Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar e280 almayı düşünüyorum 98 veya 99 ama e 200 kadar piyasası varmı ne kadar yakar? birde tüp uyumlumu? uyumluysa hangi marka yardım lütfen.
  • merhabalar mecburiyetten aracimi (2006 CLS 320CDI) satiyorum detaylari:

ilan sacma gelebilir, fakat sahibinden. comda satilmadigi icin buraya koyuyorum. resimler icin:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kazasiz-temiz-az-kullanilmis-satilik-mercedes-cls-320-cdi-81098552/detay

arac siyah diye gecer fakat boyatilmamistir, ve aslinda lacivert bir rengi vardir. on gogus ve torpido kismi deri dir, 4 bolgeli klima, on koltuklarda isitma sogutma, navigasyon, AUX girisi,sunroof vardir. ic rengi bejdir, fakat gogus kismi siyahtir. kaplamalar goguste ve arkalarda mat, direksiyonda ve vites kolunda parlaktir; koyu renkli ismini unuttugum bir agac turudur. siz alirken tum evraklar, kullanim kilavuzlari dahil hersey verilecektir. aracin tek eksigi Airmatic suspansiyon ve anahtarsiz giris sistemidir. Yaklasik 80000KM vardir, 2006 modeldir ve buyuk oranda sadece hafta sonu kullanilmistir. siz araci alirken tum evraklar ve gereken hersey verilecektir.araci gormek isteyenler bana PM atarlarsa ayarlayabiliriz bir seyler umarim hizlica satilir, yakinda kaliteli fotograflari ekleyecegim. ha birde km tam 80000 degildir, biraz daha dusuktur ama yakin zamanda satilmazsa 80000 olabilir(simdi yaklasik 78000).

• 1990 model , W124 kasa 200E aracımız var.
    Araç en baz donanımlı sayılır ama 1996 yılından beri araç bizde.
    Sakaryada yaşıyorum ancak servisten memnun değilim.
    Hep ucuz yaptır,araba seni götürsün şeklinde hareket ediyorlar.Ben ise aracı aileden biri olarak görüyorum,üniversite hayatım bittiğinde lpg sistemini söküp,orjinal şekilde revizyona sokmayı düşünüyorum.
    Sizlere sormak istediğim,özellikle istanbulda ve sakaryada,bu kasa mercedesler ile en iyi ilgilenen nereyi önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır açtığım bu sayfaya girme fırsatı bulamadım ancak artık ara sıra girerek paylaşımda bulunup yardımcı olmaya çalışacağım..

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • arkadaşlar w140 larla alakalı müdavimlere bir sorum olacak. S 600 lerde amg ya da brabus modifikasyonları sonucunda en yüksek güç üreten model hangisidir bu model ne kadar güç üretiyor ve motor hacmi nedir
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Mercedes sprinter başlıgı yokmu bu forumda nette de bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel başlık ama son dönemde oldukça zayıflamış. Mercedes yenilikleri arttırırken paylaşımlar azalmış

Son dönemde Mercedes binek araçlarda S serisi, C serisi ve A serisi tamamen yenilendi. CLA serisi kompakt sedanlarla rekabet için pazara sürüldü. GLA serisi Nissan Quasquai 'nin açtığı yeni sınıfta mücadele içi yollara çıktı. Bu modellerle ilgili tecrübe ve bilgi paylaşımına devam edebiliriz.

https://store.donanimhaber.com/09/c6/08/09c6089077498b9b95e4ed4c36930ce6.jpg

https://store.donanimhaber.com/ec/58/5f/ec585fe2644ddd30a7e9697ca7369b9d.jpg

https://store.donanimhaber.com/fa/1c/dd/fa1cdd3c044212d1b42a90101032264d.jpg
     *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• Nissan Navara çakması, Barcelona/İspanya üretimi Mercedes X-Class (X Klas X Class) kamyonet veya pick-up , pickup un üretimi durduruluyor. 1.8.2019 da aldım haberi.

Bütün Mercedes X Class sahiplerine geçmiş olsun, araçlarını klasik otomobil olarak saklayabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.