Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tanergode

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

dostum bunlar mercedes değilki???

• Sayın Geshu,

Evet, bunlar Mercedes değil. 1958 CADILLAC ve tam 50 yıl önce bu kadar güzel otomobiller vardı, zamanın öncüleri ve en kaliteli otomobillerindendi. Benim Mercedes'im de yok, Cadillac'ım da, sadece imzamdaki otomobile sahibim. VW Passat Severler forumundayım ve komşu forumları bu güzel, harikulade otomobillerin resimleri ile ziyaret etmek istedim.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • Merhaba arkadaşlar! Bende 201 kasa sportline' ım ile aranızdayım. Mercedesi alalı yaklaşık 1 ay oldu şimdilik memnunum 1991 model ama bir çok yüksek model arabadan iyi şimdilik. Şunu da belirtmek isterim kaputun üzerindeki yıldızı görerek yolculuk yapmak gerçekten bir ayrıcalıkmış. Bu arada cemtuna arkadaşım Ankara da servisimiz var demiş önceki yazılarında ben Ankarada ikamet ediyorum fakat şu anda görev gereği Kastamonu dayım. Geldiğimde arabaya genel bir bakım yaptıracağım. Sizin servis Ankarada nerede gelirsem en azından tanışma imkanımız olur. Herkese saygılar.
  • yok kardeşim ya... araba yola müthiş oturuyor... bmw m audi s hikaye ama onlar da çok iyi arabalar... mercedes daha ve daha lüks...
  • Herkese selamlar.

Öncelikle tum mercedes severlerle ortak bir nokamız var. O da tabiki mercedes.
    Ben 1996 model s300 ve 1997 model s350 modellerini 1'er ay kullanma şansın nail olmuş şanslı birisiyim. Ve gerçekten de o araçları kullandıktan sonra anladımki sadece mercedes ve diğerleri var. Ben de de bir mercedes sevgisi başladı ve gidiyor hala.

Ama sorasnız alacağın araç nedir? diye vereceğim cevap citroen c4 olur. Tabi burda işin içine imkan meselesi giriyor.
    ALLAH herkese gönlunde yatar araca binmeyi nasip etsin hayırlısı ile. İlerde imkanın olursa ben de sahip olacağım.

Herkese bol mercedesli günler dilerim.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

W-140 = MUHTEŞEM KONFOR

gibi bi araba almak istesek fiyatı ne olur ?

• BUDA BENİM ESKİ 190E

• şahanee bunlar yaaa
  • karadenizli arkadaşları toyota sayfasında "karadeniz sahil yolu" topiğine bekliyoruz (diğer arkadaşlarıda bekleriz)
  • işin özü param kadarlık mercedes:):):)
  • bunlar da bizim mercedes ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 3 Temmuz 2008; 5:53:52 >

• 90 Model 200E sahibiyim,Mercedes'i anlatmaya gerek yok,zaten 1 kere oturan koltuğuna ne demek istediğimi iyi bilir,ayrıntılarla dolu bir araba =)

Şİmdi diceksiniz deli bu çocuk ama Önündeki yıldıza baktığınızda yıldız,yol çizgisinin üzerindeyse sağ tekerde çizginin üzerinde demektir,başta saçma geldi koltuğu oynatınca fln bozulur öyle ibşey olmaz diye,sonra denedim kuzenle gerçektende yıldızın içinden bakıınca çizgiyi görünce sağ teker çizgide oluyor farklı koltuk pozisyonlarında...
    Daha çok ayrıntısı var ama söylersem deli denir forumdan atılırım valla =)

Yakında Fotolarını eklerim,Allah Mercedes'inize zeval vermesin...

***Mercedes başlığı altında sonunda ismiyle bi başlık açtım,orayı cevaplarsanız sevinirim;)
  • Bizim şu andaki Yadigarımız ;) Bunun gibi arabaya daha binmedim,Bakalım Yeni S te gelişmeler ne alemde...

• quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

bunlar da bizim mercedes ler

Hocam çaltıcak mı burası? Bir de büyük ihtimalle sizin b serisini gördüm ben

• yok çakırlar da çektim.
  • vay be

rüyamda bile göremiyorum MERCEDES'i

of of

ne zamandır bu forumdayım ilk defa buraya uğradım, gerçekten güzel konu teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: syyıldız

vay be

rüyamda bile göremiyorum MERCEDES'i

of of

ne zamandır bu forumdayım ilk defa buraya uğradım, gerçekten güzel konu teşekkürler

• doğuştan mercedes hastasıyımdırformula1'de hep mclaren mercedes'i tutmuşumdur ve bunun üstüne mercedes-benz türk a.ş'de stajerlik yaptım ve inşallah devam ediceğiz orada
  • Merhaba Arkadaşlar!
    Öncede yazmıştım bende de 1991 model 201 kasa Sportline var. Genel olarak arabamdan çok memnunum hatta geçen hafta 10 gün içerisinde tam 3500 km yol yaptım ne beni yordu nede kendi yoruldu. Allaha şükür bir sıkıntısıda yok. Fakat benim aracımda otomatik camların olmaması özellikle uzun yolda sıkıntı oluşturuyor. Aranızda 201 kasa 190 e ye otomatik cam uygulaması yaptıran varmı varsa Ankarada nerede yaptırabilirim veya yaptırırsam verim alabilirmiyim birde koltuklar sport model olduğu için yerden kolçak taktırmak istiyorum uygun olan kolçak varmıdır acaba? Bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim. Herkese iyi günler.
  • İnş ilerde bende bi mercedes alırım yaş 18 daha
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.