Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

zırh olayına da gelince...

arabanın işi seçmiş olduğunuz zırha göre değişiyor...

5-15 günü alıyor arabanın işi...

ve 10.000 - 20.000 ytl buluyor...

bütün kapıları motor kaputunu bagaj kapağını aklınıza gelebilecek her yeri söküyorlar...

özel kurşun geçirmez camlar yerleştiriyorlar...

diğer motor kaputu gibi çelik aksama ise pencerelerde olan çift cam gibi çoklu katmanlı özel maddeler yerleştiriyorlar...

ayrıca kurşun geçirmez patlamaz lastikler kullanıyorlar...

araba 500 ila 1000 kg arası ağırlığı değişiyor... tabii kullandığınız zırha bağlı değişir...

ayrıca araba ağırlaştığı için isteğe bağlı eğer aracınıza uygunsa chip tuning ve hava filtresi açma işlemi yapıyorlar... 5-10 bg yükseltebiliyorlar. ama bunu her zırh takan yer yapmıyor...

fren disklerini eğer hava kanalcıklı değilse onunla değiştiriyorlar...

ama ben pek fazla tavsiye etmiyorum zırhı çünkü en baba zırhla bile...

g3 denilen silahla 3-4 kere aynı yerden ateş et... o kurşun kesin giriyor...

Alıntıları Göster
    vatana millete hayırlı olsun slr istanbulda

SLR istanbulda

• quote:

Orijinalden alıntı: chivi

vatana millete hayırlı olsun slr istanbulda

SLR istanbulda

Alıntıları Göster
    hayırlı olcak bir yanı yok SLR ın cogumuz goremiyecegiz bile [smiley = üzüntülü insan.gif ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

hayırlı olcak bir yanı yok SLR ın cogumuz goremiyecegiz bile [smiley = üzüntülü insan.gif ]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de bir mercedes hastasıyım. evdeki bilgisayarımda binlerce mercedes resmi var. her modelden. sizlere buldukça link veririm. şimdilik

http://auto.mielofon.com/mercedes/

bunu ekliyorum. değişik resimler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhakancan -- 23 Haziran 2006; 16:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

CLK DTM
     *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Alıntıları Göster
    quote:

bunu kullanırsanız sevinirim...

ayrıca herkes mercedes i varsa.....

küçük bir resmini ve modelini yazarsa çok güzel olur... bunları başlıkta da toplayabiliriz....

diğer oto külüplerinde olduğu gibi...

o zaman ne bekliyoruz : )
    fazlikazak bence kodlari yayınlamalısın bizimde klubumuz olmalı ;)

ve asil uyelerden olmak istiyorum.

saygılar.... /////BLAGER :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLAGER

quote:

bunu kullanırsanız sevinirim...

ayrıca herkes mercedes i varsa.....

küçük bir resmini ve modelini yazarsa çok güzel olur... bunları başlıkta da toplayabiliriz....

diğer oto külüplerinde olduğu gibi...

o zaman ne bekliyoruz : )
    fazlikazak bence kodlari yayınlamalısın bizimde klubumuz olmalı ;)

ve asil uyelerden olmak istiyorum.

saygılar.... /////BLAGER :)

Alıntıları Göster
    * fazlikazak * kardeşim fan kulübümüze sürekli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..
    Diğer arkadaşlarında topiğe katkılarını ve güzel paylaşımların devamını bekliyoruz.

Dünyanın en iyisi için..

MERCEDES-BENZ MAYBACH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Haziran 2006; 22:42:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

* fazlikazak * kardeşim fan kulübümüze sürekli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..
    Diğer arkadaşlarında topiğe katkılarını ve güzel paylaşımların devamını bekliyoruz.

Dünyanın en iyisi için..

MERCEDES-BENZ MAYBACH

Alıntıları Göster
    Peugeot TEAM , Mercedes-Benz Kulüp Üyelerine başarılar diler... Gerçekten mükemmel araba Mercedes... Ne varki çok ama çok pahalı bir araç. Herkes Mercedes sahibi olmayı ister, hayal eder ancak cüzdan sağlam olmalı... Başarılar arkadaşlar;

• OtoTurk O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim OtoTurk arkadaşım..

Bazı fikirler sadece yaşandığı zaman daha iyi anlaşılıyor Yıldız hiçbirzaman ulaşılmaz değil tabiki.. Biz iyi standartlarda yaşayan bir aileyiz ve yıldızı kullanmak o eşsiz konforu yaşamak nasip oldu. Umarım herkes günün birinde bu zevki tadar.. Güncel olarak diğer tüm otomobil test sürüşlerine elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bu arada son zamanlarda diğer araçlar içinde sınıfında başarılı bulduğum Peugeot 307 aracı kullanmak nasip oldu ve gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Tebrik ediyorum gerçekten iyi ilerlemeler kaydedilmiş. Gerek kullanım konforu gerekse fren sistemi başarılıydı. Bu arada küçük bir bilgi : Dünyada Üretilen ilk PEUGEOT marka aracın motoru bir DAIMLER-BENZ di.. Güzel iş birliği ve güzel ilerleme Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 26 Aralık 2024; 17:59:21 >

• quote:

Bazı fikirler sadece yaşandığı zaman daha iyi anlaşılıyor Yıldız hiçbirzaman ulaşılmaz değil tabiki.. Biz iyi standartlarda yaşayan bir aileyiz ve yıldızı kullanmak o eşsiz konforu yaşamak nasip oldu. Umarım herkes günün birinde bu zevki tadar.. Güncel olarak diğer tüm otomobil test sürüşlerine elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bu arada son zamanlarda diğer araçlar içinde sınıfında başarılı bulduğum Peugeot 307 aracı kullanmak nasip oldu ve gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Tebrik ediyorum gerçekten iyi ilerlemeler kaydedilmiş. Gerek kullanım konforu gerekse fren sistemi başarılıydı. Bu arada küçük bir bilgi : Dünyada Üretilen ilk PEUGEOT marka aracın motoru bir DAIMLER-BENZ di.. Güzel iş birliği ve güzel ilerleme Selamlar
    Dünyada üretilen ilk arabada Mercedes-Benz di..

Mercedes sanırım kızının adıymış Daimler Benz in

Bende sağlam Mercedes severim ama alacak paramız yok işte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Mercedes-Benz Fan Kulübü adına çok Teşekkür ederim OtoTurk arkadaşım.. Peugeot TEAM üyelerine başarılar diliyoruz.
    Bazı fikirler sadece yaşandığı zaman daha iyi anlaşılıyor Yıldız hiçbirzaman ulaşılmaz değil tabiki.. Biz orta standartlarda yaşayan bir aileyiz ve yıldızı kullanmak o eşsiz konforu yaşamak nasip oldu. Umarım herkes günün birinde bu zevki tadar.. Güncel olarak diğer tüm otomobil test sürüşlerine elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bu arada son zamanlarda diğer araçlar içinde sınıfında başarılı bulduğum Peugeot 307 aracı kullanmak nasip oldu ve gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Tebrik ediyorum gerçekten iyi ilerlemeler kaydedilmiş. Gerek kullanım konforu gerekse fren sistemi başarılıydı. Bu arada küçük bir bilgi : Dünyada Üretilen ilk PEUGEOT marka aracın motoru bir DAIMLER-BENZ di.. Güzel iş birliği ve güzel ilerleme Selamlar

Yazınıza şapka çıkarıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Mercedes-Benz Fan Kulübü adına çok Teşekkür ederim OtoTurk arkadaşım.. Peugeot TEAM üyelerine başarılar diliyoruz.
    Bazı fikirler sadece yaşandığı zaman daha iyi anlaşılıyor Yıldız hiçbirzaman ulaşılmaz değil tabiki.. Biz orta standartlarda yaşayan bir aileyiz ve yıldızı kullanmak o eşsiz konforu yaşamak nasip oldu. Umarım herkes günün birinde bu zevki tadar.. Güncel olarak diğer tüm otomobil test sürüşlerine elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Bu arada son zamanlarda diğer araçlar içinde sınıfında başarılı bulduğum Peugeot 307 aracı kullanmak nasip oldu ve gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Tebrik ediyorum gerçekten iyi ilerlemeler kaydedilmiş. Gerek kullanım konforu gerekse fren sistemi başarılıydı. Bu arada küçük bir bilgi : Dünyada Üretilen ilk PEUGEOT marka aracın motoru bir DAIMLER-BENZ di.. Güzel iş birliği ve güzel ilerleme Selamlar

Yazınıza şapka çıkarıyorum.

Alıntıları Göster
    Mercedes-Benz Arazi sınıfı >> ML

• quote:

Mercedes-Benz Arazi sınıfı >> ML

Alıntıları Göster
    bu ne kadar güzel bir topik yaaa

zaten mercedese hastayım,marka iyi olunca topiği de güzel oluyor tabiki..
    bmw topikleri de güzel.

emeği geçen arkadaşlar sağolun varolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: makinacı*

bu ne kadar güzel bir topik yaaa

zaten mercedese hastayım,marka iyi olunca topiği de güzel oluyor tabiki..
    bmw topikleri de güzel.

emeği geçen arkadaşlar sağolun varolun.

Alıntıları Göster
    G-WAGEN yani gelandewagen almancada arazi araci anlamına gelen Gyi
    pek cok kisi buzdolabı olarak tanımlıyor.aslında o en asil mercedeserden biri ve dunyanin en iyi arazi araci
    g serisi 1972den beri ufak makyazlar dısında tasarimini degistirmiyor.iste karizmasi buradan kaynaklaniyor.daha once belirttigim gibi en ustun arazi performansini 3 tane ön arka ve merkezi kilitli difransiyeline borclu.
    son teknoloji airmatik suspansyon arazide truck ı yukseltiyor.ayni zamanda konforu arttiriyor.

simdide performansa donelim.

Engine: V8, SOHC, 5.5 Liter
    Horsepower: 469 @6100 Torque: 516 @2650 ft-lbs
    Trans: Automatic(7-gtronic) tam 7 ileri vites
    Drive: Full-Time 4-Wheel Drive

G5AMGnin TOP GEAR VIDEOSUNU IZLEDIKTEN SONRA BELKIDE EN KISKIRTICI MERCEDES OLDUGUNUN FARKINA VARACAKSINIZ
    http://www.youtube.com/watch?v=U7l8gBswf6M&search=top%20gear%2Bmercedes

• quote:

G-WAGEN yani gelandewagen almancada arazi araci anlamına gelen Gyi
    pek cok kisi buzdolabı olarak tanımlıyor.aslında o en asil mercedeserden biri ve dunyanin en iyi arazi araci
    g serisi 1972den beri ufak makyazlar dısında tasarimini degistirmiyor.iste karizmasi buradan kaynaklaniyor.daha once belirttigim gibi en ustun arazi performansini 3 tane ön arka ve merkezi kilitli difransiyeline borclu.
    son teknoloji airmatik suspansyon arazide truck ı yukseltiyor.ayni zamanda konforu arttiriyor.

simdide performansa donelim.

Engine: V8, SOHC, 5.5 Liter
    Horsepower: 469 @6100 Torque: 516 @2650 ft-lbs
    Trans: Automatic(7-gtronic) tam 7 ileri vites
    Drive: Full-Time 4-Wheel Drive

G5AMGnin TOP GEAR VIDEOSUNU IZLEDIKTEN SONRA BELKIDE EN KISKIRTICI MERCEDES OLDUGUNUN FARKINA VARACAKSINIZ
    http://www.youtube.com/watch?v=U7l8gBswf6M&search=top%20gear%2Bmercedes

Alıntıları Göster
    YENİ G SINIFI (VAR OLAN ENİYİ ARAZİ ARACININ YENİ VELİAHTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: faraday75

Alıntıları Göster
    MB SLK COUPE CONCEPT

• quote:

Alıntıları Göster
    İşte araba budur......

Bu da videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=Ocg4MeiWv0I&mode=related&search=top%20gear%2Bmercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: GS_1905

İşte araba budur......

Bu da videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=Ocg4MeiWv0I&mode=related&search=top%20gear%2Bmercedes

Alıntıları Göster
    2007 CL 600

Mercedes kusursuzluğun otomotiv dünyasındaki adıdır kanımca...

Böyle bir markanın böyle bir topice ihtiyacı vardı.Emeği geçen herkese teşekkürler Fırsat buldukça burada olacağım bundan böyle..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: faraday75

hacım bu gl450 cdi :Ç

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Peugeot TEAM , Mercedes-Benz Kulüp Üyelerine başarılar diler... Gerçekten mükemmel araba Mercedes... Ne varki çok ama çok pahalı bir araç. Herkes Mercedes sahibi olmayı ister, hayal eder ancak cüzdan sağlam olmalı... Başarılar arkadaşlar;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

ototurk cok tesekkur ederiz

/////SILVERARROWS

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

ototurk cok tesekkur ederiz

/////SILVERARROWS

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar açmış olduğum Mercedes bölümüne dileyen her arkadaş katılabilir pm yoluyla bana birçok mesaj atıp soru soran arkadaşlarımız var. Yıldızla ilgili soruları topiğimize yazabilirsiniz. Gerçektende ulaşılmaz bir araç değil kesinlikle.. Örneğin ulaşılmıyorsa sıfırı olmaz 95 model olur almaktan çekinmeyin bence. E ve C serisi almak isteyen tüm arkadaşlar tavsiye ederim 95 model iyi bakımlı bir yıldız sınıfı ne olursa olsun herzaman kalitesini korur ve kullanıcısını uzun vadede yormaz. Parça fiyatlarıda korkulduğu gibi değil. Örneğin ben geçen ay Mercedes-Benz Bursa Motorlu araçlar ana bayisine arkadaşıma ait 94 model E200 aracın cam açma butonunu sordum 18 euro cevabını aldım bu beni çok memnun etti açıkçası, yanımda olan arkadaşım çok şaşırdı. Oda başka marka Alman otomobili kullanıcısı ve parçalarının mercedesin kalitesinin yanından geçmediği halde daha pahalı olduğundan yakındı.. üstelik orjinal mercedes parçası ve bozulma yoktu sadece tozlanmadan kaynaklanan temassızlık tespit ettiler aracın sahibi arkadaşımda yenisini almanın daha iyi olduğunu düşündü ve 18 euro gibi memnun edici bir rakama aldı (servis çalışanlarının belirttiği butonun ortalama ömrü 20-25 yıl)

W-124 E SINIFI

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.