Şimdi Ara

MERCEDES beni yolda bıraktı :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun. Bütün bunlara ödediğiniz para gerçekten çok uygun
    Bu arada Bmw'yi sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Geçmiş olsun çok iyi fiyat vermişler
  • Geçmiş olsun,

Şimdi uydu bağlantısı veya cep telefonu var. Her şey bir tane serpantin kayışa bağlı ama bozlunca servisi arıyoruz. Eskiden üç kayış olurdu, direksiyon ve şarj kaybolsa da devr-i daim çalışşırdı. Zaman değişiyor, oyunun kuralları değişiyor.

Ben kasnakların neden bozulduklarını merak ediyorum. Sonzamanlarda çok duyuyorum etrafta. Ya çok yumuşak metalden yapıyorlar ya da balansları kötü. Aslında yüksek süratleri çok yapanlar için balansları kontrol edilmiş kasnaklar kullanmakta fayda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Mercedes yarı yolda bırakmaz. Kardeşim anlattı. Bolu Dağını çıkarken V6 motorlu O304 otobüsün silindirlerinden biri iptal olmuş. Mercedes'e telefon edilmiş. yetkili o arabanın 5 silindirle bile yola devam edebileceğini, sorun olmayacağını söylemiş. Yalnız araba fazla zorlanmasın demiş. Konya'ya kadar 5 silindirle gitmişler.

Şehir efsanesi değil. Aynen vaki.

Bende 5 silindirle yolculuk yaptım. Bu çok acayip bir durum değil . Biraz sarsıntılı olur ama
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.
  • burdan çıkarılacak ders. Aracınız ne olursa olsun bakımlarını adam gıbı yaptırın. Bu kopan triger kayışınızda olabilirdi..
  • Geçmiş Olsun.Ucuz Atlatmışsınız.
  • Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun. ex- amca
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

vay be, demek mercedes bile bozulabiliyormuş,ilk defa duydum hayret ettim

Sonradan aklıma geldi yukarda yazdıklarıma ekleyim

2003 yıllında E400cdi almıştım ilk sorunlar Navigasyonlan başladı, Navi ye kalsa bizi otoyolda solla veya sağa döndürecek, benim ilk Navi si olan aracımdı, bir defasında Su beygiri gibi aynı yollu döndüm durdum.
    Aynı araçlan 7-8 ay sonra yıkama Otomatından çıktım araç çalışmadı, gelip çektiler ufak Kontaktör bozulmuş.

Yine aynı araçlan 2005 yıllında Antalyada bi çukara girmiştim iyi gümledi 10km gitmedim Airmatic hatası verdi, indim baktım sağ ön çökmüş, en fazla 80km hız mümkün yazıyor defterde,
    Hastalya acantasına vardım patlamış dediler, 2 günümü aldı İST parça geldi takdılar 1,8 Milyar ödedim 2 ay garantisi geçti diye, Almanyada Kulanz yaparlardı yüzdelik öderdim, o zamanlar bu uzatmalı Garanti maalesef yoktu

• Sağolun ve Tşk ederim, dün nedense onay bekliyor diye buraya yazamadım

Araç şimdiye kadar hep MB servisinde bakımları yapıldı, yanlız geçen hafta motor soğuken ufak çık çık ses duydum kaputu açıp bakmadım, daha evvel fark ederdim birazda kendi hatam oldu
  • Gecmis olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Sağolun ve Tşk ederim, dün nedense onay bekliyor diye buraya yazamadım

Araç şimdiye kadar hep MB servisinde bakımları yapıldı, yanlız geçen hafta motor soğuken ufak çık çık ses duydum kaputu açıp bakmadım, daha evvel fark ederdim birazda kendi hatam oldu

bana göre araç emekli olmaya hazırlanıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

quote:

188binde mi emekliye ayrılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

quote:

188binde mi emekliye ayrılacak

belli olmaz ustam olabilir araba hali

• quote:

quote:

Hanım kullanıyor, kendisi 120km fazla sürat yapmaz, araç tip top, 2006 Model, şimdi satmaya kalksam 3-4 bin € zor verirler değmez, birkaç sene kullansın ondan sonra hibe ederim.

Bu V8 / V6 sil M272 (2,5-, 3,0- , 3,5-Liter-V6) ve M273 (5,0-Liter-V8) bi hatası var zamanında sertleşmemiş dişli takmışlar bunu değiştirmek için Motor sökülmesi lazım. Bizim araçta bu sorun meydana geldi ort. 120 bin km , Motor ikaz lambası arasıra yandı uzatmalı garanti olduğundan sadece conta ve yağ parası 300€ ödedik yoksa Merc en azı 3500 € masraf tutardı.

Ayıp tarafı Merc bu hatayı bildiği halde kendileri çağırmadılar.

http://www.autobild.de/bilder/bilder-mercedes-probleme-mit-v6--v8-motoren-1868337.html#bild2|ref=http://www.autobild.de/artikel/mercedes-probeme-mit-v6--v8-benzinern-1868124.html

• quote:

quote:

quote:

Hanım kullanıyor, kendisi 120km fazla sürat yapmaz, araç tip top, 2006 Model, şimdi satmaya kalksam 3-4 bin € zor verirler değmez, birkaç sene kullansın ondan sonra hibe ederim.

Bu V8 / V6 sil M272 (2,5-, 3,0- , 3,5-Liter-V6) ve M273 (5,0-Liter-V8) bi hatası var zamanında sertleşmemiş dişli takmışlar bunu değiştirmek için Motor sökülmesi lazım. Bizim araçta bu sorun meydana geldi ort. 120 bin km , Motor ikaz lambası arasıra yandı uzatmalı garanti olduğundan sadece conta ve yağ parası 300€ ödedik yoksa Merc en azı 3500 € masraf tutardı.

Ayıp tarafı Merc bu hatayı bildiği halde kendileri çağırmadılar.

http://www.autobild.de/bilder/bilder-mercedes-probleme-mit-v6--v8-motoren-1868337.html#bild2|ref=http://www.autobild.de/artikel/mercedes-probeme-mit-v6--v8-benzinern-1868124.html

4-bin € mi 10 bin tl ediyo neredeyse vaybe m6 alınca e63 ü satıcakmısınız ? aklıma takıldı merak ediyorum şu m6 yı sizin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.