Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.797
Cevap
299
Favori
715.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

ödeme adımında hep bu hatayı alıyorum sizde de aynı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RagnaroK19 kullanıcısına yanıt

Evet hocam biri 3d secure geçmiş oluyor o yüzden diğer herkese bu uyarı gidiyor ne yazık ki daha hızlı davrananlar var

• RagnaroK19 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı hatayı aldım ben de maalesef yetişemedik yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

• Vahşi batıda silah çekenler gibi olman lazım demek araba alabilmek için Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) 

• kesinlikle ikametgah ile girdiğiniz bilgilerin aynı olması lazım keza edevlet ikametgah da istiyorlar. ayrıca ismin de paranın gönderecek kişinin de rezervasyonu yapanla aynı olması gerekiyor

aynı kişi 1 den fazla araç alabiliyor mu bilen var mı?

• Kredi kartı mutlaka alıcı kişiye ait olması gerekiyor yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz.

2 araç aldığınız an farklı bayi seçerseniz neden belirtmeden iptal ederler

Aynı bayiyi seçerseniz arayıp sorabiliyorlar iki araç ihtiyacınız varsa aynı hesapla almanızı tavsiye etmem.

• BU NEDİR ARKADAŞ .. BÖYLE EZİYET Mİ OLUR ..

Bu araç artık mevcut değildir

Üzgünüz, aradığınız araç stokta bulunmamaktadır. Şu anda mevcut olan benzer araçları inceleyebilirsiniz.

• Cupra_R kullanıcısına yanıt

kendi adıma kartı sipariş haricinde eklemeye çalışırken

Kartınız eklenirken bir hata meydana geldi. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

uyarısı alıyorum. nasıl aşacağız bunu ?

• şaka gibi ya, defalarca son ekrandan attı. bu kadar aracın ayrı ayrı tekil kişilere satıldığına inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yine olmadı yeter daaaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daskadir D kullanıcısına yanıt

finansbank-enpara kartını ben de ekleyemiyorum garantide sorun yaşamadım şansınız varsa başka banka kartı deneyin

• ekli olsa da birşey değişmiyor. şaka gibi saatlerce 1 araba alabilelim diye bilgisayar başında bekliyoruz.

• beyler birşey soracağım.

üyelik bilgilerimde adresimi tc mi kartımı vs. herşeyimi kaydettim.

ancak rezerve ete tıklayınca. Tc ve adres baştan doldurtuyor. İlerle diyince kayıtlı kart geliyor. ödeme yap deyince de hata alıyorum. Ancak bu bilgileri doldurmak 1-2 dakika vakit kaybettiriyor.

Sonra kontrol ediyorum üyelik bilgilerimden hepsi zaten kayıtlıymış, sizde de öyle mi

• Aynı bende de

• Her seferinde ayni olay. Toplam 30 saniyede odeme ekranina geliyorum ama hata veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizbank kartını kaydedebildim, onda da limit yok. ben kk sevmiyorum banka kartı kabul etmiyor.

• glb de de son adımda hata aldık :), valla böyle saçmalık olmaz. Aç 50 bin kaporya al sipari geçelim. Tahmini teslim tarihi ver kabul edersek bekleyelim. Bu ne ya

• Eldeki aracı henüz satmadan rezervasyon işine girmek riskli olur mu? En kötü vavacarsa veririm diye düşünüyorum. Rezervasyon ücreti iadesi hakkında bilginiz var mı?

• Burdan alınan araca 300 binlik araç kredisi kullanılabilir mi? Parayı almadan fatura keserler mi kredi kullanabilmek için?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.