Şimdi Ara

Mercedes artik eski Mercedes degil (mi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swrc

arkadaşlar kavga etmeyin
    mercedes=s class gerisi boş 2012 güncel kasayı almayı düşünüyorum bende Allah nasip ederse tabi 10 yıl sonra 2022 de

bu arada2013 ford mondeo dehşet geliyor
    daha fazla foto için link

http://resim.donanimhaber.com/m_56681567/tm.htm

Mercedes artik eski Mercedes degil (mi)

çakma aston martin

gerçeği burda

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

İlerde 5 yil sonra en bu sure ::)))

Mutlaka bir mercedes sahibi olmak istiyorum ama cserisi ama e serisi

Ama mecedes kendi imajini kendi sarsti 1.6 motor nedir ya daciami bu ::)))

o zaman audinin kusura bakma ama imajı felan yok.

1.2 1.6 1.4 motorlar havada uçuşuyor.

bmw de de 1.6 motor var ezelden beridir ?

hacimle prestij oluyorsa kamyon alalım prestijin alası olur sanırım

bence anlamadınız

Anlaşılmayacak birşey yok Merso'ya vurulmayacak yerden vurmuşunuz ama tutmamış tabi

benim bir-yerinden vurduğum falan yok mercedes bunu kendi yaptı

1.6 motor bence kendi imajını düşürdü hepsi bu

birde şuna adım gibi eminim tamam çok iyi bir firma 100 yılı aşkın süredir araba üretiyor ama trde çok fazla abartılıyor (kalitesi asla tartışılmaz)

Mutabık kalınması gereken nokta şu ki Mercedes-Benz bir RR veya Bentley gibi marka vizyonu taşımıyor.Yani en düşük motoru 3 veya 4 litreden başlayacak diye bir marka kuralı yok
    Nihayetinde Mercedes Lux Alman otomobil üreticisi Bmw ve Audi gibi.Onların 1.6'sı yok mu Bmw'nin yıllardır var, Audi'nin 1.4'ü dahi var.
    Merso 1.8 litre yaparken bişey yoktu da 1.6'ya düşünce mi imajı düştü birden.
    Ben herzaman söylüyorum Mercedes'ün yakın zamana kadar otomotiv endüstrisinde rakiplerine üstünlüğü barizdi.Alt kesimler için Vw-Opel vs.firmalar için erişilmez noktadaydı ama bugün teknoloji herkesin emrinde.Artık bariz üstünlüğü kalmadı haliyle.Rakipleriyle genel olarak eşdeğerde zaten.

• Ben herzaman söylüyorum Mercedes'ün yakın zamana kadar otomotiv endüstrisinde rakiplerine üstünlüğü barizdi.Alt kesimler için Vw-Opel vs.firmalar için erişilmez noktadaydı ama bugün teknoloji herkesin emrinde.Artık bariz üstünlüğü kalmadı haliyle.Rakipleriyle genel olarak eşdeğerde zaten.

yazında son noktasına kadar haklısın artık firmalar hemen hemen eş değer araç üretiyorlar mercedes rakipsiz ve tek bir firma değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

arkadaşlar kavga etmeyin
    mercedes=s class gerisi boş 2012 güncel kasayı almayı düşünüyorum bende Allah nasip ederse tabi 10 yıl sonra 2022 de

bu arada2013 ford mondeo dehşet geliyor
    daha fazla foto için link

http://resim.donanimhaber.com/m_56681567/tm.htm

çakma aston martin

gerçeği burda

çok ayıp ediyorsun. çamur atıyorsun. saygınlığını korumanı öneririm.

aston martin zaten fordun du düne kadar.....

• birkaç araba dergisinde yeni E serisinin eski serilere göre kaliteyi düşürdüğünü yazıyordu. özellikle iç mekanda. ama o dergilerin yazarlarının söyledikleri tabi. ben birebir test etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

Güzel yorum da, cidden doğru olan birşey var, Biz ailece mercedes kullanıcısıyız. Hatta sülalece de diyebilirim.

Mercedes' in Chrysler firmasıyla yaptığı ortaklık sonucu araçlarında eski kalite yok. Kalite den kastım, Mesela rot başları veya rot kolları. 100.000 km değişmeyeni vardı.

İyi bilirim w126 w124 olduğu zamanlar. Babam derdi ki Mercedes Fakir arabası. Çünkü haklıydı. Bir parçası 10. yılında bozulduysa yerine yenisini koyduğunuzda 10 yıl yine problemsiz devam ederdi. Yani 10 yılda bir parça değiştirseniz bir şahin doğan kadar 10 yıl sonunda masraflı değildi.

Ama şimdi öyle değil. Mercedes şimdiler de zengin arabası oldu. Eskiden gram sorun çıkarmayan markanın araçları şimdiler de acayip acayip sorunlar çıkartabiliyor.takip ediyorum bakıyorum. İlk marşında yatak saran segman dağıtan Mercedes ler var.

Tabi ben burda öz eleştiri yaparken. Hemen Pusu da Bekleyen BMW ciler zannetmesinler ki ekmeklerine yağ sürüyorum. X5 de sahip olduk, 7.30LD ye de. Yine de Mercedes' in yanına yaklaşamaz. Hem Marka Değeri hem Araçları bakımından.

BMW'ciler, zannetmeyin ki ekmeğinize yağ sürüyor; öyle de Mercedes müdavimidir bunlar ailecek.

Sakın ha BMW'ciler, o dandik arabalarınızla Osmanlı askerini faka bastıramazsınız.

Bakın BMW'ciler, adam olun. Lan BMW'ciler! BMW'ciliğinizi bilin! Adam özeleştiri yapıyor, hemen sevinmeyin!

Bu arada son paragrafa dikkat; yersiz noktalama işaretleri, ne idüğü belirsiz büyük harfler falan gırla gitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

Sevgilerle . Otto ;)

Motor?

ahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 19 Ocak 2012; 0:13:08 >
  • babamla birlikte sahibi olmayı hayal ettigimiz arabalardan biride Mercedes'in efsane G serisi jeepleridir bu sebebden biz alana kadar kalıteyı fazla dusurmesinler
    Bu da ekşi sözlükdeki konusu:
    Mercedes G Serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

quote:

quote:

Ulen şurda konuşanların %99 unun ne mercedesi var ne binmişliği var nede uzun süre kullanmışlığı var bol keseden bilip bilmeden sallıyorlar. Paran olsa japon a bakarmısın bilmemne. Al kardeşim benim param var hem mercedesim var hem infiniti.

O yüzden burdaki çoğu yorum gibi boş boş yazmıyorum. Mercedes eski 80 li 90 lı yıllardaki mercedes değil Bunu hem bir mercedes sahibi (öyle c180 falan değil e250 amg) olarak hemde infiniti sahibi olarak yazıyorum. Infiniti mden 10 kat daha fazla memnunum.

Geçin şu fanatikliği ne mercedes ne diğerleri babanızın markası değil.

Mercedes sahibi olabilrsin üstüne İnfiniti ki bende Mercedes sahibiyim burda böyle herkesi küçümseyici yazma öncelikle sonra c 180 değil E 250 AMG demişsin bende C220 sahibiyim .E250 AMG aracın c180 gibi çakma AMG lerden mi ?

Al gir oku mercedesimin konusu :

http://forum.donanimhaber.com/m_54823884/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54823884

senin c220 ni seveyim ben

Sen sevme herkesin alacağı türden değil zaten c 220 .

Evet c220 tam ara motor, ara model hiç tutmadı türkiyede hem motor eski teknoloji hem güçsüz hemde vergisi fazla. 2.2litre 136 hp mercedesin yüz karası bir motor. Zaten kullanmayı bıraktı makyajdan sonra. Makyajsız c lerin içide berbat, baya zarar etmissindir sıfır aldıysan o aracı Doğru dedin herkes almaz o arabayı

vurun daha ölmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazırda kullandığımız c180 amg paket aracımız var.
    araç amcama alınmıştı ama genç olmamdan dolayı bayağı bende durdu.
    1-Aracın aşırı çok yaktığı
    2-Çekiş gücünün düşük olması
    3-Performansın beklentileri vermemesi
    4-Benzin fiyatlarının iyice uçması
    5-Bu kasanın sorunlu olması

ilk 4 madde kesinlikle doğru.bazen annemleri almaya giderdim kendi arabanla gelseydin(golf) ya buna sığmıyoruz.
    amcamın hala ısrarla 300-350 bin yakıyo dediği araca hesabı kitaba döküp 450binden aşşağı yakmadığını göstermem.
    ve performans..mercedes dedik uçar kaçar ama çok kötü yani 115bg araba bişe beklememek lazım ama bu kadar da kötü olmaması gerekir..

herhangi bir sorununu görmedim sadece 3 aylıkken 4 lastik değişti bombe mi ne yapmış şehir dışındaydım bende..başka bişe görmedim..

sürüşü çok keyifl veriyor ama rahat araba..bide cam tavanı off of

• Aslında eskisinden haklı olduğunu düşünmüyorum.

Fakat diğer alt markalar kendini cok geliştirdi vede Mercedes BMW ayarına geldi.

Insanlarda ister istemez Mercedesten cok daha iyisini bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Glory

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulen şurda konuşanların %99 unun ne mercedesi var ne binmişliği var nede uzun süre kullanmışlığı var bol keseden bilip bilmeden sallıyorlar. Paran olsa japon a bakarmısın bilmemne. Al kardeşim benim param var hem mercedesim var hem infiniti.

O yüzden burdaki çoğu yorum gibi boş boş yazmıyorum. Mercedes eski 80 li 90 lı yıllardaki mercedes değil Bunu hem bir mercedes sahibi (öyle c180 falan değil e250 amg) olarak hemde infiniti sahibi olarak yazıyorum. Infiniti mden 10 kat daha fazla memnunum.

Geçin şu fanatikliği ne mercedes ne diğerleri babanızın markası değil.

Mercedes sahibi olabilrsin üstüne İnfiniti ki bende Mercedes sahibiyim burda böyle herkesi küçümseyici yazma öncelikle sonra c 180 değil E 250 AMG demişsin bende C220 sahibiyim .E250 AMG aracın c180 gibi çakma AMG lerden mi ?

Al gir oku mercedesimin konusu :

http://forum.donanimhaber.com/m_54823884/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54823884

senin c220 ni seveyim ben

Sen sevme herkesin alacağı türden değil zaten c 220 .

Evet c220 tam ara motor, ara model hiç tutmadı türkiyede hem motor eski teknoloji hem güçsüz hemde vergisi fazla. 2.2litre 136 hp mercedesin yüz karası bir motor. Zaten kullanmayı bıraktı makyajdan sonra. Makyajsız c lerin içide berbat, baya zarar etmissindir sıfır aldıysan o aracı Doğru dedin herkes almaz o arabayı

vurun daha ölmedi.

Baya bir post silinmiş ben gene önceden yazdıklarımı ekliyeyim dedim...

Neden üslubum değişti biliyormusun?

Çünkü bu forumda ne kadar fazla bilgili, kültürlü, ne dediğini bilen, güzel paylaşımlar yapan üyeler varsa (mesela bakın bu konuda asoz, holy-one gibi) ne yazıkki bir okadar da boş beleş, cahil, işe yaramaz, gereksiz yorum yapanlar da(çoğu liseli) olduğunu anladım.

Ve bu cahil, cahil olduğu kadar da küstah arkadaşların sayısı, düzgün üyelerden hayli fazlaca. Ee öyle olunca bende fazla ciddiye almıyorum artık bu forumu gırgır yapıyorum sadece. Uslubumdaki değişiklik bu sebepten.

Başlarda güzel paylaşımlar yapalım, ben yeni bilgiler öğreniyim, insanlar benim bilgilerimden faydalansın istiyordum ama görüyorumki burdaki üye profili buna pek müsait değil. Gerçekten bilgili, donanımlı,tecrübeli, burda tatlı dille insanlara birşeyler anlatmaya, öğretmeye çalışan üyelere yazık oluyor.

Şu mercedes konusunda da her iki markadan da araca sahip biri olarak objektif yorumumu yaptım. İki markada bana para vermiyor neticede. Fakat işte gene kendini bilmez 1-2 kişi, insanı zıvanadan çıkarıyor. Neden böyle düşünüyosunuz, mercedesin ne eksikliğini gördünüz, infinitinin neyi üstündü diye soracağına, bana yıkamacıda çalışıyor diyor

işte bu sebeple ister siz beni yıkamacıda çalışıyo diye bilin, ister başkasının evindeki arabaların resimlerini çekti diyin umrumda değil Ben artık sadece dalgama gırgırıma bakarım bu forumda...

Burada hala güzel güzel laf anlatmaya çalışan, bilgi paylaşan üyelere de gerçekten helal olsun. Bende bu kadar sabır ne yazık ki yok...

• bizim hocamız mercedes kaliteli araba değil diyodu doğruymuş demek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Bu arada Merc-Audi E segmentinden başlayabilir doğrudur, bunun BMW ile pek alakası yok E21,E30,E36,E46 gibi döneminin D segmentine damga vurmuş araçlara sahip..Fakir avuntusu yani.

Merc=E200den başlar.
    Audi=A6dan başlar.
    BMW=118i'den başlar.

Pes artık, bu kadar mı gözün karardı Bmw için.

Yoo benim BMW için felan gözüm kararmadı, babamın markası değil sadece görüşlerimi söyledim.. yeri geldiğinde herkesin nasıl fanatik olduğunu biliyorum o yüzden boşuna saldırmayalım..

cok dogru bir tespit.BMW ofc ...

• quote:

Baya bir post silinmiş ben gene önceden yazdıklarımı ekliyeyim dedim...

Neden üslubum değişti biliyormusun?

Çünkü bu forumda ne kadar fazla bilgili, kültürlü, ne dediğini bilen, güzel paylaşımlar yapan üyeler varsa (mesela bakın bu konuda asoz, holy-one gibi) ne yazıkki bir okadar da boş beleş, cahil, işe yaramaz, gereksiz yorum yapanlar da(çoğu liseli) olduğunu anladım.

Ve bu cahil, cahil olduğu kadar da küstah arkadaşların sayısı, düzgün üyelerden hayli fazlaca. Ee öyle olunca bende fazla ciddiye almıyorum artık bu forumu gırgır yapıyorum sadece. Uslubumdaki değişiklik bu sebepten.

Başlarda güzel paylaşımlar yapalım, ben yeni bilgiler öğreniyim, insanlar benim bilgilerimden faydalansın istiyordum ama görüyorumki burdaki üye profili buna pek müsait değil. Gerçekten bilgili, donanımlı,tecrübeli, burda tatlı dille insanlara birşeyler anlatmaya, öğretmeye çalışan üyelere yazık oluyor.

Şu mercedes konusunda da her iki markadan da araca sahip biri olarak objektif yorumumu yaptım. İki markada bana para vermiyor neticede. Fakat işte gene kendini bilmez 1-2 kişi, insanı zıvanadan çıkarıyor. Neden böyle düşünüyosunuz, mercedesin ne eksikliğini gördünüz, infinitinin neyi üstündü diye soracağına, bana yıkamacıda çalışıyor diyor

işte bu sebeple ister siz beni yıkamacıda çalışıyo diye bilin, ister başkasının evindeki arabaların resimlerini çekti diyin umrumda değil Ben artık sadece dalgama gırgırıma bakarım bu forumda...

Burada hala güzel güzel laf anlatmaya çalışan, bilgi paylaşan üyelere de gerçekten helal olsun. Bende bu kadar sabır ne yazık ki yok...

Vah pilot kardeşim... Böyle düşündüğünü hesaba katmamıştım ben.

Sen de haklısın. Forumun çivisi çıktı. Eh, üstüne sen yeni inceleme yapmayınca biz de yapmamış sayıldık ve forumda bir gerginlik oluştu. En kısa zamanda yeni paylaşımlarını bekliyoruz. Varsın yıkamacıda çalışıyor desinler, sen gönlümüzün pilotusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

hazırda kullandığımız c180 amg paket aracımız var.

ilk 4 madde kesinlikle doğru.bazen annemleri almaya giderdim kendi arabanla gelseydin(golf) ya buna sığmıyoruz.
    amcamın hala ısrarla 300-350 bin yakıyo dediği araca hesabı kitaba döküp 450binden aşşağı yakmadığını göstermem.
    ve performans..mercedes dedik uçar kaçar ama çok kötü yani 115bg araba bişe beklememek lazım ama bu kadar da kötü olmaması gerekir..

herhangi bir sorununu görmedim sadece 3 aylıkken 4 lastik değişti bombe mi ne yapmış şehir dışındaydım bende..başka bişe görmedim..

Bu maddeler gerçeği yansıtmıyor.

115 beygir ne anlamadım 316i ile karıştırıyor olmayasın? Mercedes C180 156 beygir supercharger beslemeli motora sahip, 0-100 hızlanması 9.5 saniye hazırda kullandığınız M6 falan varsa haklısınız beklentilerinizi karşılamayabilir. Türkiye şartlarında satılan otomobiller arasında performans değerleri ortalamanın çok üzerinde, genele göre yorumlarsak.

Turbofsi.net'te genelde 2.0 TFSI kullandıkları için 9.5 saniye hızlanma yeterli gelmemiş olabilir normal. Benzin fiyatlarının uçmasıyla otomobil değerlendirmesinin alakası yok. Yakıt olarak 11 litre civarında yakıyor.Fazla olduğuna katılıyorum.

W204 kasa Mercedes C Serisinin en sorunsuz kasası, yıllık değerlendirmelere ve sorunsuzluk oranlarına bakmanızı öneririm tüm dökümanlar internette mevcut. Kullandığınız araçlarla arasındaki farkı görebilirsiniz zaten herhangi bir çukurda gelen tok seslerden anlarsınız nekadar sağlam bir otomobil. Bu arada 2012 A6 2.0 TDI 177hp kullanıyorum, eski aracım C180 AMG bir yakınıma sattım, şunu söyleyebilirim ki Mercedes kalitesini ancak binen anlar. Bu iç malzeme kalitesi meselesi değil, yürüyen aksam-sağlamlık-güvenlik. 40.000 km yaptım, sıfır sorun. Daha önce Passat 2.0 TDI vardı 5 kez yolda bıraktı,mazot pompası arızası yaptı,DSG şanzıman sorunları yaşattı, her yerinden sesler gelmeye başladı takır tukur dağılır gibi oluyordu bozuk yolda. Siz buradan yorum yaparak bir şey elde edemezsiniz. Tecrübe herşeydir, internetten teknik özellikler butonuna basmak değil mesele.

• quote:

İlerde 5 yil sonra en bu sure ::)))

Mutlaka bir mercedes sahibi olmak istiyorum ama cserisi ama e serisi

Ama mecedes kendi imajini kendi sarsti 1.6 motor nedir ya daciami bu ::)))

Yeni kasa (W204) 1600cc 156 beygir kompressor'den önce W203 kasa 1800cc 143 beygir kompressor C serisi vardı. 1.8'in teknik verileri çok daha kötü, o zamanlardı C180 Kompressor'e tapılıyordu okadar basit şeylere takılıyorsunuz ki 200cc'nin getirisi çok yüksek. Hem performans anlamında hem vergilendirme sistemimiz açısından. 1.8 bol vergiyle satılırken mükemmel, 1.6 litre 156 beygir motor ile imajı mı sarsılacak. Ancak bu forumda böyle şeyler yazılır zaten gerçek hayatta kimse imajdan falan bahsetmiyor :) İmaj sarsılacak olsa 3 serisi en dandik araba olurdu zaten heryerde var A4'te aynı şekilde.

BMW gibi motorlarıyla piyasaya hakim olan bir markanın D segmenti arabası 3 serisinde 1600cc 115 beygir 0-100 değeri 13 saniye olan bir otomobili yıllardır satmasını da değerdirsene imaj açısından?
    Audi'nin 1.8 litre 120 beygir A4 satması imaj açısından nasıl?
    Mercedes E250 CGI'lerinde de 1.8 litre 204 beygir motor kullanıyor. İlla 3000 motor olması gerekmiyor eski kafayla konuşmayın artık.

Dacia'mı bu demişsin ya ondan sonraki yazılarını okumak içimden gelmedi zaten. 1.5 dci 90 beygir motorlarla karıştırıyorsun galiba.

1600cc 105 beygirlik DSG Passata taptığın konuları da okuduk 80.000 liraya 13 saniyeede 0-100 veren tek otomobil. Passatta Dacia değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

Yeni kasa (W204) 1600cc 156 beygir kompressor'den önce W203 kasa 1800cc 143 beygir kompressor C serisi vardı. 1.8'in teknik verileri çok daha kötü, o zamanlardı C180 Kompressor'e tapılıyordu okadar basit şeylere takılıyorsunuz ki 200cc'nin getirisi çok yüksek. Hem performans anlamında hem vergilendirme sistemimiz açısından. 1.8 bol vergiyle satılırken mükemmel, 1.6 litre 156 beygir motor ile imajı mı sarsılacak. Ancak bu forumda böyle şeyler yazılır zaten gerçek hayatta kimse imajdan falan bahsetmiyor :) İmaj sarsılacak olsa 3 serisi en dandik araba olurdu zaten heryerde var A4'te aynı şekilde.

BMW gibi motorlarıyla piyasaya hakim olan bir markanın D segmenti arabası 3 serisinde 1600cc 115 beygir 0-100 değeri 13 saniye olan bir otomobili yıllardır satmasını da değerdirsene imaj açısından?
    Audi'nin 1.8 litre 120 beygir A4 satması imaj açısından nasıl?
    Mercedes E250 CGI'lerinde de 1.8 litre 204 beygir motor kullanıyor. İlla 3000 motor olması gerekmiyor eski kafayla konuşmayın artık.

Dacia'mı bu demişsin ya ondan sonraki yazılarını okumak içimden gelmedi zaten. 1.5 dci 90 beygir motorlarla karıştırıyorsun galiba.

1600cc 105 beygirlik DSG Passata taptığın konuları da okuduk 80.000 liraya 13 saniyeede 0-100 veren tek otomobil. Passatta Dacia değil mi.

İkinci el 1.6 dizel C sınıfı arabaya 70 bin lira veren adamdan ne bekliyorsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

quote:

Orijinalden alıntı: smurats

hazırda kullandığımız c180 amg paket aracımız var.

Bu maddeler gerçeği yansıtmıyor.

115 beygir ne anlamadım 316i ile karıştırıyor olmayasın? Mercedes C180 156 beygir supercharger beslemeli motora sahip, 0-100 hızlanması 9.5 saniye hazırda kullandığınız M6 falan varsa haklısınız beklentilerinizi karşılamayabilir. Türkiye şartlarında satılan otomobiller arasında performans değerleri ortalamanın çok üzerinde, genele göre yorumlarsak.

Turbofsi.net'te genelde 2.0 TFSI kullandıkları için 9.5 saniye hızlanma yeterli gelmemiş olabilir normal. Benzin fiyatlarının uçmasıyla otomobil değerlendirmesinin alakası yok. Yakıt olarak 11 litre civarında yakıyor.Fazla olduğuna katılıyorum.

W204 kasa Mercedes C Serisinin en sorunsuz kasası, yıllık değerlendirmelere ve sorunsuzluk oranlarına bakmanızı öneririm tüm dökümanlar internette mevcut. Kullandığınız araçlarla arasındaki farkı görebilirsiniz zaten herhangi bir çukurda gelen tok seslerden anlarsınız nekadar sağlam bir otomobil. Bu arada 2012 A6 2.0 TDI 177hp kullanıyorum, eski aracım C180 AMG bir yakınıma sattım, şunu söyleyebilirim ki Mercedes kalitesini ancak binen anlar. Bu iç malzeme kalitesi meselesi değil, yürüyen aksam-sağlamlık-güvenlik. 40.000 km yaptım, sıfır sorun. Daha önce Passat 2.0 TDI vardı 5 kez yolda bıraktı,mazot pompası arızası yaptı,DSG şanzıman sorunları yaşattı, her yerinden sesler gelmeye başladı takır tukur dağılır gibi oluyordu bozuk yolda. Siz buradan yorum yaparak bir şey elde edemezsiniz. Tecrübe herşeydir, internetten teknik özellikler butonuna basmak değil mesele.

115kw pardon 115bg diye aklimda kalmis...benim bi sikayetim yok ki aractan mis gibi valla.cok yakmasi onemli degil zaten arac senede 2 kere istanbul samsun yapar baska da bi yere gitmez evden ise isten eve.mesajinizdan sinirlenmissiniz gibi hissettim nedir bu celal beyfendi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

birkaç araba dergisinde yeni E serisinin eski serilere göre kaliteyi düşürdüğünü yazıyordu. özellikle iç mekanda. ama o dergilerin yazarlarının söyledikleri tabi. ben birebir test etmedim.

2008 E200 komp. ic mekan kalitesi E350 CDI veya bu kasalardaki diger modellerden daha kaliteli ve hos geldi bana.

Arac ok gibi firliyor yes yeni, tertemiz tabikide cok guzel ama dedigim gibi eski kasa daha hos gorunuyor gozume. Alisamadigim icindir belkide
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.