Şimdi Ara

Mercedes B180 ve Minicooper Countryman arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • binip kullandin mi ikisnide.test surusu yap ondan sonra mercedes diyeceksin zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakabey05

1.6 S ile 1.6 arasındaki fark sadece motor gücümü?

Hocam sen beni Yaktın ya dünden beri minileri inceliyorum clubmanlere kadar çıtayı düşürdum bile bugün bir tane countryman aradım takas seçeneklerine evet yazmıştı benimki gibi bir araç düşünseydi ciddi ciddi akşam hanımı alıp gidip fiyat konuşacaKTim. Yarınİda bi anlatırsam hayirlisiyla sonrasında bir geziye çıkacağım unuturum tabi seninde beni taciz etmeyi bırakman lazim şaka bir yana s ile diğeri arasında benim gördüğüm farklar tasarım (s lerin dış tasarımı çok daha iddialı) motor gücü ve daimi 4 çeker olmasi yaptığım araştırmalarda yakitlari arasında (karma kullanimda) 1_2 litre fark görünüyor tabi 184 hp lik motorda gaza yüklenmezsen durum boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 29 Nisan 2015; 18:05:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moonel M kullanıcısına yanıt
    minicooper kullanmadım mercedes A180 ve bmw 2.18 actiftourer kullandım. mini kullanma olasılığım sıfır :( onun için binicilerin fikirlerini önemsiyorum.

biri MERCEDES.. sadece adı yeterli..

ama diğeride çok HAVALI :)
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    sen benden önce alırsan kendimi intihar ederim

hala bakınıyorum aman yakıt çok olmasın keyif iyidir ama keyfimiz kaçmasın :D

sahibindene yeni ekleyenler olmuş..
  • hocam hangisini en cok begendiyseniz onu alin.sizin zevkinizle burdakilerin zevki farkli.mini konusunda haklisiniz mercedesten daha cok dikkat cekici ozellikle gencler acisindan.b serisi daha cok konfor odakli.bunlari dusunerek kararinizi KENDINIZ verin.kazasiz surusler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.