Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hersayfaya baktım arabalar süper çok güsel bi çalışma yapmıssızı.
  • zaten belli mercedes-benz ben benzersiz bir aracım diyor
  • diesotto hakkında bir gelişme var mı? merakla bekliyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

hersayfaya baktım arabalar süper çok güsel bi çalışma yapmıssızı.

• fotoları inceledim süper bi konuymuş yeni gördüm
  • arkadaşlar..mercedes sahibi değilim..ama gıpta ile bakarım..
    ama topiginizi baştan sona okudum..tarihinden tutunda bütün modeller..gelişmeler..yenilikler..hele de bol fotolar...emegi geçen arkadaşları kutlarım..@yildiz başta olmak üzere...

• brkcad34*

Maketler mükemmel..Kıskandım doğrusu..
  • 15 sene evvel bir açık oto pazarında, biraz da sırnaşık bir satıcının ısrarı ile,
    ilk defa 7-8 yaşlarında benzinli bir Mercedes sürmüştüm.
    Kullandığım otomobili almadım, fakat içinden inerken "Bunu değil ama mutlaka bir Mercedes alacağım bundan sonra."
    dediğimi hatırlıyorum.Kullanımı bambaşka bir otomobildi.

Hemen bir ay sonra diesel bir Mercedes aldım,1 yıl kullandım ardından 115 kasa diesel bir Mercedes aldım.
    6 sene onu kullanıp takas ile 124 kasa 1989 200 D aldım.Şimdi şimdi 8 yıldır kullandığım Mercedes' i satıp,
    1989 200D+10.000 Ytl ye 1995 200D Mercedes alıyorum.
    Arkadaşlarım "O paranın üzerine biraz daha koy,sıfır bir otomobil al" diyorlar ama, Mercedes'i bilen bilir.
    Sıfır Ford'un , Opel'in, Renault'nun veya Tofaş'ın 2-3 tanesine düzgün kullanılmış 124 kasa Mercedes'i değişmem.

Mercedes bir alışkanlıktır, klasdır.
    Esprili bir laf: Otomobillerin markaları olur..Kiminin Ford'u olur , kiminin Opel'i, kimin Chevrolet'si veya BMW si.
    "Benim otomobilim 2007 Ford ..işte şu şu özellikleri var, veya işte şurası arızalı benim arabanın v.s " diye bahsederler arabalarından.

Mercedes'cilerin otomobili olmaz..Onların arabaları da olmaz..
    Çünki onların Mercedes'leri vardır ve onlar sadece
    "Benim Mercedes'in..." diye başlarlar cümlelerine otomobilleri ile ilgili birşey anlatırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frigo -- 31 Ocak 2008; 23:49:12 >

• iyi günler arkadaşlar 91 model w 140 ım var sağ ön koltuk ayar tuşlarından arıyorum acaba tanıdık bildik birileri varmı bide fiyatları nerelerde acaba.
  • hacam bensiz mercedes olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_1903_karakartal -- 1 Şubat 2008; 18:12:18 >
  • abi buda benden

• Merhaba arkadaşlar bende yerimin burası olduğunu düşünerek aranıza katılmaya karar verdim aslına bakarsanız geç bile kaldım.Çok küçük yaşlarda tanıştım ben Mercedes ile.Babam Ankara'da servis açtı 1986 yılında ve halen de devam ediyoruz.Kendime ait ilk mercedesim ise 1997 yılında oldu. İlk arabamdı 1987 model 190E. Beyaz renkliydi ve Alman ZENDER firmasında kasasında modifiye yapılmıştı. Cok severek ve keyif alarak binerdim arabama. Ama kötü bir tarafı vardı o da yere cok yakın olması idi yaklaşık 15 günde bir tamponu kırardım.Malum bizim yollar ozellikle de Ankara'nın evlere şenlik...

İçine müzik sistemiydi elektrikli perdesiydi falan derken bayağı binmiştim arabama.Gel gelelim gün geldi sıkıldım arabamdan. İnsan mercedesinden sıkılır mı dediğinizi duyar gibiyim . Evet sıkıldım ama boş yere değil; vardı bi nedeni. Ben 2.0 motor 190E ye binerken bizim muhasebecide de 190E 2.5 16V vardı.Satmaya karar vermişti benim hesabımda onu almaktı.Bilen bilir akıllara zarar bir arabadır kendisi.Hele birde şu olsa aman ALLAHIM...

tabiki de bu değil o kadar da coşmanın anlamı yok.neyse üzerine de az birşey koymam icap ediyordu. Klimasız , manuel tavanlı,abs siz arabadan in mercedesin en güzel arabalarından birine bin hayal gibi geliyordu evet bu sadece hayellerde kaldı.Üstelik elimdekinden de oldum.Babam sattı benim ısrarlarım üzerine arabamı amaaaaaa yerine değil 2.5 16V 24vitesli dağ bisikleti bile almadı.Okul bitene kadar o şekilde idare ettim.

bitmedi yakında yazı dizisi devam edecek..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 16 Şubat 2008; 9:31:55 >

• Şu güzelliğe bakar mısınız !!!

190E 2.5 16V Evolution II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemtuna -- 16 Şubat 2008; 9:35:06 >
  • Devam....

Benim bir hayalim vardı küçükken evdekilere de derdim Türk filmlerinde gördüğüm o kısa spor arabaların hastasıydım.Büyüyünce ne yapıp edip o arabadan alacağım gerekirse gidip almanyada çalışacağım ama mutlaka alacağım derdim.Birgün bizim bir müşterinin arabası motoru kitlemişti ve o vaziyette satmaya karar verdi;birden şans yüzüme gülmüştü hayallerimdeki arabaya kavuşma fırsatım doğmuştu.hiç tereddüt etmeden biraz da vade ile arabama kavuşmuştum o çok çetrefilli olmuştu çünkü motorunun ve özelliklede döşemelerinin yapılması icap ediyordu.Motorunu çok kısa bir sürede hallettim Mercedes servisi olmanın avantajları ama gelelim döşemelere Ankara'nın 1 numaralı döşemecisini tamı tamına 3 aybekledim. İçi yeşil sonradan yapma dandik bir döşemeye sahipti,onun yerine kemik rengi hakiki 1. sınıf deri döşeme yaptırdım eksik parçaların hepsini almanyadan siparişle getirttim.

4 ay sonunda arabaya binebilmiştim.Ama bu tam manası ile binme sayılamaz malum 8 silindirli 4500 motorlu bir arabaya hergün binemezsiniz.Ama bindim keyfini çıkardım.Daha sonra başaka bir hastası da gelip elimden aldı...

Düşünebiliyor musunuz? çoğu arabada yeni yeni koydukları o özellikler benim arabamda yani 78 model 450SLC emde mevcuttu.

Elektrikli açılır tavan, cruise control, 4 cam elektrikli, deri döşeme, otomatik vites, klima, merkezi kilit daha ne olsun .

• sizin azminize hayran olmamak mümkün mü..??
    peki buna ragmen niye sattınız ki...
  • abi süper bişy ya eniştem mercedeste çalışıo babam ve dayımda mercedes var bnde şimdi c serisinden alıcam
    yane kısacası mercedes bi başka yaa
  • yıldızdan üstün yıldızlar vardır yine yıldızdır
  • yemesen kuzu etini bilemesin lezzetini.yıdız kullanmasan kaliteyi anlamasın beyler.
  • neden sattım?

çünkü yavaş yavaş canımı daha doğrusu kesemi acıtmaya başlamıştı malum 8 silindirli ve 4000 motorlu bir araçtan sözediyoruz.Şimdiki teknoloji ile olsa daha az yakardı ama 78 model olunca biraz fazla yakıyordu ve bende kıyıp tüp taktıramadım aracıma.Ama elimde fazladan para olsa 2. bir araç olarak alacağım tek araba yine aynısıdır, hatta ve hatta 500 SL olsa daha makbule gecer.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.