Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _codelinker_

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Bu araç ve diğer fotoğraflardaki araç S 500 4Matic
  • evet kardeş s 500 4 matic.
    model belirtmeyi unutmuşum.
    çok güzel bi araç.
    daha fazla bilgi almak isteyen
    www.autozeitung.de
    adresinden yararlanabilir.
    selam ile...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Bu araç ve diğer fotoğraflardaki araç S 500 4Matic

• quote:

Orjinalden alıntı: cihan7

öncelikle kulübünüz foruma renk katmış ve çokda güzel ellerinize sağlık.ben forumda mercedes 190 dizel konusunda konu başlığı açtım ve arkadaşların görüşlerini aldım.birçoğu mercedesin ayrı bir araç olduğundan ,lalitesinden ve dayanıklılığını vurgulayıp tecrübelerini paylaştılar sağolsunlar;gördüğüm kadarıyla sizlerde mercedes konusunda çok bilgilisiniz.sizlerden mercedesin 190 dizel serisi(2,0-2,5-2,5td) hakkında bilgi almak istiyorum ki aranızda hali hazırda aracı kullananlar var.arcın ömrü,sorunları,bakım maliyetleri ve artıları,eksileri;özellikle 1992 bulabilirsem çok nadir var1993 olanları.şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim.forumda arkadaşların bayağı yardımını gördüm sizinde kulüp olarak desteğinizi bekliyorum.

şimdi arkadaşım işalah temiz bir 190 serisi bulursun gerçekten çok kaliteli ve güvenli araçlar, biz 1993 senesinde sıfır alıp bugune kadar kullandık ve masraflarımız herzaman yaptımız küçük kazalardan oldu... evet yedek parçaları gerçekten çok pahalı mesela geçen gün sunroof unu bozdu bizim yiğen neyse dedim ki önce servisine götürem bana demesinlermi 500€ açıkcası newrim döndü ve gittim sanayiye iyi bi ustam vardı bana onun yakınında çıkma mercedes parçaları satılıodu ordan parçamıda buldum 100ytl ye yaptırdım... yane dicem şudur kardeşim bu arabalar sana sıkıntı vermes bundan emin ol ama bi tamponu kırdında yenisini almak pahalıya gelir... ha diosan ki bende senin gibi temiz çıkma parça bulursam onu kullanırım o zaman derim ki sana al bu arabayı... evet belki 25000 ytl civarı bulursun bu arabayı ama unutma yinede bi mercedes mesela yağ değişimi filtresi çok pahalı bilmiş ol...fakat bu arabadıki süspansiyon yol tutuşu başka bir araçta yok kardeşim, 4 tane disk freni varki muhteşem çalışıor,

özelliklerini veriorum:
    190 D 2.5 Turbo 115bg gerçekten atik denilecek kadar çabuk kalkan bir araçtır ancak unutmayalım ki 190 serisi nerdeyse 2 ton ağarlığındadır... yakıt sarfiyatı olarak en fazla bu motor yakar eğer çok performans meraklısı değilsen bu arabayı tavsiye etmem çünkü 1.6 benzinli bir araç kadar yakar...
    190 D 2.5 93bg bu modelleri bulman zor zaten pek tavsiyede etmem bunun yerine 190D ler daha iyi çünkü performans olarak pek bi fark olmamasına rağmen fazla yakar ona göre...
    190 D 88bgbu arabalar gerçekten çok güzeldir bir deposu 120 ytl ye doluyor ve şehir içi 750km şehirdışı 1000km falan yapıolar biliorum arkadaşımda var...

eğer motoru sağlam bir mercedes 190d bulursan kaçırma derim gerçektende süperler, benim ford focusum var ama ben yinede babamın 190d ye hastayım... buarada donanım olarakta çok çeşitli bu araçlar yane ABS,ASR,hava yastığı,otomatik arka cam,klima,ön far yıkama,ısıtmalı koltuklar,elektrikli yan aynalar,gövde rengine uygun etekler gibi bir çok özellik olabilior yada olmayabilior ve fiyat farkı olmuor o yüzden bakıcan arabalarda özelliklerinede bak özellikle ABS.

alt etekler dediğimi alttaki resimde anlayacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzem85 -- 7 Ağustos 2006; 12:25:59 >

• W220 S Class sevenlere bir güzellik yapayım :)

Boyut 640*480 idare edin artık

• elzem85 arkadaşım verdiğin bilgilrr için teşekkürederim.söylediğin gibi bu aracın 190 dizel olanı yakıt ve adet fazlalığı açısından alınması en mantıklı modeli .Zor olan gerçekten temiz kullanılmışını bulmak ama mercedesler için 100 binli km ler hiçbirşey demek bunu anlıyorum.araçın bakımlarıda o kadar sorunlu değil gördüğüm kadar.kullananlar temizin yakaladımı arabayı hiç satmayı düşünmüyor konfor ve süspansiyonundan çok memnunlar .
  • Arkadaslar merhaba.oncelıkle aranızda bulunmaktan buyuk bır zevk alıyorum. sohbetlerınız cok guzel. ben de bır mercedes hastasıyım.mercedesın ıcınde buyudum de denılebılır. ılk gozumu actıgımda mercedesımız vardı. babam o yıllarda almanya'dan araba (sadece mercedes) getiriyodu. bu gune kadar 200 un ustunde araba getırmıstır. tutkum o zamanlar basladı.w126 kasa da en cok sevdigim kasasıdır. su an mercedes sahibi degiliz ama ileriki zamanlarda şahsıma ait bir arabam olursa bu şüphesiz ki w126 kasa olur. bana bu kasanın fotograflarını gonderırsenız cok sevınırım. ayrıca bu arabalarla ılgılı ılgınc tecrube ve anılarım var. merak edenler ıcın yazabılırım. saygılarımla...
  • kardeş hoş geldin.
    bişey soracam bu w 126 kasa ne oluyor???
    yani mercedes in kasa modelleri w olarak mı adlandırılıyor.
    ben de mercedes hayranlığı var ama detaylı bilgiye sahip değilim.
    hep c serisi e serisi s serisi olarak adlandırıyorum.
    yani forumda w126 w 220 gibi terimler geçiyor hangisi hangi model anlayamıyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    ayrıca tecrube ve anılarınızı bekliyoruz.
    selam ile...
    quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Arkadaslar merhaba.oncelıkle aranızda bulunmaktan buyuk bır zevk alıyorum. sohbetlerınız cok guzel. ben de bır mercedes hastasıyım.mercedesın ıcınde buyudum de denılebılır. ılk gozumu actıgımda mercedesımız vardı. babam o yıllarda almanya'dan araba (sadece mercedes) getiriyodu. bu gune kadar 200 un ustunde araba getırmıstır. tutkum o zamanlar basladı.w126 kasa da en cok sevdigim kasasıdır. su an mercedes sahibi degiliz ama ileriki zamanlarda şahsıma ait bir arabam olursa bu şüphesiz ki w126 kasa olur. bana bu kasanın fotograflarını gonderırsenız cok sevınırım. ayrıca bu arabalarla ılgılı ılgınc tecrube ve anılarım var. merak edenler ıcın yazabılırım. saygılarımla...

• quote:

kardeş hoş geldin.
    yani forumda w126 w 220 gibi terimler geçiyor hangisi hangi model anlayamıyorum.
    selam ile...

Dostum mercedeste her kasanın ayrı bir kasa numarası vardır...Mesela şu anki yeni S serisi W221 olarak geçer..Bir önceki ise W220 olarak geçer..Eski kasa A serisi ise W168 olarak numaralandırılmıştır...google da araçlara ait bu kasa numaralarını yazarak aratırsan o kasaya ait fotoları bulabilirsin...

• sağol dostum paylaşım için.
    teşekkürler.
    selam ile...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

kardeş hoş geldin.
    selam ile...

Dostum mercedeste her kasanın ayrı bir kasa numarası vardır...Mesela şu anki yeni S serisi W221 olarak geçer..Bir önceki ise W220 olarak geçer..Eski kasa A serisi ise W168 olarak numaralandırılmıştır...google da araçlara ait bu kasa numaralarını yazarak aratırsan o kasaya ait fotoları bulabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

dünyada bir MERCEDES vardır bir de diğerleri...

AYNEN KATILIYORUM

MERCEDES in yeri çok ayrı

Allah herkesi birgün mercedesli yapar inşallaah.!
    mercedes apayrı bir tutku

• W-126 = TUTKU

• quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

katılamabilmek için mercedesi sevmeniz lazım...

forumu boş bırakmamanız lazım.. hoş şimdi millet tatilde de .....

imzamdaki logoyu imzanıza koyun....

hoşgeldiniz arkadaşlar....

ya iyi de imzayı ekledik mi diğer konularda başka markalar hakkında yazı yazdığımız zaman tuhaf gözle bakacaklar bana tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi..çünkü ne de olsa kullandığımız araçlar belli bir standartın üstünde diğer insanların ulaşabilmeleri yönünden bu yüzden buna ne oluyor gibi tartışmalar çıkacak...dikkat çekmemek daha iyi değil mi?
  • beyler ben girmeyeli amma da değişmiş yahu şöyle yapsak nasıl olur en üst sayfaya herkes varsa mercedesi nin resimlerini koysun

ve sınıf sınıf ayırararak bütün mercedesleri burada toplayalım...

sizden gelecek resimlerle yıldız abimle beraber düzenleyeceğiz

HAYDİ DAHA FAZLA RESİM BEKLİYORUZ
  • mesela

A CLASS (1-2 FOTO)
    B CLASS
    C CLASS
    CL CLASS
    CLS CLASS
    CLK CLASS
    E CLASS
    G CLASS
    GL CLASS
    R CLASS
    S CLASS
    SL CLASS
    SLK CLASS
  • quote:

@fazlikazak
    kardeş araba süper ya.hayalimdeki araba.
    işleri biraz daha genişletirsek umarım biz de alırız inşallah.
    kardeş aracı ne kadara aldın?hangi donanımlar var?
    iç mekanın fotoları varsa paylaşırsan sevinirim.
    kusura bakmayın bende şu anki güncel kasa ve bir eski kasa s serisi fanatikliği var.
    fotolar varsa bekliyorum.
    selam ile...

aracı 175.000 euro ya aldık. full + full normalde 190.000 idi. davutpaşa mengerlerdeki tarkan bey sağolasın kıyak geçti bize...

donanım olarak full + full

radar sistemi
    araç takip mesafesi
    kamera
    masaj yapan koltuklar
    arkada dvd ve eğlence merkezi
    koltuk başlıklarında tv
    ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar
    2 adet buzdolabı
    perde

aracın içi çok geniş 2.00 metre boyundaki bir insan bile arka ve önde rahatlıkla oturabilir.
    araç ile izlenimlerimi paylaşmıştım. ilk sayfada olması lazım..

• Uzun zamandır Mercedes almayı hayal ediyordum. Şans eseri çok temiz2005 model bir Vaneo 1.7 CDI Ambiante sahibi oldum. Geçen ay tatilde uzun yolda yaklaşık 3000 kilometre kullandım. Genel kanı olarak Vaneo Mercedesin Türkiyede tutmayan modeli gibi söylense de bence Ailemiz için harika bir araç ve uzun yllar bizim kahrımızı çekecek harika bir araç. Allah herkeze Mercedes sahibi olmayı nasip etsim diyorum..

• ALLAH kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin İNŞALLAH..Hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 14 Ağustos 2006; 18:40:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptankaya

Uzun zamandır Mercedes almayı hayal ediyordum. Şans eseri çok temiz2005 model bir Vaneo 1.7 CDI Ambiante sahibi oldum. Geçen ay tatilde uzun yolda yaklaşık 3000 kilometre kullandım. Genel kanı olarak Vaneo Mercedesin Türkiyede tutmayan modeli gibi söylense de bence Ailemiz için harika bir araç ve uzun yllar bizim kahrımızı çekecek harika bir araç. Allah herkeze Mercedes sahibi olmayı nasip etsim diyorum..

Dostum aracın hayırlı olsun .. Moralini bozmak gibi olacak ama şunlara hazırlıklı ol ; Ön takım problemleri , Otomatik şanzıman sorunları , Kapı ayarsızlıkları , Sürekli arıza çıkaran elektrik sistemi , Zırt pırt bozulan rot balans ayarları , direksiyon kutusu sorunları v.s. ... Vaneo'nun kronik sorunlarıdır bunlar...Söylemedi deme..Ben nerden mi biliyorum...Çok sattım zamanında bu araçtan ayrıca artık sıfırı yok çünkü üretilmiyor..Son araç 10 Mayıs'ta sivasta satıldı...Ayıptır sorması kaça aldın ? 35.000'den fazla vermemişsindir umarım...

• Arkadaslar bu ara yeni bi arac almayi dusunuyoruz.Ve benim aklimda B serisi var..Fiyat ve kalite acisindan cok cok uygun bi arac bence..Ancak aklima takilan bi iki soru var..Bilenler yardimci olursa sevinirim..

Oncelikle bildigim kadariyla B serisi ulkemizde Boyut ve Prestij olmak uzere 2 donanim paketi ile satiliyor..Ben Mercedes`in stesinde bu donanimlarin neleri icerdigi ile ilgili net bi bilgi bulamadim..Bilenler yardimci olursa sevinirim...Bununla birlikte asagidaki resimde bulunan jantlarinda olcusu ve opsiyonlarda bulunup bulunmadigini da ogrenmem lazim..

http://www.mercedes-benz.com.tr/NR/rdonlyres/478EB9EF-F396-485E

Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 15 Ağustos 2006; 13:32:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Arkadaslar bu ara yeni bi arac almayi dusunuyoruz.Ve benim aklimda B serisi var..Fiyat ve kalite acisindan cok cok uygun bi arac bence..Ancak aklima takilan bi iki soru var..Bilenler yardimci olursa sevinirim..

Oncelikle bildigim kadariyla B serisi ulkemizde Boyut ve Prestij olmak uzere 2 donanim paketi ile satiliyor..Ben Mercedes`in stesinde bu donanimlarin neleri icerdigi ile ilgili net bi bilgi bulamadim..Bilenler yardimci olursa sevinirim...Bununla birlikte asagidaki resimde bulunan jantlarinda olcusu ve opsiyonlarda bulunup bulunmadigini da ogrenmem lazim..

http://www.mercedes-benz.com.tr/NR/rdonlyres/478EB9EF-F396-485E-

Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler...

PM yolladım...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.