Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e270 beğendiğim araba arkadaşımda c200 vardı arabada turbo vardı neydi öle bir sesi vardı yok böle bişi güç var..

konfor karizma güç hepsi birarada =mercedes
  • BUDA BENİM EMEKTAR 1977 240D :)

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • maşallah abi
    birde cila çekip parlatsan tam olacak
  • REVİZYON EDENE KADAR BÖYLE İDARE EDECEĞİM.UFAK TEPEK TOPLAMAYA BAŞLADIM EMEKTARI :)
  • bize yaptırdıkların ve sonuçları hakkında bilgi verirsen ii olur tecrübe ediniriz
  • dikiz aynaları çalışmıyordu elden geçirdim.çalışır duruma geldi.meğersem tamir imkanı varmış,basit bir sisteme sahip.turbo üzerine çalışmalarım var bir turbo buldum uydurmaya çalışıyorum ama defransiyer sorunum var öncelikle defransiyerinim değiştirmem gerekiyor,defransiyer araç la uyumsuz üzerindeki defransiyer 200 d nin defrasiyeri cıktı.bulunduğum yerde parça sorunum var.izine gidince öncelikle defransiyeri değiştirmem gerekiyor araç en son 140 km hız yapıyor,100 km den sonra kıyamet koparıyor motor
  • selam arkadaşlar mart 2009 tarihinde 0 km 2009 E 220 CDI alarak bende artık mercedesciler kulubüne terfi ettim . Ancak daha önceki arabam hep passat oldu. Ankarada önden çekiş passatla hiç sorun yasamadım . Şuan çevremdeki arkadaslar (nedense hepsi anti Mersedesciymiş yeni ögrendim) kışın arkadan itiş olan arabamla cok sorun yasayacağımı ve virajlarda savrulacağını söylüyorlar. bu durum hakkında beni bilgilendirirseniz cok sevinirim .
    herkese selamlar
  • birde aracımın üzerinde dunlop sport 9000 lastikler var . bu marka hakkında bilgi sahibi değilim . Önereceğiniz başka bir lastik varmı . şimdiden cevap veren arkadaslara tesekkur ederim
  • ÖNCELİKLE MAŞALLAH ALLAH KAZA BELA VERMESİN DE AKLIMA TAKILAN BİZİMDE BİR TANIDIK YENİ KASA E SERİSİ ALDI AMA 250 CDI ALDI 220Sİ VARMI BU ARABANIN.
    KAR KIŞ KONUSUNA GELİNCE OTOMATİK ARABALARIN TÜMÜ ZORDUR KARDA KIŞTA BİZZET TECRÜBEM OLDUĞUNDAN BİLİYORUM
    FAKAT O ARABADA BİRŞEY OLACAĞINI ZANNETMEM YENİ E SERİSİNDE HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ BU SORUNDA DÜŞÜNÜLMÜŞTÜR.
    DUNLOPA GELİNCE EĞER KÖTÜ LASTİK OLSAYDI MERCEDES KULLANMAZDI BENİM DUNLOP HAKKINDA BİLDİĞİM TEK SEY YUMUŞAK OLMASI AMA ESKİDİĞİ ZAMAN KESİNLİKLE MİCHELLİN TAKTIR İNAN ONDAN İYİ LASTİK YOK...

• 2009 model ama eski kasa türkiyedeki son aracı aldım diye bilirim yeni kasyla arasında 4000 avro fark vardı. nerdeyse birtane c 180 parası veremedim okadar parayı ama cok memunum arabamdan . iyi dileklerin için tesekkurler
  • pardon 4000 olsa alırdım yaklasık 40000 diyecektim
  • .

• arkadaşlar eline bu teyp den bulunan varmı benimkinin çıkışı yandıda kaç paraya tamir ederler acaba bilgisi olan varmı

http://img515.imageshack.us/img515/5553/1115021.jpg

link bu ama foto eklemeyi beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykb -- 3 Eylül 2009; 22:29:50 >
  • Asalet akıyor Mercedes arabalarından

SLR VISION
  • W220 kasa S320L mersocu dogan da burda...

• Bendede e320 var , yakında fotolarını eklerim..

Aranıza yeni katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican1905

Bendede e320 var , yakında fotolarını eklerim..

Aranıza yeni katıldım.

Hoca ciddi mi diyorsun hangi kasa inş. w124 dürr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

ben senin yerine koyayımm...

bu araç şu anda ewimin kapısının önünde park halinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Haziran2006

quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

ben senin yerine koyayımm...

bu araç şu anda ewimin kapısının önünde park halinde

AGA BİZDE O KADAR PARA YOK OLSA EMİN OL YİNE BİNECEGİM W220 DİR, ARTAN PARAYIDA YAKITA KULLANIRIM..:)

BİRDE BUNLARDA DÜZ VİTES YOK DEMİ HEP KOLDAN VİTES DEMİ..

• W123 240D nin gerçekte ne kadar yaktığını öğrenmeye çalışıyorum. bir sürü satış ilanına baktım belki yazıyordur diye ama yok . Bulamadım yani . kimi yerde de uçuk şeyler yazıyor yıldız a güvenin hesabı.

Bana bu araçların şehir içinde gerçekten ne kadar yakıt tükettiğini söyleyebilecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir__ -- 24 Nisan 2010; 8:49:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.