Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +1 Bütün suç o yıldızı oraya koyanın kardeşim, her sürüşte beni hipnoz ediyor..
  • mercedes başkadır ya,
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

quote:

Sevgili helsloot arkadaşım bahsettiğin konu halk arasında dilden dile dolaşan bir konu. Oda yadsınamaz bir gerçek ancak
    MERCEDES BENZ in YILDIZ ambleminin gerçek anlamı şudur. Dileyen Mercedes tarihini inceleyip bulabilir.

Mercedes-Benz

Gottlieb Daimler. Bir mucit olan Daimler'in, Mercedes Yıldızı'nı ilk kez 1873'te bir tebrik kartının üzerine çizdi. Gottlieb Daimler, güneşi de temsil eden bu yıldızın, kurucusu olduğu tesislerin üzerinde doğmasını ve bereket getirmesini istiyormuş. Ne yazık ki Daimler, üç kollu bu yıldız marka sembol olarak tescil edilmeden çok önce yaşama veda etmiş. Yıldızın üç kolu, denizde, karada ve havada motorizasyonu sembolize ediyor. Mercedes'in isim babasıysa 36 adet Daimler siparişi veren ve bunlara en sevdiği kızının adını koyan Emil Jellinek olmuş. (Kızı MERCEDES JELLINEK)

ÖN BİLGİ : DAIMLER-CHRYSLER aralarında MTU - DETROIT DIESEL - ORION - KRUPP - gibi dünyanın eniyi uçak - gemi ve ağır vasıtalarının motor üreticisidir. Bu firmalar tamamen DAIMLER-CHRYSLER bünyesindedir.

ARKADAŞA TAMAMEN KATILIYORUM...

DOĞRUSU BUDUR....

evet bende cok iyi biliyorum dogrusu budur havada karada ve denizde .

• Bende katılabilirim sanırım.. benim mersonun bi fotosunu bulmam lazım =) Koyu kırmızı(borda-vişne çürğü) e200 93-94mü öle bişi..
    =) klube katılmak için ne lazım =)
  • bende katılayım
  • katılamabilmek için mercedesi sevmeniz lazım...

forumu boş bırakmamanız lazım.. hoş şimdi millet tatilde de .....

imzamdaki logoyu imzanıza koyun....

hoşgeldiniz arkadaşlar....
  • off SLR 722 EDITION off (3.6sn 0-100km/h)

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

5.5 liter V8 KOMPRESSOR
    650 HP 0-62 mph 3.6 seconds
    Top Speed 209 mph
  • bende aranızdayım
  • abi aramızda olanlar birde şu imzayı koysalar güzel olacak ya...
  • benim enişten almanyada mercedes fabrikasında çalışmıştı bi zamanlar...

orada haftasonları gezmek için mercedes arabalar koyuyormuş

mesela

eski kasa c 200 e 200 a 200 filan...

orada çalışan arkadaşlar tabii kimler için bilmiyorum her çalısan için değildir heralde hafta sonu gezmek için istediği arabayı alabiliyormuş
  • fazlı yaz sonu bi anahtarını alim ya =) mercedesi sevmek lazımda biz sevmedikmi? =)
    bana senin imzayı yazı halinde gönderebilirmisin tam ortalayamadım.. pmenyollarsan koycam =)
  • arkadaşlar bizim coltlarda yarı mercedes sayılır. Bizde birazcık mercedesci sayılırız.
  • tamam kanka atıyorum hemen
  • [center] 
    [b][color=#FF6600][DH][/color][/b]
    [image]http://img86.imageshack.us/img86/918/mercedesstars6eq.jpg[/image]
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7536387/mpage_1/key_/tm.htm][color=#0099FF]MERCEDES BENZ[/color][/link][/b]
    [b][color=#FF0000][color=#FF6600][color=#FFCC00][color=#FF6600][FAN CLUB][/color][/color][/color][/color][/b]
    [/center]

ARKADAŞLAR... MERCEDESİ SEVENLER... MERCEDES TUTKUNLARI VE MERCEDESİM OLSUN DİYENLER...

LÜFTEN İMZAMIZI YUKARIDAKİ GİBİ YAPALIM...

AKLIMIZA TAKILAN SORUNLARI PROBLEMLERİ BURAYA TAŞIYALIM VE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM...

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
  • mrb....kuzen eline saglık cok guzel bısey hazırlamıssın bundan sonra bende yanındayımmm.....dahada iyi olacak
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man_drake -- 15 Temmuz 2006; 22:34:47 >
  • ooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oooooooooooo neee güzel ARABA öyle yaaa.......................

vallahi 4 tekerleğinede hasta oldum..

• arada sırada böyle şeyler iyi oluyor helal man_drake
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 18 Mart 2010; 22:56:10 >
  • BENDE israilin SONU ÇOK KÖTÜ OLACAK...

İRAN HARİTADAN SİLECEK...

ASLINDA YANLIŞLIKLA İKİ TANE FÜZE ATACAKSIN VAR YA...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.