Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mercedes benz özellikle S class ların yenilerini çıkarırken diğer arabaların yaptığı gibi sadece dış kasasını yenilemiyor...

mesela w124 kasalar çıkarken 105 tane patent ve yeni buluş icat etmişler...

şimdi 2006 s class larda öyle bilmem kaç tane patent ve yeni buluşu varmış....

hiçbir arabada olmayan mesela : gece görüş sistemi, araç takip sistemi gibi....
  • beyler herkes varsa mercedes i resimleri buraya koyarsa iyi olur...

bizde 2 tane var..... resimlerini koyuyorum...

r a p i d

arkadaşlar bide foto koyamıyorum yaaa.....
  • ben senin yerine koyayımm...

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

mercedes benz özellikle S class ların yenilerini çıkarırken diğer arabaların yaptığı gibi sadece dış kasasını yenilemiyor...

mesela w124 kasalar çıkarken 105 tane patent ve yeni buluş icat etmişler...

şimdi 2006 s class larda öyle bilmem kaç tane patent ve yeni buluşu varmış....

hiçbir arabada olmayan mesela : gece görüş sistemi, araç takip sistemi gibi....

sevgili fazlıkazak,

mercedese kopmaz bir sevgiyle bağlıyım , 124 kasa E serisini severek kullandım , şu anda 2. 140 Long aracıma sahibim.
    gerçektende mercedese alışan biri , yeni araba reklamlarından nerdeyse hiç etkilenmiyor , mercedes ve diğerleri kavramı oluşuyor.
    (98-04 arasındaki S kasası neydi kod olarak?) X 'da bol miktarda kullanmış olmama rağmen , 140 kasanın yapılmış en iyi S serisi olduğuna inanıyorum.
    nacizane görüşüm chrysler'in mercedesi merge etmesinden sonra kalitenin düştüğü yolundadır , son çıkan S seriside bence yenilginin kabulunden ibarettir , mercedes ilk defa bmw nin takipçisi oldu , dikkat ettiyseniz mobil telefona kadar tüm dash 7 serisinin takipçisi...
    140 kasamı satmaya korkuyorum , zira model yenileyebileceğim iyi bir mercedes bence şu anda pek yok , bu görüşlerime ağmen klübe kabul edilebileceksem lütfen biri bana yıldızı imzaya nasıl koyacağım bir anlatıversin , biz mersocular herşeyin kolayına alışmışız

• W-140 = MUHTEŞEM KONFOR

• insanı mercedese doyuyorsunuz yaw

katkı koyanlara teşekkürler..

fazlikazak;

abs yi mercedes buldu deyince aklıma geldi.
    mercedes ayrıca abs ile alakalı absnin etkilerini hissettirmeyecek sistemi de buldu.o titreşimi kaldırıyor vs.ve birsürü daha konfor ve güvenlik artırıcı şey.

o yıldıza benim de sempatim var.
  • eğer hergün düzenli olarak bu topice girmezsem işlerim yolunda gitmiyor...

herkese teşekkür ederim...
  • W-220 (1998-2004) = HAVA KÖRÜKLÜ SÜSPANSİYON = YOL ÜSTÜNDE UÇMAK

• quote:

sevgili fazlıkazak,

mercedese kopmaz bir sevgiyle bağlıyım , 124 kasa E serisini severek kullandım , şu anda 2. 140 Long aracıma sahibim.
    gerçektende mercedese alışan biri , yeni araba reklamlarından nerdeyse hiç etkilenmiyor , mercedes ve diğerleri kavramı oluşuyor.
    (98-04 arasındaki S kasası neydi kod olarak?) X 'da bol miktarda kullanmış olmama rağmen , 140 kasanın yapılmış en iyi S serisi olduğuna inanıyorum.
    nacizane görüşüm chrysler'in mercedesi merge etmesinden sonra kalitenin düştüğü yolundadır , son çıkan S seriside bence yenilginin kabulunden ibarettir , mercedes ilk defa bmw nin takipçisi oldu , dikkat ettiyseniz mobil telefona kadar tüm dash 7 serisinin takipçisi...
    140 kasamı satmaya korkuyorum , zira model yenileyebileceğim iyi bir mercedes bence şu anda pek yok , bu görüşlerime ağmen klübe kabul edilebileceksem lütfen biri bana yıldızı imzaya nasıl koyacağım bir anlatıversin , biz mersocular herşeyin kolayına alışmışız

yazını yeni okudum arkadaşım....

bence yanlış düşünüyosun... çünkü mercedes hiçbir zaman özenti yada ondan bundan al olsun bitsin gibi bir düşünceyi hiçbir zaman benimsememiştir... diğer otolarda olduğu gibi mercedes bmw porsche audi mühendisleri birbirleriyle her zaman için etkileşim içersindedirler yani birbirleriyle fikir alışverişinde bulunurlar birbirlerinin icatlarından yararlanırlar... buda böyle birşey.... ben hiçbir zaman öyle düşünmedim.. ayrıca senin dediğin o kasanın kodu w123 yada w122 olması lazım....

• şu an yeni çıkan s in kodu w 140
    98-04 de heralde w 126 olması lazım dur ben bi onu araştırayım da yazayım buraya yukarıda yanlış yazdım
  • tamam buldum... w220 yazıyor...

yeni çıkanlarda w221 yazıyor..

sanırım kodları bu
  • bende biraz v221 yeni s lerden bahsetmek istiyorum...

şubat ayında mengerlere gittik ve yaklaşık 2 aylık bir beklemenin sonucu

S 320 CDI BUSINESS LONG denen uçağı almayı başardık....

3200 cc
    V6 motor
    245 hp

yani tamamen canavar....

öncelikle az yaktığını söyleyebilirim... bir depo benzinle 188 ytl alıyor yaklaşık 1000 km yol gidiyor... yani 188 kuruş yakıyor... bu gerçekten inanılmaz.. bir yarı depo benzinle ankaraya gittik. eskiden e 200 vardı onunla bir depo benzinle zor gidiyorduk düşünün artık....

özelliklerine gelince bizim araba full + full idi....

gece görüş*---
    araç takip-----
    arka koltuk başlıklarında tv
    arka eğlence merkezi
    arkada dvd
    harman kardon müzik ve sinema sistemi 14 tane hoparlör var
    keyless go
    ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar
    masaj yapan arka koltuklar
    2 tane buzdolabı
    önde telefon hazırlığı
    arkada uydu telefonu
    perde
    5 kollu 18" jantlar
    dokunmatik kapı kolları
    sunroof
    neyse arkadaşlar ............. sıra gelsin izlenimlerime gerçekten de 2 ay bekleyemedim her gün davutpaşa mengerlere gidiyordum....

arabaya alışmanız bir haftayı buluyor... çünkü vites kolu var... amerikan otolarındaki gibi ...
    7 ileri 2 geri triptronic şanzımanı var...
    herşey joystick ile ayarlanıyor... ses video klima radyo tv navigasyon telefon araç görünümü gibi seçenekler var... buradan istediğiniz menüye kolayca ulaşabiliyorsunuz.. ayrıca direksiyon üzerindeki düğmelerle de ulaşabilirsiniz... tv yolda giderken çalışmıyor dikkatimiz dağılmaması için arka da her zaman çalışabiliyor ... 2 adet sennheiser kulaklıkda yanında geliyor...
    direksiyonu acayip hafif arabanın küçük bir çocuk rahatlıkla çevirebilir... araba çok atak gaza birazcık dokunmanız yeterli... kısa mesafelerde arabadan hiçbir şey anlamıyorsunuz... dizel olmasına rağmen sesi çok az çıkıyor....

uzun yolda ise araba adeta uçak oluyor.... biz gişelerden ankaraya molalar hariç 2 saatte gittik...

ve 220 - 230 dan aşağıya hiç düşmedik.... yemin ederim 220-230 la fazla keskin olmayan o ankara otobanı varya yollar bomboş orada virajlara giriyorduk... araba hiç hissettirmiyor... işte benim en hasta olduğum nokta burası..... 260 a kadar çıktık arabayla hiç zorlanmadan hemen 260 a çıkabiliyor araba.... gerçekten harika.... eskiden yol bana çok uzun gelirdi ama bununla ne çabuk bitti bu yol yahu dedim... ayrıca süspansiyon ayarı var. bu eskilerde de vardı araba 10 cm alçalıp yükselebiliyor... almanlar gerçekten çok güzel araba yapmışlar .... araç takip sistemi sayesinde önüne engel geldiğinde kendliğinden yavaşlıyor... sonra yine hızlanıyor ... kızılötesi kameralar daha fazla görüş açısı sağlıyor... arkadaşlar ben daha gazın altındaki düğmeye basmadım bile yani ona bile ihtiyacınız kalmıyor... ayrıyetten bütün gözler üzerinizde bu çok daha güzel birşey....

garanti belgesinde

s klasse business lang limouisenne gibi şeyler yazıyor.....

ŞİMDİLİK BU KADAR AKLIMA GELDİKÇE YAZARIM...

LÜTFEN BAŞTAN SONA OKUYUN...

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

35. Kemptens erstes Automobil
    Mechanikermeister Georg Kesel mit Familie auf seinem Mercedes Benz Modell 1898
  • yaaa ben foto ekleyemiyorum...

nasıl ekleyeceğiz fotoyu...eskiden dosya ekle vardı.. şimdi bu özellik kapalı yazıyor

• http://forum.donanimhaber.com/m_7396342/mpage_1/key_//tm.htm#7396342

kısa yollara ilave edildi....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7234282/mpage_1/key_//tm.htm#7710879

en altta yazıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

yaaa ben foto ekleyemiyorum...

nasıl ekleyeceğiz fotoyu...eskiden dosya ekle vardı.. şimdi bu özellik kapalı yazıyor
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 12 Ağustos 2006; 1:21:54 >

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 21 Haziran 2006; 14:36:36 >
  • beyler biz neden diğer külüpler gibi aktif değiliz...

mesela bmw lc clup benim çok hoşuma gitti...

eğer uygun görürseniz ben bu işlerle uğraşabilirim....

ne dersiniz....
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 21 Haziran 2006; 14:35:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.