Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nereden ve nasıl gelecek biraz daha bilgi verir misin?

quote:

Orjinalden alıntı: dtmmustafa

kardeş eğer istersen klima parçalarını uygun getittirebilirim sadece klima değil tüm mercedes parçasına ihtiyacı olan arkadaşlara uygun getittirebilirim parçaların kod numaralarını aracın modelini istediğin tüm parçaları listele fiyat çıkartayım türkiyedeki fiyatların altında olacağına garanti veririrm saygılar.
  • merhaba arkadaşlar
    yakın bir arkadaşımın 2005 model E 200 ü var araçta navigasyon ekranı olduğunu söylediği ufak bi ekran var
    yani o S serilerinin kendini gösteren büyük ekranı yok ve şu anda yazılımını aramakta acaba bu ekranlı araca
    yazılım yüklendiği takdirde işe yararmı ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
    yani ekran standart her e serisi araçtaki ile aynı !
  • şöyle bir şirket üretemedik
  • valla dogru size katılıyorum bende yaklasık 5 yıldır mersedes kullanıyorum artık baska markaya bakmam bütcem hangi modele yeterse ona biniyorum ama yıldız sabit bende su anda 1975 280 s var becerebilirsem resimlerini ekleyecem yorumlarınızı bekliyorum

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Selam guruptakı herkeze benm 1974 model 450 slc mercedes ım var ve buna bagaj lastıgı arıyorum bu konuda bıldısı olan arkadsım var ıse yazarsa sevınırım ıyı gunler dılıyorum.
  • arkadaşım klimanasıl olmaz ki?
    yada yoksa başka araç bak kurcalatma
  • Sayın ''flyingraper'' öncelikle teşekkürler..

Mercedes-Benz diğer üreticiler gibi donanımlarını standartlara bağlamaz İstek üzerine donanımlardan istediğinizi iptal ettirebilirsiniz, bunun yanında Almanya soğuk ve yağmurlu bir iklime sahip olduğu için genelde kliması iptal edilen (müşteri isteği üzerine takılmayan) modeller yoğunluktadır. Bunun yanında donanım başına fiyattanda düşeceği gibi bu ilk alıcı için avantaj olarakta görülebiliyor malesef. Buna benzer kullanıcılar ülkemizdede var. Bu modellerde camları manuel görürsenizde şaşırmayın.. Ancak Daimler hiçbirzaman güvenlik pakedini değiştirmez çünkü güvenlik asla parayla satın alınmaz. Bunun bilincinde olan tek üretici Mercedes-Benz dir.

Bahsi geçen C200 model için kullanışlı sıralı sistem tüp kullananlar mevcut ve oldukça memnunlar servislerinde sorabilirsiniz mutlaka bir bilen olur.

• 2003 model ve sonrası E220Cdi veya E200Benzinli Modelleri nasıl arkadaslar?Ya bide bunların servis masrafları nedir yan şimdi mercedes alan servisi düşünmesin demesin sonucta para.Hiç internette bu servis durumlarıyla ilgili mesaj yok onlarıda yazarsanız herkes daha iyi bilgilenir.
  • Emeğinize Sağlık Gerçekten Çok sağlam araçlar.

Bakalım bizim ne zaman böyle araçlarımız olacak
  • Adamlar yapmışş 20 senedir kullanıyorum vede çok mutluyum arabanıın sıfır halini hatırlarım

keşke aynısının sıfırı çıksa da alsak

230E - AUTOMATİC- 1980

• w123 230 e e sınıfının en iyi araçlarından hiç bir zaman demode olmamış sahibini üzmeyen yıllarca kullanılan ve daha çok uzun yıllar kullanılacak mercedes in ürettiği en iyi en performanslı araçlarından bir tanesi . çok severim 123 kasa yı allah kazasız belasız güle güle kullandırsın. saygılar.
  • --------------------------------------------------------------------------------

95 model mersedes e 2000
    20 000 tl dediler
    kırmızı temiz
    motor 200 000 km de , sorunsuz lpg li.

sizce kaç para eder????
    direksyon yükseklik ayarı yok , direksyon simidide çok büyüktü . bacagım direksyona sürtüyor. dikkatimi çeken kötü özelliği idi.

kafam çok karışık almak istiyom ama fiyat biraz fazla sanki.

fikir verirseniz memmun olurum.

fiyat 15-20 arası diyorlar.

4 lastik alacam
    mp3 teyp alcam.
    ayrıca 200 tl direksyon hidrolik masrafı var.
    mekanik iyii problemsiz.
    kaporta temiz.

fikriniz nedir. saygılar.

hız sabitleyici taktırabilirmiyim . yapısı yeri mekanı uygunmu????
  • 95 model e200 mercedes e 20000 tl çok normalinde en fazla en fazla 17500 tl dir piyasası birde alacağınız araçta özellik yok diyorsunuz hız sabitleyici en az 800 tl hidroliğe felanda girerseniz çok masraf açar bence iyi araştırın o kadar düzgün o kadar fiyatı uygun araçlar varki şaşırırsınız. iyi araştırın mutlaka servise gösterin onay alın öyle pazarlığa oturun 17000 e geçmeyin derim saygılar.
  • Buda benim w 126 500 sel.

• eywallah kardeşim saoll
  • Arkadaşlar hepinize selamlar...

Bazı arkadaşların teslim aldıkları araba veya ürünlerle ilgili problemleri oluyor.

Tüketici haklarınızı bilmenizi istiyorum. Bu sebeple forumun her yerine aynı şeyi eklemektense bir sayfa hazırladım. Tüketici haklarını kısaca yazdım.
    İnşallah ihtiyacınız olmaz.
    Okumak isterseniz linki aşağıya ekledim.

http://www.muratkoseoglu.com/tuketici.htm
  • Arkadaşlar bir Mercedesin kilometre sınırı ne kadar ben 400 bin KM'de bir mercedes gördüm acaba bir mercedesin kaç km sınırı var ?
  • Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• bir mercedes in motor ömrü bakımlı olursa ciddi anlamda serviz bakımı yapılıp araba fazla zorlanmazsa 1000000km rahat götürür. saygılar.
  • ARABA ÇOK GÜZEL MUSTAFA 1 DEFA KULLANMA FIRSATIM OLDU BU KASAYI BİRAZ YAKIYOR TEK DEZ AVANTAJ DİYECEKSİN SİMDİ BIRAKTA YAKSIN DİYE... AMA NEFİS BİR MAKİNE...
    M A Ş A L L A H ARABANA!
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.