Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babam tam bir büyük araç hastadı ve büyük motor.
    babam sağolsun 2 sene önce bir s320 long aldı 92 model araba müthiş bişey bence mercedese de saten bana göre uzun araç yakışmakta.3 ay önce Grand Chereeke limitet 4x4 5.000 motor vardı o arabada manyak bişey arkadaşlar onu sattık 3 ay önce vede şimdi bir volvo s40 2001 var onun motoruda 1.8 bizi bu ve o arabalardan sonrada böyle olunca insan zor alışyo tabi.ama vaz geçilmez mercedes s320
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Yıldızın son harikası...

• ALLAH'ım yaa bi araba bu kadar mı harika olur ya ... resmen jantını alırım...
  • hay allah razi olsun gozlerimiz bayram etti. bizim kiler mersedesin yaninda arabami ki?
  • Selam arkadaşlar...Burayı yeni gördüm..Bir Mercedes çalışanı olarak aranızdayım..Donanım ya da Mekanik hiç farketmez sorularınızı severek cevaplamaya da hazırım... Teknik konularda daha iyiyim sorularınızı ona göre sorun ...Her türlü teknik sorunuza cevap verebilirim

Not : İmzamdaki fotoğrafı kendim çektim Büyük halini istemeyin çünkü sahiplenen çok oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 28 Temmuz 2006; 4:01:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

evet kardeşim...

hatta galerideki yetkili kişi mengerler davutpaşa da Tarkan Bey...

---------------------------------------------
    bana bunların S 350 den daha performanslı olduğunu söyledi..

bende nasıl olur

bu

3200 CC V6 245 HP /

O İSE

3500 CC V6 272 HP

dedim...

o da; onlar önemli ama bunda formula da kullanılan Common Rail teknolojisi olduğu için
    onlardan daha fazla performans gösteriyor dedi...

-----------------------

el kitabından baktım
    S: SPORT
    C: COMFORT
    M: MANUAL

sport konumuna aldığınızda aracın kalkışı vites değiştirme oranı ve gücü yola aktarması insanı dehşete çeviriyor...

ayrıca pati çektirebiliyosun. arabayı g.t attırabiliyosun... dehşet bişey abi .....

Tarkan arkadaşımdır..Görüşürsen Türker'in selamı var de ..
    ihtiyaç duyduğunda yardımcı olur

S320 CDI 'in performansı ve Common Rail'in ne olduğu konusuna gelirsek... Common Rail bir dizel teknolojisidir formula ile bir alakası olmadığını bilmenizi isterim...Common Rail'de yakıt enjeksiyonu ortak bir hat üzerinden 1600 bar basınçla silindir içine yapılır...Bu da çok daha verimli bir yanma ve yakıt ekonomisi sağlar patenti Mercedes Benz'dedir... S320 CDI ,beygir gücü olarak bakıldığından S350'den daha az beygire sahip olmasına rağmen tork değeri olarak bakıldığında S350'den çok daha üstündür... S320 CDI'in S350'den performanslı olmasının tek nedeni budur...

Şanzıman olayına da değinelim..Öncelikle şunu söyleyim ki bu modlar arasında geçiş yaptığında vites oranların değişmiyor.Sadece şanzımanın çalışma karakterini değiştirmiş oluyorsun

Sport Mode : Vites daha yüksek devirlerde değiştirildiği için akselerasyon Comfort moduna göre daha fazla hissedilir.Yakıt ekonomisi bu modda beklenen düzeyde olmayacaktır

Comfort Mode : Vites çok düşük devirlerde değiştirildiği için araç çok performanslı olmayacaktır.En fazla yakıt ekonomisi bu modda sağlanır.

Manuel Mode : Direksiyonun arkasındaki tuşlar aracılığı ile manuel olarak vites değiştirilmesine olanak tanıyan moddur..Vitesi değiştirmek istediğiniz devir sizin keyfinize kaldığı için bu mod ekonomik ya da performanslı olarak kullanılabilir...

Önerim ; Şehir içinde ve uzun yolda Comfort modunun kullanılması olacaktır.Sport mod ani hızlanma ihtiyacı olduğunda tercih edilmelidir... Manuel mod ise sürüş keyfi yaşamak istediğinizde kullanılabilir...

Aracın arkasını attırmak istiyorsan ASR OFF ya da ESP OFF tuşuna bas şanzıman modunu S olarak seç ve gaza sonuna kadar bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 28 Temmuz 2006; 4:11:42 >

• SELAM ARKADAŞLAR BEN IZMIR DEN VOLKAN HAYATIMA GÖZLERIMI ACTIK OZAMAN MERCEDES-BENZ VARMIS ŞİMDİDE MERCEDES-BENZ VAR BENIM TUTKUM SÖZLERLE TELAFI OLACAK SEKILDE DEGIL HASTALIK BOYUTUNDA MERCEDES-BENZ TEN BASKA ARAC TANIMIYORUM BEN IZMIR EGEMER DE DE CALISTIM MOTOR MESLEK TEKNIK LISESI MEZUNUYUM ACIZANE BIR SORUM OLACAK MERCEDES-BENZ YILDIZININ ANLAMI NEDIR CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM
  • abi yukarıları yada bir önceki sayfadaki yazıları okursan cevabı bulacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: VOTABENZ

SELAM ARKADAŞLAR BEN IZMIR DEN VOLKAN HAYATIMA GÖZLERIMI ACTIK OZAMAN MERCEDES-BENZ VARMIS ŞİMDİDE MERCEDES-BENZ VAR BENIM TUTKUM SÖZLERLE TELAFI OLACAK SEKILDE DEGIL HASTALIK BOYUTUNDA MERCEDES-BENZ TEN BASKA ARAC TANIMIYORUM BEN IZMIR EGEMER DE DE CALISTIM MOTOR MESLEK TEKNIK LISESI MEZUNUYUM ACIZANE BIR SORUM OLACAK MERCEDES-BENZ YILDIZININ ANLAMI NEDIR CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM

Havada karada ve denizde en iyiye ulaşmayı ifade ediyor...
  • kardeşlerim mercedes kardeşliği asla bitmez... hastayım bu arabaya forumada ilk üye oldumdan beri mercedes aradım şimdi buldum şükür neden bizimde ayrı bi bölümümüz yok öncelikle bunu öğrenmek istiorum.. ayrıca bizimde bir mercedesimiz var çocukluğum ve gençliğim geçtiği araba 1993 model 190 d 2.5 turbo full ve 0 aldık babam hala daha kullanıo maşallah tık demedi desem yeridir araba yol tutuşu frenleri hala daha hiç bir arabada yok mesela bende ford focus var ama inanınki 1993 model mercedesin bile yerini tutmuor bi kere o gaz pedalı herşeye değer... buarada 190d 2.5 turbo hakkındaki fikirlenizi ve imzamı nasıl deiştirebilirim yardımcı olrusanız sevinirim...
  • elzem85 arkadaşım sahibi olduğunuz 190D 2.5 TURBO oldukça değerli , kendini kanıtlamış 126HP - 5 silindir motora ve üstün dayanıklılığa sahip bir araçtır. Dünya genelindeki çoğu dizel yıldız milyon km yi sorunsuz aşarak sağlamlığını göstermiştir. Zaten dayanıklılığı ve sağlamlığı sadece zaman belirler. Aklıma gelmişken W201 kasa kodlu 190 serisi bir araçla yaşanan anımı anlatayım.

Aynı model bir 190 E 2.0 ile yakın bir tanıdığımın başından üzücü bir olay geçmişti. Otomobil otoyolda yağışlı bir havada ortalama 100km/h süratle ilerlerken aniden önündeki araçlar birbirine girmiş ve panik frenle kontrolü kaybetmeden enkısa mesafede güvenle durmuş ancak arkasından yüksek süratle gelen Landrover jeep dalgınlık sonucu tüm hızıyla 190E ye arkadan yapıştırmış. Tabi o vuruş gücüyle 190E öndeki değmeden durduğu araca yüklü bir cevap vermiş arkasını dağıtmış ama 190E arada kaldığı için hem ön hem arka taraf akordiyon gibi büzülerek kapıların başladığı güvenlik kafesini mükemmel biçimde korumuştu. Aracın sahibinin ogünden sonra Mercedese olan hayranlığı ve güveni binlerce kez arttı çünkü araçta hayattaki tek ailesi vardı. Biz otomobili gördüğümüzde şok olduk içim parçalandı ama cana gelmemişti çok şükür. 190E nin 4 kapısıda saat gibi tıkır tıkır açılıp kapanıyordu yani insanların bulunduğu güvenlik kafesi en alt modelinde dahi mükemmelliğini kanıtladı. Araç yapılarak elden çıkarıldı sahibinde şuan C-220 CDI var.

Resimdeki Temsili 190D 2.5 TD (1987)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 6 Ağustos 2006; 2:18:29 >

• s.a kardeşler.
    öncelikle topic ve kulubünüz hayırlı olsun.
    mercedes sahibi değilim fakat mercedes fanatiğiyim diyebilirsiniz.
    şu andaki güncel kasa s serisi değilde bir önceki model s serisinin fotolarını elinizde varsa bi zahmet koyuverin buraya.
    organize sanayide bizim komşuda s 320 cdi var.2002 model herhalde.
    aracın içine binip inceledim.gerçekten bu işi mercedes biliyor ya.
    mükemmel bir araç gerçekten.e 220 cdi almayı düşünüyorduk fakat araç gerçekten çok pahalı.
    tek araca o kadar para bağlanmaz deyip 3 tane araç aldık.
    test sürüşünde bulundum e 220 cdi gerçekten o da harika.
    topicte e ve s serisinin fotolarını inceledim.
    elinizde varsa güzel fotolar paylaşırsanız sevinirim.
    selam ile...
  • @fazlikazak
    kardeş araba süper ya.hayalimdeki araba.
    işleri biraz daha genişletirsek umarım biz de alırız inşallah.
    kardeş aracı ne kadara aldın?hangi donanımlar var?
    iç mekanın fotoları varsa paylaşırsan sevinirim.
    kusura bakmayın bende şu anki güncel kasa ve bir eski kasa s serisi fanatikliği var.
    fotolar varsa bekliyorum.
    selam ile...
  • _codelinker_ arkadaşım, öncelikle bölümümüze hoşgeldin. S sınıfı herzaman Mercedes in Lokomotifi olmuş özel bir seridir ve her modeli bambaşka güzellikler taşır. Sınıfında dünyanın eniyisi herzaman S-Sınıfıdır ve çıtayı herzaman S-Sınıfı belirler. Bahsettiğin W220 kodlu yıldıza bende özel bir ayrıcalık veriyorum. Estetik ve zerafet açısından tam bir mükemmellik örneği kesinlikle muhteşem. Her gördüğümde dönüp dönüp bakarım. Sanki canlı bir varlık gibi gelir bana.. Elimde çok sayıda fotosu var aralarından bazılarını yayınlıyorum. iyi seyirler.

W-220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 2 Ağustos 2006; 0:41:47 >

• kardeş s serisi paylaşımların için teşekürler...
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

bizim ki bu modelden deil aşadaki modelden

yane etekler var altta ve sinyalleri beyaz yaptım anladın mı kardeş buarada bizim araba 740 binde zaten ve hala daha ciddi bir sorun yaşamadık bir zamanlar şarj dinamosunda sorun yaşamıştık üzüldük ancak sonradan çıktıki ustanın hatasıymış...
    buarada resmi araba.com dan aldm ama bizimkinin aynısı nerdeyse renk bile

• @yildiz
    kardeşim sağol ilgilendiğin için.
    çok güzel fotolar.
    selam ile...
  • kardeşler şu anda fark ettim
    mercedes in sitesinde e serisinin fotolarına bakarken makyaj yediğini farkettim.
    ne zaman makyaj yedi bu araç?
    ön tamponda ve sislerin olduğu alanda değişiklikler yapılmış.
    çok güzel olmuş.başka makyaj yapılan yer var mı???

• E Serisi makyajlandı doğru... Yan aynalar stop tasarımları ön tampon ve kaput ile ön ızgara tasarımı değişti ve motor gücü E200 Kompressor'de 184 Bg'e yükseltildi.Başka bir değişiklik yok..
  • 2009 Model olarak piyasa çıkacak olan yeni E serisinin fotoğrafları

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.