Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iyi günler arkadaşlar 91 model w 140 ım var sağ ön koltuk ayar tuşlarından arıyorum acaba tanıdık bildik birileri varmı bide fiyatları nerelerde acaba.

dostum eğer istersen sana hurdacı telefonu verebilirim. hatta tanıdıklarım var Ankara ama... Düşünürsen pm atman yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Mercedes Benz - The New Concept F700 by Diesotto

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Bu ne ya uzay mekiği mi?

• SELAM arkadaslar mercedes seven herkesi severim...cunki o bir tutku almanlarida sirf bu yuzden seviyorum ve taktir ediyorum..
  • bakın abiler mercedes-benz benim için bir otomobildende ötede birşey benim ehhliyetim yok ama babam hayatı boyunca hep mercedes-benz e bindi ilk arabası da bilirsiniz 1967 190C süper bişidi şimdi bizde 1998 W210 E320 AMG 4MATIC war mercedes benim için bir tutku!!!!

• abiler mercedes benim için çok önemli büyüyünce stutgartt a gitmeyi çok istiyorum!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

Orjinalden alıntı: drsnrky

Arkadaşlar bu aralar 2000-2002 model arası C200 Kompresör araca ilgi duymaya başladım, fiyatlar da ulaşılabilir düzeyde. Öğrenmek istediğim bazı hususlar var:

Öncelikle kronik sorunları var mı? Parça sıkıntısı vs sorun oluyor mu?

Ayrıca araçların kiminde 1800 kiminde 2000 cc motor var, yanlış hatırlamıyorsan hepsine 163 bg diyorlar. Bu araçların beygirleri aynı mı? Kompressör tüm araçlarda var mı?

Bilgilendiren bir arkadaşım olursa sevinirim.

2004 -2005 modelinide ben düşünüyorum

insanın planları olması ve uygulaması güzel bir şey

• klube benide üye yaparsanız sevinirim
  • herşey çok güzeL olmuş
    fotoLar harika
    mercedes e binmek bir ayrıcaLıktır kaLite konfor ihtibar isim güven ...bunLar mercedes in açıLımı oLarak aLgıLıyorum
    bnde mercedes vito bakıyorum kısmetse aLıcaz
    herkese iyi forumLar herşey tek keLime iLe harika
  • YA NE SÜPER Bİ BÖLÜMDÜR WALLA ÇOK SEVINDIM.

BENDEDE WAR ARABA HEMDE M-E-R-C-E-D-E-S ESKİ MODEL AMA MERCEDES MERCEDESTİR..

ARABAM SU ANDA KABORTADAN CIKTI. FIRINLI BOYAYA GİRECEK VE 4 TANE GENİŞ TABAN LASTİKLERİ İLE EVİME GETİRCEM NASİPSE

1972 MODEL 115 KASA SUNROFLU GÜZEL BİR ARAC ARABA BAKIMDAN CIKINCA FOTOSUNU KOYCAM ARKADASLAR.
  • HERKESE MERHABA

SİTENİZİ BAŞTAN SONA OKUDUM, HAZIRLAYANLARIN ELLERİNE SAĞLIK...BENDE B CLASS ALARAK ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM KISMETSE..
    KULLANAN ARKADAŞALAR B CLASS İLE İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRLER Mİ ACABA!!! ARAÇ B 150 BU ARADA..

ÖZELLİKLE SÜRÜŞ KONFORU VE PERFORMANSI KONUSUNDA..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Ya arkadaşlar siz çıldırdınız mı?

Mercedes'e araba diyorsunuz;

Mercedes arabaysa diğerleri ne?
  • ellerinize sağlıok güzel topik olmuş
  • Dostlar şu anda da kullandığım keyif aldığım Mercedesim bu... Allah olmayanlara da versin.

• selamlar arkadaşlar herkese de iyi forumlar, benim bir sorum olacaktı w126 kasada 280s 280se ve 280 sel arasında ne fark var se ve sel arasında bildiğm kadarıyla 17 cm lik bir fark var bu doğru mu ve eğer öyle ise "s" de ne fark var? birde w124 diye bir kasa var mı? bu iki kasanın arasında büyük fark varsa resim ekleyebilir misiniz? teşekkür ederim herkese.
    (not:nickden anlayacağınız gibi citroen severim mercedesin sewdiğim arabalarıda çok fazla ama yenileri pek sewemiyorum söyleyeyim. 70lerin slc si süper bir araç onu ekleyeyim.) umarım dışlamazsınız :)
  • arkadaşlar benide üye yaparmısınız fan clube
  • selmalar bu kadar zamandır dh kullanıcısıyım buraya geleceğim hiç aklıma gelmezdi"babam sağolsun" evet babamla beraber bir c200 elegance 1995 model alıyoruz.hayırlı olsunlara şimdiden çok teşekkürler yalnız arabanın kitapçığı yok nettende ulaşamadım yardım edebilirseniz çok sevinirim arabanın 10 lt yakıt harcadığını duydum alacağımız lpgli olduğu için bize ortalama bir tasarruf sağlar diye düşündük ne dersiniz?

iyi forumlar..iyi gazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 27 Nisan 2008; 23:05:10 >
  • Slm arkadaşlar öncelikle topiği çok beğendim çok güzel olmuş.Ben A serisi hakkında (140,150,160) bilgi almak istiyorum.Görünüşü çok güzel ve fonksiyonel duruyor.Memurum ve kendi paramla aldığım ilk arabam olcak.Teknik,yakıt ve bakım maliyetleri konusunda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Katılım ve paylaşım için teşekkürler arkadaşlar bu şekilde seviyeli bir topik olacağı kanısındayım..

Yine bir ilk ve direksiyonsuz sürüş teknolojisi üzerinde süren 30 yıllık çalışmaların 10 yıl önceki hali ( F-200 )

bune uzay mekiği gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

Orjinalden alıntı: drsnrky

Arkadaşlar bu aralar 2000-2002 model arası C200 Kompresör araca ilgi duymaya başladım, fiyatlar da ulaşılabilir düzeyde. Öğrenmek istediğim bazı hususlar var:

Öncelikle kronik sorunları var mı? Parça sıkıntısı vs sorun oluyor mu?

Ayrıca araçların kiminde 1800 kiminde 2000 cc motor var, yanlış hatırlamıyorsan hepsine 163 bg diyorlar. Bu araçların beygirleri aynı mı? Kompressör tüm araçlarda var mı?

Bilgilendiren bir arkadaşım olursa sevinirim.

2004 -2005 modelinide ben düşünüyorum

doktor bey almışsınız hayırlı ugurlu olsun

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.