Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes CLK-GTR. Mercedes deyince aklıma bu alet geliyor. 24 Saatlik Le Mans yarışlarının efsanevi aracıdır kendileri. Binek kullanım için 25 adet özel üretimi yapılmıştır. Fiyatı $1,547,620 dır.
    Kaynak:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_CLK_GTR

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• mercedes'e söz söylemek için insanın aklını kaybetmiş olması gerek

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Linklerin çoğu ölmüş ama gerçekten çok güzeller.

Ömür boyu çalişsam alamam belkide :)
  • harika
  • yıldızın önünde eğileceksin!! diye boşa dememişler..
  • Arabalar ikiye ayrılır MERCEDES ve Diğerleri
  • Yıldızlar

[/simage]
  • Mercedes gittikçe modernleşiyor Bu onlara bir artı. Eskiden hatları falan hiç yuvarlak değildi.
  • arkdadaşlar mercedes 200e 3 tüş klima kullanımını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Hangi tuş ne işe yarıyor.
  • Güzel Fotolar
  • arkadaşlar bende 2007 vito ile aranızdayım hepineze slmlar yakın zamanda resim koyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_38 -- 9 Eylül 2008; 22:55:10 >
  • Ben 6 ayda bir Mercedeslerimi değiştiririm

• melmer arkadaşım
    quote:

Merhaba arkadaşlar! Bende 201 kasa sportline' ım ile aranızdayım. Mercedesi alalı yaklaşık 1 ay oldu şimdilik memnunum 1991 model ama bir çok yüksek model arabadan iyi şimdilik. Şunu da belirtmek isterim kaputun üzerindeki yıldızı görerek yolculuk yapmak gerçekten bir ayrıcalıkmış. Bu arada cemtuna arkadaşım Ankara da servisimiz var demiş önceki yazılarında ben Ankarada ikamet ediyorum fakat şu anda görev gereği Kastamonu dayım. Geldiğimde arabaya genel bir bakım yaptıracağım. Sizin servis Ankarada nerede gelirsem en azından tanışma imkanımız olur. Herkese saygılar.

bizim yer ivedikte otobandan çıktımı direk bizim oradasın ben sana pm atarım bilgilerimi gelince de yardımcı olurum kastamonudaki çoğu kişi tanır bizi.takıldığın biryer olursa ara buarada butun dostlar pm den ulaşırsanız bana daha iyi olur.

• resmini çekip koyarsan sana yardımcı olurum birde attığını pm den bildir bana
    quote:

Orjinalden alıntı: brodwayrni39sd

arkdadaşlar mercedes 200e 3 tüş klima kullanımını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Hangi tuş ne işe yarıyor.
  • MERHABALAR ÖNCELİKLE BENDE BİR MERCEDES HASTASIYIM W108 VE W140 LARIN ÖZELLİKLE
    KARDEŞİMLE BERABER BİNDİĞİMİZ BİR W140 1993 MODEL VAR ZATEN DE AMAÇ W108 BULMAK AMA AMERİKAYA VERDİKLERİNDEN (W140 ÖZEL SİPARİŞLE GELMİŞTİR )
    ŞU AN FOTO YOK OLUNCA ATACAM
  • Arkadaşlar merhabalar.
    Öncelikle Yildiz arkadasimiz başta olmak üzere bu güzel forumu hazırlayıp bu hallere getirip insanların bilgisine sunduğunuz için tebrik ederim.
    Bir makine mühendisi olarak mercedeslere ne zaman baksam mühendis olmadığımı hissediyorum.Zamanın bu kadar ilerisinde üretim teknolojileri,kontrol teknolojileri insanı komplekse sokuyor :)

Sizlerin değerli görüşünü almak istiyorum bir konuda;

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_sahibinden_2002_mercedes_c_200_elegance_WQQaXQQ6847265WQQpXQQdisplayitem

Nasipse C200 almayı düşünüyorum üstteki linkte çok uygun kilometre ve temizlikte bir araç buldum ancak araçta klima yok.Evet yanlış okumadınız araçta klima yok.
    1.Alırsam klimayı nerde taktırabilirim?
    2.Ortalama bir fiyat biçmek gerekirse ne kadara malolur?
    3.Çıkma veya Yan sanayi klima başarılı olurmu?
    4.2000-2005 model arası C200'de LPG sistemleri deneyen/deneyeni duyanınız varmı?Varsa ne gibi olumsuz etkileri oluyor?
    5.Şehiriçi ve şehirdışı ortalama yakıt tüketim değerleri (fabrika verileri dışında) nedir?

Farkettim çok soru sordum ama sizler gibi ilgili insanların görüşleri benim için gerçekten önemli.

Herkese saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingraper -- 23 Ekim 2008; 16:36:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: flyingraper

Arkadaşlar merhabalar.
    Öncelikle Yildiz arkadasimiz başta olmak üzere bu güzel forumu hazırlayıp bu hallere getirip insanların bilgisine sunduğunuz için tebrik ederim.
    Bir makine mühendisi olarak mercedeslere ne zaman baksam mühendis olmadığımı hissediyorum.Zamanın bu kadar ilerisinde üretim teknolojileri,kontrol teknolojileri insanı komplekse sokuyor :)

Sizlerin değerli görüşünü almak istiyorum bir konuda;

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_sahibinden_2002_mercedes_c_200_elegance_WQQaXQQ6847265WQQpXQQdisplayitem

Nasipse C200 almayı düşünüyorum üstteki linkte çok uygun kilometre ve temizlikte bir araç buldum ancak araçta klima yok.Evet yanlış okumadınız araçta klima yok.
    1.Alırsam klimayı nerde taktırabilirim?
    2.Ortalama bir fiyat biçmek gerekirse ne kadara malolur?
    3.Çıkma veya Yan sanayi klima başarılı olurmu?
    4.2000-2005 model arası C200'de LPG sistemleri deneyen/deneyeni duyanınız varmı?Varsa ne gibi olumsuz etkileri oluyor?
    5.Şehiriçi ve şehirdışı ortalama yakıt tüketim değerleri (fabrika verileri dışında) nedir?

Farkettim çok soru sordum ama sizler gibi ilgili insanların görüşleri benim için gerçekten önemli.

Herkese saygılar.

Dostum sen bu işi unut klimayı taktırmak astarı yüzünü geçer hesabı olur. Boşver sen zaten fiyat da uygun değil arkadaşım.Bu arada zaten yaz sanayi klima yok o araca göre. OLsa olsa radyator falan olur ama sistemin komple çıkması olmaz hesap et arabanın ön göğüsüne kadar sökülecektir.Bu işi zannedrsem digital ve manuel olarak 2 türlü çözebilirsin ve yine zannedersem ortalama 4000-6000 tl arası tutar

• kardeş eğer istersen klima parçalarını uygun getittirebilirim sadece klima değil tüm mercedes parçasına ihtiyacı olan arkadaşlara uygun getittirebilirim parçaların kod numaralarını aracın modelini istediğin tüm parçaları listele fiyat çıkartayım türkiyedeki fiyatların altında olacağına garanti veririrm saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 1 Kasım 2008; 18:35:10 >
  • Resimler güzel
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.