
    İlk yazdıklarınla bu son yazını tekrardan okumanı tavsiye ederim.Tezatlığı görmen lazım normalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merc=E200den başlar.
    Audi=A6dan başlar.
    BMW=118i'den başlar.

Saldırmak benim tarzım değildir ki bunu gerektirecek bir durum da yok.
    İlk yazdıklarınla bu son yazını tekrardan okumanı tavsiye ederim.Tezatlığı görmen lazım normalde.

Saldırı kelimesini sizin için değil veletlikle itham eden üye için söylemiştim sizin saldırmayacağınızı ve bmw-merc konularında temiz üslubunuzu biliyorum zati Bnm lafım sadece BMW 5'ten başlar diyenler içindi, BMW zaten 3 ve 5 modelleriyle damga vurdu tarih boyu 3 serisini görmemezlikten gelmek nedir yani?yeni mi çıktı bu da Audi yazmasaymışım keşke diyorum sadece o iki markanın yanında sırıtmış çünkü..

• tabii ki her firma gibi mercedes'te artık eski mercedes değil. bunu 30 yıldır makam şöförlüğü yapan ve S serisi mercedeslerin tüm versiyonlarını kullanan bir yakınım söylüyor.
  • kim ne derse desin mercedes mercedestir.yeni S serisi çıkıp standartları yeniden belirlediğinde buna birkez daha şahit olacağız.
  • Adam Audi kulubüne Mercedes'le kulübünle şikayet yazmış bir de avatarının altında BMW logosu var. Biz de gelmişiz bu adamın yazdıklarını tartışıyoruz.
  • Sırf Mercedes değil bütün markalar eski kalitesinin çok uzağında. 15 yıl önce üretilen araçlar şimdikinden çok daha kaliteli, uzun ömürlü, iyi işçilikliydi.
  • Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum ama CLS,SL,CL,S serileri ve SLS ile diger AMG modellerine bakin mercedes neredeymis gorun , mercedes yillardir her zaman ust segmente hitap etmistir.
  • Heralde başlık yanlış oldu alt sınıf mercedesler demem gerekirdi başlıkta.
    Sl sls diyenler olmuş yahu... Çok acayip...
  • valla az önce bir merso gördüm artık 90 model mi kaç bilmiyorum ama

araba DİRİ arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.