Şimdi Ara

Mercedes artik eski Mercedes degil (mi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

1.6 motor yapti c180 prestij cizildi bence

Mercese sahip olmak okadar kolay olmamali diye dusunuyorum

Burda devletin geri kalmis mtv zihniyeti var ama bence olmamaliydi

C180 deki mercedes kalite algisinin olmadigini dusunuyorum

Cihan c 180 beyaz boy boy caddelerde gözüken AMG modifiyeli çoğu araç C serisini ve Mercedesi sıradan hale getirdi.Belki 90 milyarın altında yok ama bir Passat olmuş 80 milyar adam 10 veriyor C ile dolaşıyor Mercedes artık ayda C serisini 1500 e yakın satmış haliyle kaite düşecek.

Buda mercedes icin kotu oldu bence

Mercedes satışlarını arttırdı ama prestiji zayıfladı gerçi BMW de 3 ve 5 serisi ile mükemmel satış yapıyor aynı durum BMW dede mevcut

• Su konuda @ asoz a tesekkurlerimi bir borc bilir kendilerine arz ederim. Ayni benim kafadan cok objektif yaklasiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

aramız düzelmişmiydi

O kadar çok ban yiyorsun ki düzeldiğini konuşamıyoruz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

Su konuda @ asoz a tesekkurlerimi bir borc bilir kendilerine arz ederim. Ayni benim kafadan cok objektif yaklasiyor

Eywallah kardeşim..

Allah hepimizi bu internetten araba kullanmayı öğrenen tayfadan korusun...
  • bir konu açarken düşünüp açsanız ne güzel olur ?

yazmayayım yazmayayım dedim tutamadım kendimi..
    quote:

1-Aracın aşırı çok yaktığı
    2-Çekiş gücünün düşük olması
    3-Performansın beklentileri vermemesi
    4-Benzin fiyatlarının iyice uçması
    5-Bu kasanın sorunlu olması

öncelikle 1.yle başlıyacağım.

aşırı çok yakıyor ha.kime göre neye göre ?

şurda git bir C sınıfı araç 1.6 atmosferik olsun bide max 130hp olur oda,otm olunca bide 11-12 litre altında yakıyormuymuş git bir sor kullananlara bakayım ?

araç 156hp arkadan itiş 1.5tona yakın 5ileri otm vites ve 6 litre yakmasını beklemiyordunuz değil mi..uzun yolda şahane tüketim verileri elde edebilirsiniz..

örneğin

şiçi bdüzü-tuzla çoğunluk trafik,zaman zaman akıcı yol,bdüzünde 2-3km lik gidiş gelişler avmlere gidiş gibi şiçi işler..(Veriler bizzat bana aittir alıntı vs değil)

yada uzun yolda tüketimi mi düşürmek istiyorsun,o zaman ona göre kullan CC devrede 5.5LT lik tüketim değeri..hani şu çok olan tüketim ? araçta 2kişi+bagaj full.1.7tona yakın.çok yakıyor çok

2.çekiş gücü düşük

kulaktan dolma konuşmamakta fayda var,arabanın 0-100değeri 9.9sn 156hp e göre vasat geliyor olabilir,ancak orta hızlarda 100+ da gayet başarılı işler çıkarıyor.

3.beklentiler

ne beklediğinize bağlı,bunun neresi sorun yani anlayamıyorum..eğer performansı yüksek araç istersen gider C250 CGI alırsın 1.8 204hp turbo 7 ileri 2 geri şanzıman.0-100 7.2sn...

size zorla kimse c180k aldırmıyor gidip c63 amg bile alabilirsiniz,performansın kralını verir size.

4-Benzin fiyatlarının iyice uçması

benzin fiyatlarını Mercedes-Benz yükseltiyor tabi,onların kontrolünde..bunu mercedesle bağdaştırmanız çok harika olmuş.ibretlik kesinlikle.

5-Bu kasanın sorunlu olması

ne sorunu varmış bu kasanın?

kronik olarak otm kapanan aynaların kapanırken ses cıkarması vardı,servise goturunce düzeltiyorlar ki bu 2008e kadar olanlarda mevcut sadece.

süspansiyon vuruntu sorunu mevcuttu aynı şekilde serviste bunu da çözüyorlar ki çok sık görülen bir sorun değildir..

onun dışında bir sorunu mevcut değildir.

isteyen gider lexus,acura alır.ama BMW VE MERCEDES varken o kadar parayı onlara vermem ben şahsen..

buyrun mercedes'in geliştirdiği yeni teknoloji..

bu yeni teknoloji büyük ihtimalle bu S serisinde yada bir sonraki S serisiyle beraber kullanıma sunulacak..

yıldız her zaman farkını koyar

size lexus acura vs nenizle mutluluklar derim..

Almanlar bu işi yapar =maybach,rr gibi markaları dışarda tutarsak araba demek Alman'ın işi demektir araba demek mercedes,araba demek bmw,araba demek audi demektir..porsche demektir..

Yıldızı yeter

• İlerde 5 yil sonra en bu sure ::)))

Mutlaka bir mercedes sahibi olmak istiyorum ama cserisi ama e serisi

Ama mecedes kendi imajini kendi sarsti 1.6 motor nedir ya daciami bu ::)))
  • Bazılarımız iyiki eskisi gibi değil demiş bir öldürmediğiniz kaldı Mercedes-Benz'i belki bazı modelleri markanın ruhunu yansıtmıyor olabilir ama piyasanın en kaliteli ürünlerini yapıyor havada, karada, denizde..
  • quote:

İlerde 5 yil sonra en bu sure ::)))

o zaman audinin kusura bakma ama imajı felan yok.

1.2 1.6 1.4 motorlar havada uçuşuyor.

bmw de de 1.6 motor var ezelden beridir ?

hacimle prestij oluyorsa kamyon alalım prestijin alası olur sanırım
  • Holly. One@ uzun yolu kim 50 km ile gider. Benim 112 motor w220 3.2 lt ile 50 ile uzun yola ciksam yakalarim o degeri hemde 7-8 yillik teknoloji farkina ragmen. 5.5 lt guzel olmus
  • arkadaşlar kavga etmeyin
    mercedes=s class gerisi boş 2012 güncel kasayı almayı düşünüyorum bende Allah nasip ederse tabi 10 yıl sonra 2022 de

bu arada2013 ford mondeo dehşet geliyor
    daha fazla foto için link

http://resim.donanimhaber.com/m_56681567/tm.htm

• quote:

Holly. One@ uzun yolu kim 50 km ile gider. Benim 112 motor w220 3.2 lt ile 50 ile uzun yola ciksam yakalarim o degeri hemde 7-8 yillik teknoloji farkina ragmen. 5.5 lt guzel olmus

170-200km sürekli giderkende(edirne otoban 170in altına inilmeden) 9.9lt ortalama yakalıyor hocam

50km ile sadece verdiğim resimle gidiliyor,normalde 80kmyle,ortalama hız olduğu için düşük çıkıyor doğal olarak..
  • link de sorun olmuş yeniden veriyorum

• quote:

Holly. One@ uzun yolu kim 50 km ile gider. Benim 112 motor w220 3.2 lt ile 50 ile uzun yola ciksam yakalarim o degeri hemde 7-8 yillik teknoloji farkina ragmen. 5.5 lt guzel olmus

o da zaten dayanamamış 25 km gidebilmiş,

bence asıl sorulması gereken 55 km ortalama hız ile 25 km gidip nasıl uzun yol tüketim verisi olarak gösterebildiği olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

bence anlamadınız

• Mercedes Candır Can...En Kötü Arabası Bence Kendi Kanaatimce Bmw'nin En İyi Arabasına Eş Değer Kalitede..Ayrıca Audi bmwden Çok Daha İyi ...
  • ya bırakın mercedesi falan...

bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, hatta traş makinesi hepsinin eskileri çok çok daha kaliteliydi... yazlıkta benden büyük buzdolabı var yemin ediyorum alaska yapıyor içerisini taş gibi hala... eski makinelerin malzemeleri, tokluğu, kalitesi hiç bir şeyde yok artık...

Eskiden araştırmalar yapılır sorunsuzca ömür boyunca kullanılacak şekilde üretilirdi. Şimdi resmen kasıtlı olarak bazı parçaların ömürlü olduğunu hepimiz biliyoruz. Artık kullan-at dönemde yaşıyoruz. . Bir ürünü alıp çocuğunun da onu kullanması gibi bir durum pek yok.. al garantisi bitip bozulunca at yenisini al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

arkadaşlar kavga etmeyin
    mercedes=s class gerisi boş 2012 güncel kasayı almayı düşünüyorum bende Allah nasip ederse tabi 10 yıl sonra 2022 de

bu arada2013 ford mondeo dehşet geliyor
    daha fazla foto için link

1.6 c class alacağıma 2.0 dizel bunu alırım

• quote:

quote:

quote:

bence anlamadınız

Anlaşılmayacak birşey yok Merso'ya vurulmayacak yerden vurmuşunuz ama tutmamış tabi

• Arkadaslar bir aractan beklentilerimiz bu konuda cok onemli evet bizimde bir ustamiz var oda soyluyor Mercedes ler eskisi gibi degil diye ama bunun farkli nedenleri varki bence en onemli nedeni farkli fabrikalarda uretim olmasi basi ceker.

Ama bu durum tum markalar icin gecerli bence. Sonucta ne olursa olsun dunyada arac standartlarini belirleyen 1-2 marka vardir ki bunlardan biri Mercedes'tir Sonucta ne zaman bir yildiz gorsek o bize guveni, surus zevkini, kaliteyi, konforu ifade eder. Asagidaki linklerde son S Class daki bazi teknolojileri anlatiyor izleyince ne demek istedigimi anlayacaksiniz :

Parking Guidance System
    Attention Assist
    Intelligent Light System
    Lane Keeping Assist and Night View Assist
    Active Blind Spot Assist
    Distronic Plus
    Pre-Safe®

Bunlar sadece bir kismi bu teknolojileri bulan bir firmaya cok da bisey diyemeyiz degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

quote:

bence anlamadınız

Anlaşılmayacak birşey yok Merso'ya vurulmayacak yerden vurmuşunuz ama tutmamış tabi

benim bir-yerinden vurduğum falan yok mercedes bunu kendi yaptı

1.6 motor bence kendi imajını düşürdü hepsi bu

birde şuna adım gibi eminim tamam çok iyi bir firma 100 yılı aşkın süredir araba üretiyor ama trde çok fazla abartılıyor (kalitesi asla tartışılmaz)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.