Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    330 CD kutusu
    485 Konforlu Süspansiyon
    520 Audio 5 Radyo, CD çalar ve 6 hoparlör
    426 AUTOTRONIC (Sadece B150'de yok)
    580 Thermatic Klima
    584 Arka elektrikli camlar
    952 Spor Paketi

B Serisi "Prestij Paket"
    220 Parktronic
    426 AUTOTRONIC (Sadece B150'de yok)
    249 Karartmalı iç dikiz aynası
    330 Orta konsolda CD'lik
    520 Audio 5 Radyo, CD çalar ve 6 hoparlör
    580 Otomatik Klima (THERMATIK)
    727 Mrytle Ahşap iç döşeme
    900 Krom dış görünüm paketi
    932 Ön sürücü koltuğu altında kutu
    R23 5 çatallı hafif metal jantlar
    U58 Işıklandırma paketi
    U59 Konforlu ön yolcu koltukları

paketler yukarıda belirtilmektedir.
    resmi açamadım !
    spor paketin içinde güzel jantlar var! boyutla spor paket üçretsiz.

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Prestij paket+ bu janti almak mumkun mu..Yani bu jant opsiyonlarda var mi varsa olcusu nedir..

Bi de B150 de otomatik vites secenegi yok mu ben mi yanlis anladim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 15 Ağustos 2006; 14:12:49 >
  • @GS_1905 PM'den bana faks numarası verir misin..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kaptankaya

Uzun zamandır Mercedes almayı hayal ediyordum. Şans eseri çok temiz2005 model bir Vaneo 1.7 CDI Ambiante sahibi oldum. Geçen ay tatilde uzun yolda yaklaşık 3000 kilometre kullandım. Genel kanı olarak Vaneo Mercedesin Türkiyede tutmayan modeli gibi söylense de bence Ailemiz için harika bir araç ve uzun yllar bizim kahrımızı çekecek harika bir araç. Allah herkeze Mercedes sahibi olmayı nasip etsim diyorum..

Dostum aracın hayırlı olsun .. Moralini bozmak gibi olacak ama şunlara hazırlıklı ol ; Ön takım problemleri , Otomatik şanzıman sorunları , Kapı ayarsızlıkları , Sürekli arıza çıkaran elektrik sistemi , Zırt pırt bozulan rot balans ayarları , direksiyon kutusu sorunları v.s. ... Vaneo'nun kronik sorunlarıdır bunlar...Söylemedi deme..Ben nerden mi biliyorum...Çok sattım zamanında bu araçtan ayrıca artık sıfırı yok çünkü üretilmiyor..Son araç 10 Mayıs'ta sivasta satıldı...Ayıptır sorması kaça aldın ? 35.000'den fazla vermemişsindir umarım...

Ocak ayında Mengerler Edirneden aldım.Bu ay 40.000 km oldu. Tatilde yaklaşık 3.000 km yaptım. Hiçbir problem yok. Otobüs gibi.. Umarım bahsettiğiniz problemleri yaşamam.. Ama 150.00'nde olan tanıdıklarım var. Arka sürgülü kapının ayarının bozulması dışında bi şikayet duymadım.. Benim de gözüm ileride B-Class'ta. 2-3 yıl içinde değiştiricem ama Vaneonun rahat bir araç olduğunu söylemeliyim.

• b 150 otomatik vites var!
    aksine otomatik vitesi olmayanı bulman çok zor!
    türkiye paketinde yok demek oluyor!
    yani akstra ödeme yapıyorsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataxx

b 150 otomatik vites var!
    aksine otomatik vitesi olmayanı bulman çok zor!
    türkiye paketinde yok demek oluyor!
    yani akstra ödeme yapıyorsun!

Türkiye paketinde otomatik vites var..Ekstra ödeme yapmıosun...
  • Mercedes Vaneo 1.7 CDI
     *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• Bu Vaneolar'ın hepsi benzinli
  • b 150 araçlarda 426 otomatik vites paket ile verilmez.
    sadece b 150 için 426 kodlu otomatik vites 1470 euro +kdv+ötvdir.
    yani vergiler dahil 2376 eurodur.
    diğer tiplerde 426 üçretsiz.
  • quote:

b 150 araçlarda 426 otomatik vites paket ile verilmez.

Arkadaşım bak ;

Türkiyedeki B150'lerde paket'e otomatik vites dahil edilmiş olup tüm araçlar otomatik vitesli gelmektedir...Yani sen otomatik vites istiyorum diye belirtmesen bile gelecek olan araç otomatik olacaktır.Ayrıca ben otomatik vites ücretsiz demişmiyim ? Dememişim.Peki ne demişim ? Türkiye paketlerinde otomatik vites var demişim...Ekstra ödeme yapmıyorsun demişim.Peki bu ne demek ? Otomatik vites için ayrıca para ödemiosun demek otomatik vites farkı Türkiye Paketine dahil demek ..Bana duyduklarını ya da öğrendiklerini kabul ettirmeye çalışma çünkü senin bildiğinden fazlasını biliyorum çünkü bu araçları satıyorum ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Arkadaşım bak ;

Türkiyedeki B150'lerde paket'e otomatik vites dahil edilmiş olup tüm araçlar otomatik vitesli gelmektedir...Yani sen otomatik vites istiyorum diye belirtmesen bile gelecek olan araç otomatik olacaktır.Ayrıca ben otomatik vites ücretsiz demişmiyim ? Dememişim.Peki ne demişim ? Türkiye paketlerinde otomatik vites var demişim...Ekstra ödeme yapmıyorsun demişim.Peki bu ne demek ? Otomatik vites için ayrıca para ödemiosun demek otomatik vites farkı Türkiye Paketine dahil demek ..Bana duyduklarını ya da öğrendiklerini kabul ettirmeye çalışma çünkü senin bildiğinden fazlasını biliyorum çünkü bu araçları satıyorum ...

arkadaşım sen de bir bak !
    b 150 araçların hiçbirinde 426 kodlu otomatik vites, boyut pakettede prestij pakettede türkiye paketine dahil değildir!
    peki sen ne demişsin"Türkiye paketlerinde otomatik vites var demişim " AMA YOOOKKK!
    PEKİ BU NE DEMEK b 150 araçlarda otomatik vites ÜÇRETLİ DEMEK!
    sen bu araçları satıyorsan zararına satıyorsun!
    b 150 alacak var ise senle temasa geçsin! 2376 euro iyi fiyat!
    araç fiyatlandırmalarını benden iyi bilemezsin!
    sana neden birşey kabul ettirmeye çalışıyım onuda anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bak ;

arkadaşım sen de bir bak !
    b 150 araçların hiçbirinde 426 kodlu otomatik vites, boyut pakettede prestij pakettede türkiye paketine dahil değildir!
    peki sen ne demişsin"Türkiye paketlerinde otomatik vites var demişim " AMA YOOOKKK!
    PEKİ BU NE DEMEK b 150 araçlarda otomatik vites ÜÇRETLİ DEMEK!
    sen bu araçları satıyorsan zararına satıyorsun!
    b 150 alacak var ise senle temasa geçsin! 2376 euro iyi fiyat!
    araç fiyatlandırmalarını benden iyi bilemezsin!
    sana neden birşey kabul ettirmeye çalışıyım onuda anlamadım?

Otomatik vites'i ücretsiz veriyoruz dedim mi ? "otomatik vites farkı Türkiye Paketine dahil " diye bir şey yazmışım... Otomatik vitesin ücretli olduğunu ben zaten biliyorum...Ama sana Türkiyedeki tüm B serileri otomatik geliyor.Otomatik vites farkı da fiyata dahil diyorum sen anlamıyorsun... Fiyatlandırmaları senden daha iyi bilemememin sebebini söylede kim olduğunu bilelim...

• sana bir soru?
    boyut paketli otomatik vitesli bir b150 kaç euro?
  • quote:

sana bir soru?
    boyut paketli otomatik vitesli bir b150 kaç euro?

Yaklaşık fiyatını yazıyorum 33.000 Euro...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 17 Ağustos 2006; 18:12:10 >
  • Bu başlıkla işim kalmamıştır..Görüyorum ki benden çok daha bilgili kişiler var..Onların benden daha çok yardımı olur buraya...Mercedes'te çalıştığımı söylediğim halde beni sınamaya kalkanlar var ki hiç sevmediğim bir davranıştır... Buyursun burası onun olsun...
  • Arkadaşlar gereksiz polemiğe mahal vermeyelim Lütfen. Sizden ricam bu platformu karşılıklı tartışma değil paylaşım bölümü olarak kullanmanızdır. Neden birbirimizi sınamak yerine birbirinden mükemmel MERCEDES resimlerini ve özelliklerini burada paylaşmıyoruz.. devam edelim..

MERCEDES MAYBACH

• quote:

Bu başlıkla işim kalmamıştır..Görüyorum ki benden çok daha bilgili kişiler var..Onların benden daha çok yardımı olur buraya...Mercedes'te çalıştığımı söylediğim halde beni sınamaya kalkanlar var ki hiç sevmediğim bir davranıştır... Buyursun burası onun olsun...

Yapma be hocam... Böyle bırakıp gitmek olur mu??
  • quote:

Bu başlıkla işim kalmamıştır..Görüyorum ki benden çok daha bilgili kişiler var..Onların benden daha çok yardımı olur buraya...Mercedes'te çalıştığımı söylediğim halde beni sınamaya kalkanlar var ki hiç sevmediğim bir davranıştır... Buyursun burası onun olsun...

Arkadaş seni sınamaya neden kalkıyım
    seni tanımam etmem. sadece bilgim olan bir konuda yorum yaptım seninle hiçbir alakası yok.
    mercedeste çalışıyorsun demek herşeyi biliyorsun demek değildir.
    polemik yapmak bende istemiyorum!
    zaten bu konuda uzatılacak bir konu değil
    B 150 BOYUT
  • SLR

• Evt arkadaşlar katılımların devamını bekliyorum. Şu gergin ortamı dağıtalım

S-SINIFI SUV
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.