< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz ML400 CDI W163 Hakkında (2. sayfa)
-
-
Mesajınız için teşekkür ederim, firmayı tanıyorum eskiden ticaretimiz vardı sonraları biz şubeleşmeye gidince İstanbul şubemden alışveriş yapmaya başladılar, bayağı başarılı insanlar Allah yollarını açık etsin. Benim hedefimde aslında pek yükseltme kiti tarzı şeyler yok, A/T lastik ile gidebildiği yere kadar gideceğim yolda kalırsak da yapacak bir şey yok :) Hard Off-Road için yapılı bir Hilux aldım onu kullanıyorum fakat ML biraz haftasonu tek başıma kafa dinleme gezilerinde kullanacağım kamp arabası tarzında kalacak.
Valla bende anlamadım, biraz zorlayalım dedik şaft kafasını kopardı komple halbu ki bir sorun yoktu neyse şaftı yaptırdık sonrasında amortisörü patlattı şimdi onu bekliyoruz.
Teşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim abi daha iyileri herkese olsun, şimdilik memnunuz tork konusunda evet çok lineer bir dağılımı var, twin turbo var üzerinde 2.0TDI VW grubunda kullanılan Garret GT1749V biraz sorunlu deniyor, eğer kısmetse turboyu bilyalı sisteme çevireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 15 Aralık 2022; 15:44:53 >
-
Kendisini çok eski konularından da tanırım, son dönemlerde muhabbetimizde var, sahtekarlık yapacak birisi değil. Eğer öyle bir durum olduysa bile muhtemelen başkaları yüzünden yanlış anlaşılmıştır.
-
Hocam hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. İçinize sinen bir araç olmasına sevindim. Sandık motor da büyük avantaj bence.
Biraz tadına baktıktan sonra inceleme yazınızı merakla bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, bunun inceleme yazısı biraz hızlı gelir gibi çünkü günlük kullanmaya başladım araç çok hoşuma gitti açıkçası. Sadece o yazıdan önce inşaat-villa ve maliyetler hakkında bir yazı hazırlıyorum onu paylaşmam gerekli sonrasında bir aksilik olmazsa bu araç için inceleme gelecek.
-
Evet hocam arabadan çok ev ilgi görmüştü :) Onunla ilgili paylaşım hazırlamanız tam isabet olmuş şu an için o konu daha fazla kişiye yardımcı olacak gibi gözüküyor. Belli hocam sevdiğiniz şimdiden bir hayli kilometre yapmışsınız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim inşallah birilerine faydalı olur :)quote:
Orijinalden alıntı: patikliağa
Evet hocam arabadan çok ev ilgi görmüştü :) Onunla ilgili paylaşım hazırlamanız tam isabet olmuş şu an için o konu daha fazla kişiye yardımcı olacak gibi gözüküyor. Belli hocam sevdiğiniz şimdiden bir hayli kilometre yapmışsınız :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tork nasil? Arkadan kamçıyı basıyor demi koca kasaya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tork çok iyi abi, götünü yere oturtup kafayı kaldırıp gidiyor ama yol tutmuyor. Otobanda 160'la sallana sallana ne zaman virajdan kopacak diyerek gidiyoruz. Şehir içinde pek problem yok, genel olarak performansı ve dönüş çapından aşırı memnunum
-
Yavrucum sen rahatsız mısın?
Bu nasil bir işsizliktir nasil bir saplantıdır şimdi de işin gücün yok konu konu gezip arkamdan dedikodumu mu yapmaya başladın.
Allah baska dert tasa vermesin.
Tahmin edebiliyorum. Otobüs edasıyla yol aliyordur o araba.
İnceleme konusunu mutlaka aç, bekliyoruz ha.
Bazı dönemler araç ucuzken bazı dönemler para ucuz olabiliyor, Doğuş firması ipin altında üstünde çok iyi oynayabilen bir firma. Ben 2018 yılında seçim sırasında dolar kuru 3.5'lerden önce 4'lere sonra 8 civarına fırladığında 31.500USD'ye Passat 1.6 TDI DSG Highline aldığımı biliyorum. Hatta o dönem yine 50.000USD'ye Audi A6 2.0 TDI Quattro'ları almıştık satmak için. İşin ilginç yönü o hafta hiç bir firma satış yapmazken Doğuş çatır çatır araba satıyordu. Üstelik biz stokta gözüken tüm A6 ve Passat'ları almamıza rağmen Gümrükte olan araçları stokta göstermedikleri için döviz 2 kat artmasına rağmen zam yapmayarak 7-8 ay boyunca eski fiyattan satış yaptı bu firma sonra bir anda fiyatlar uçup gitti, hala daha o uçuş yükselerek devam ediyor.
Böyle bir firma için birbirimizi kırıp üzmeye ne gerek var? Ya burası bir forum, zaten günlük hayatlarımız yeterince stresli bir de birbirimizin üstüne gidip sağda solda bu konuyu tekrar tekrar ısıtıp gündeme getirmek çok doğru bir davranış olmasa gerek. Hem kendinizi hem karşınızdakini üzüyorsunuz ne gerek var? Buradaki kimse ne sizi ne de karşıdaki kişiyi gerçek hayatta tanımıyor. Ben tereyağ işiyle uğraştığını dâhi şu an sizden öğrendim muhabbetimiz olmasına rağmen. O yüzden boşverin üzmeyin, üzülmeyin. Arada illa ki takışmalar olacak o orada kalsın bitsin.
-
Tereyağ işiyle ugrasmiyorum yahu
Zamaninda arabalar doviz bazinda tereyagi gibi eridi dedim diye oyle lakap taktilar kendilerince tereyagci diye
Kaale alip cevap vermene bile gerek yok. Kendi haline birak arkadasi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X