50bin kapora kalan ücret ne kadarlık süreçte tamamlanıyor ortalama |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (11. sayfa)

-
-
yine olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu seferde hem eqa hem gla da son ekranda patladık, benim bugünlük vaktim bu kadar. Herkese kolay gelsin.
-
Yok arkadaslar dalga geciyorlar resmen. Zaman tuttum tam 25 saniyede odemeyi yapa tikladim ama olmuyor. Ayip gercekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sistem almanyadan yönetilmedikten sonra işlemez…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır. hatta çoğu bankayı kredi için kabul bile etmiyorlar arayıp tam bilgi almanız iyi olur
-
Kredi kullanmamıza sıkıntı çıkarmaları çok ilginç bir durum neticede ellerine paralarını zamanında alacaklar. Neyse bu günler de geçecekquote:
Orijinalden alıntı: pearlbhayır. hatta çoğu bankayı kredi için kabul bile etmiyorlar arayıp tam bilgi almanız iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ekrana bakmaktan delirdik ya. Alabilen oldu mu? Bu iş bu kadar zor olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok olmuyor!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bende araç almak istiyorum. Bot'u bana da gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.
-
naptıysam olmadı. luxury rezalet
-
arkadaşlar ben de bir sipariş verdim. kapora da yatırdım. şasi falan belli. bu numaradan aracın nerede olduğunu göremiyor muyuz? satış temsilcisi gelene kadar ben de tam kestiremiyorum gelince arayacağım diyor. seçim sonrasına kalırsa sıkıntı.
-
Arkadaşlar başkasının adına alınan hak devrediliyor mu?
-
Hocam ben bayi ile görüştüm arkadaşa devir için.
Glb aldım az önce onu kullanıcam
Devrediliyor muymuş yani?
-
Hocam aynı hesaptan olmasın sorun yaşarsınız aman dikkat edin
İki araç ihtiyacı olanlara tavsiyem aynı hesaptan ardı ardına iki tane almaması olur direk iptal edebiliyorlar böyle durumlarda
-
ben de seninle aynı durumdayım
-
Tedarik süracinde araçmıydı hocam ?
Yoksa hemen teslim mi ?
Tedarik sürecindeydi. Ne ST ne de Mercedes TR herhangi bir bilgi vermiyor araç ile ilgili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X