Şimdi Ara

MERCEDES beni yolda bıraktı :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun, Ex-Diesel. Pardon Ex-Mercedes
  • Bir de yurtdışında işçilik fiyatları yüksek olduğu için ikinci ek araç ucuzdur diye biliriz. Burada Şaşmaz oto sanayiide bile daha yüksek fatura çıkardı. Çekme işçilik malzeme toplam 282 Avro. Birşey değil aracın segment ve markasına göre. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Hocam bende tam olarak ayni olayi yasadim. Sehirler arasi giderken cok fazla hiz yaptim arabanin limitlerini zorladim, zaten polis durdurup ceza kesti iyide oldu ders aldim Neyse eve ulastik. Ertesi gun sehir icinde biryere giderken birden tak diye bir ses geldi. Ben ne oldu anlamadim, kirmizi isik yesile dondu gidiyorum baktim bir terslik var. motordan tak tak diye ses geliyor, yag lambasi filan yandi ben ne oldu anlamadim... Sonra direksiyon cok feci birsekilde agirlasti birde trafikteyiz.. Zar zor bir yere girebildim baktim ki kayis kopmus.. :) SOnra servise goturmeye calistim. Ama araba 120 derecelere kadar cikmaya baslayinca durup az dinlendirip tekrar yola devam ettim. BIr sekilde servise verdim araci banada 250 euro fatura kesildi, audi a4... Kasnak da bozulmus.

Sonra Allaha sukrettim sehir disinda kopmamis olup eve sag salim getirdigi icin YOksa ne yapardim!

• Geçmiş olsun,en büyük sorununuz bu olsun.

Bu arada yeni araca da 1 ay kalmış
  • vay be, demek mercedes bile bozulabiliyormuş,ilk defa duydum hayret ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

vay be, demek mercedes bile bozulabiliyormuş,ilk defa duydum hayret ettim

Bir keresinde arkadaşımın w210 kasa mercedes e200 komp. ile uzun yol'a çıkmıştık.
    ben arkada oturuyordum.. sigara içmek için camı açmıştım.. tekrar kapatayım derken çatur çutur sesler geldi kapıdan
    Cam bir anda aşağıya indi.. allahtan kırılmadı.. cam açma kapama motoru bozulmuş içindeki makara kırılmış.. 80 lira masraf açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 21 Şubat 2013; 1:33:57 >

• bizim ülkde de adac tarzı böyle hizmet veren bir servis var mı acaba ? Adamlar çözülebilecek bir sorunsa eğer yetkili servise çekmeden kayışı bile orada değiştirip yola devame tmenizi sağlıyormuş. Discovery de belgseli vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

bizim ülkde de adac tarzı böyle hizmet veren bir servis var mı acaba ? Adamlar çözülebilecek bir sorunsa eğer yetkili servise çekmeden kayışı bile orada değiştirip yola devame tmenizi sağlıyormuş. Discovery de belgseli vardı.

ADAC'a gerek yok.

Benim arabanın da kasnağı çıkmak suretiyle yolda kalmıştım. Sanayiden bir ustayla konuşmam sonrası aleti edevatı toplayıp gelmişti. Oracıkta halletti işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

geçmiş olsun 2 adet E serisi kullanan biri olarak mercedes te C serisi bana hiç güven vermiyor.

C serisi sport edition modelleri gayet iyi yol tutuyor ve guvenli. Uzun yolda 260 a kadar gelmistim C200 ile arac yola yapisiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kısa sürede halletmeleri çok iyi olmuş. Mağdur etmemişler.

Geçenlerde ben de benim Karakızı direksiyonu tam tur yapınca sesler geldiği için servise götürmüştüm. Bir hafta serviste kaldı. O esnada bana Malibu verdiler kullanmam için. Bir iki ufak tefek şey de vardı. Onlarla beraber direksiyonu da yaptılar ve 2500$ hesap çıkardılar. Allahtan garantisi vardı. Bir kuruş vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 20 Şubat 2013; 20:40:41 >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun servis türkiyede olsa durum aynı olurmuydu acaba dıyor ınsan kendı kendıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

vay be, demek mercedes bile bozulabiliyormuş,ilk defa duydum hayret ettim

Ben pek çok kez duydum, yakınlarımda her türlü Mercedes araç kullanıcısı var.. Mercedesin zaten böyle bir iddiası da yok da biZim memlekette Alman markalarına karşı olan algı bu....

Bu konuda, yani arıza çıkarmama konusunda Toyota'nın rakibi yoktur, bunu mercedesin direktörleri dahi kabul eder, bizim millet etmez.... Tüm dünya çapında, tüm "reliability" testlerine bakın , sonuc budur...

Ek : şimdi buradan tartışma çıkmasın diye sunuda ekleyeyim, araba demek sadece "arıza çıkarmamak" demek değildir, başkaca onlarca faktör vardır, ve bunların cogunda elbette Mercedes üstündür. Tasarim, Konfor , sürüş keyfi, performans, vs vs... Ama konu "arıza çıkarmamak" ise Toyota'nın rakibi yoktur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 21 Şubat 2013; 9:33:19 >

• 3 hafta evvel yeni aldigim C204 kasa aracimda bana ayni sorunu yasatti. Arac 20km deyken V kayisi koptu, 2 saat yol kenarinda bekledim ama cozduler sorunu. Gecmis olsun sizede

• Ohoo biz burda BMW ittirdiydik. Halısahanın önüne kadar "BMW ile geldik" dedik sonra ama aracın benzini yokmuş
  • Bizim burada olsa (Türkiye) en az 2 gün parça gelcek diye beklerdiniz, bırak merso yu koca koca fabrikaları olan toyota fiat ve reno için bile önemsiz parçaların beklendiğini gördüm ben.
  • Mercedes yarı yolda bırakmaz. Kardeşim anlattı. Bolu Dağını çıkarken V6 motorlu O304 otobüsün silindirlerinden biri iptal olmuş. Mercedes'e telefon edilmiş. yetkili o arabanın 5 silindirle bile yola devam edebileceğini, sorun olmayacağını söylemiş. Yalnız araba fazla zorlanmasın demiş. Konya'ya kadar 5 silindirle gitmişler.

Şehir efsanesi değil. Aynen vaki.
  • Geçmiş olsun abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Mercedes yarı yolda bırakmaz. Kardeşim anlattı. Bolu Dağını çıkarken V6 motorlu O304 otobüsün silindirlerinden biri iptal olmuş. Mercedes'e telefon edilmiş. yetkili o arabanın 5 silindirle bile yola devam edebileceğini, sorun olmayacağını söylemiş. Yalnız araba fazla zorlanmasın demiş. Konya'ya kadar 5 silindirle gitmişler.

Şehir efsanesi değil. Aynen vaki.

Yağlama yaptığı sürece gider.
    Çekiş düşer zorlarsan dengesiz yükten motor takozları zarar görebilir piston kol çıkarabilir.

• Medeniyet ve uygarlık seviyesi budur işte. Adamlar sizin için fazla mesai yapmış anladığım kadarıyla. İstanbulda veya Türkiye'nin herhangi bir yerinde böyle bir olay yaşasanız 1.000TL'den aşşağıya çıkamazdınız işin içinden.

Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.