Şimdi Ara

MERCEDES beni yolda bıraktı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Hanımın C230T uzun yolla çıkmıştım Dingolfing BMW gidiyorum sürat 180km arkamdan bana yetişmeye çalışan Q7 len savaşırken hafif virajda direksiyon sertleşti kendi kendime nedenini sorarken ekranda kırmızı Batarya ikazını gördüm kayış koptuğunu anladım. Baktım hararet kısa zaman sonra 120 dereceye çıktı Park yerinde durdum, MB aradım 15 km uzaktamış, yolla devam ettim olacak gibi değil hararet çıkıyor jonta yakmadan gelecek park yerine çektim ADAC çağırdım 1 saat sonra gelip daha evvel telefon ettiğim MB Servisine çektiler. Kayıştan hariç 2 kasnak bozulmuş sorun zaten bundan kaynaklanıyor, Kasnak ellerinde olmadığından Nürnberg zentral depodan gitirdiler, elemanlar masai yapıp bitirip beni yolcu ettiler. İşte bu sebepden nerde yaşıyorsan servisi bol olan Otomobil Markasını tercih ediyorum, yabancı marka olsa aynı gün devam edemezdim, Servise vardığımızda saat 16:00 olmuştu.
    Araç 188.000 km devirdi, Hesap 282 €, Kayış, parça acil nakliyat, 2 Kasnak , ADAC kayıtlığı olduğumdan çekme parası ödemedim

• gecmiş olsun, büyük sorun olmamasına sevindim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca m6 almıyomuydunuz hocam siz?

• Bir süreliğine yolda bırakmış araç fakat pek mağdur etmemişler sizi, sadece birkaç saatlik gecikme. Aklıma gelen soru şuydu, acaba Türkiye'de aynı durum başınıza gelse servis aynı alakayı gösterir miydi ?

• bazen 600 sel alıp lpg taktırıp dolaşasım geliyor ancak km başına tl biraz düşündürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

gecmiş olsun, büyük sorun olmamasına sevindim

Sağol, bugün hesap ettim şimdiye kadar 1,7 milyon km yol yaptım 3 defa kalmışım

Toyota Crown capon harikası Su pompası bozuldu

MB280 S gençliğimde Otom. Şanzıman bozuldu

Ford Sierra 2,0 LT herhalde yağ pompası bozulup yatak sardı, sesli olsada 200km eve kadar gelebildim, yanlız araçlan 320 bin km yapmıştım
  • Aynı gün içinde tamir edip teslim etmeleri müthiş gerçekten. Birde araç 188 bindeymiş ki artık eskimiş yani sorun çıkarması olası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

ayrıca m6 almıyomuydunuz hocam siz?

yes very soon
  • Geçmiş olsun, en büyük probleminiz bununla kalsın
  • Merso yaptı terso
    Geçmiş olsun.
    Bir kerede ben kalmıştım. Şarj dinamosu bozulmuştu, gece saat 3te arabayı yolda bırakmıştım.
  • İnanılmaz uygun fiyat.

Medeniyet bi başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Bir süreliğine yolda bırakmış araç fakat pek mağdur etmemişler sizi, sadece birkaç saatlik gecikme. Aklıma gelen soru şuydu, acaba Türkiye'de aynı durum başınıza gelse servis aynı alakayı gösterir miydi ?

2004 yıllında İST tanıdığımdan kiralık araç vardı, Opel Corsa, giderken stop etti (Sonradan öğrendim Beyin sorun varmış) ADAC çağırdım adamları zor inandırdım kendim aracı kullandığımı, Almanya ADAC şikayet etmiştim üyelikten epey zaman ayrıldım. Ama Florya MB Gülsoy Servisinden pahalı olsada memnun kalmıştım, tabii Parçalar bize göre daha pahalıya geliyor
  • geçmiş olsun 2 adet E serisi kullanan biri olarak mercedes te C serisi bana hiç güven vermiyor.
  • Geçmiş Olsun
  • Yazdıklarınızı okuyup 282 EURO masrafı görünce içim bir hoş oldu...Medeniyet güzel şey..Bizim burada kaç Euro olurdu ? Bilmek bile istemiyorum.. Bilmiyorum..Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Şubat 2013; 23:28:25 >
  • Mercedes ler ruhlu arabalardır. BMW yi ondan çok severseniz sizi yolda bırakır. :D Şaka bi yana geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Yazdıklarınızı okuyup 282 EURO masrafı görünce içim bir hoş oldu...Medeniyet güzel şey..Bizim burada kaç Euro olurdu ? Bilmek bile istemiyorum.. Bilmiyorum..Geçmiş olsun.

arkadaşım onu geçtim 2,0 motor üzeri mersedeslere ülkemizde %130 ötv alıyorlar almanya fiyatlarını görünce adam deli oluyor

• Geçmiş olsun. Bu arada teslimat ne zaman Ex-Diesel amca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

geçmiş olsun 2 adet E serisi kullanan biri olarak mercedes te C serisi bana hiç güven vermiyor.

Doğru söylüyorsun, valla Golf kullanınca yolda bana daha oturaklı geliyor en fazla sürat 160-170 gitsede, bu aracın yol tutuşu hızlı gidince berbat , geziyor desem yeri var araç 204PS, 6 sil hakkını vermiyor çok devir isteyen Motor, son sürat 240 yapıyor ama frenler de berbat insan korkuyor frene asılmaya o süratde sağ sol yapabilir bi iyi tarafı varsa Motor çok sesis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex-Diesel -- 20 Şubat 2013; 22:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Geçmiş olsun. Bu arada teslimat ne zaman Ex-Diesel amca?

18-22 Mart arası nasip olursa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.